Randa
Aktiviteter för par

Aktiviteter för par
8 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Randa

Randa

Randa

Våra mest rekommenderade Randa Aktiviteter för par

Mallorca: Fyrhjulingstur med snorkling och klipphoppning

Mallorca: Fyrhjulingstur med snorkling och klipphoppning

Njut av en tur och utforska området runt Palma på de helt nya MXU 300 power quads. Upplev sex distrikt på Mallorca och gör ett stopp för att snorkla och simma på sommaren och kör upp till toppen av berget Randa för att beundra panoramautsikten. Se det vackra Mallorca på ett annorlunda sätt. Efter en lämplig introduktion till hur man hanterar fyrhjulingarna får du uppleva en väg genom skogar, på väg upp till toppen av berget Randa som en riktig motorcyklist som känner kurvorna innan du belönas med en idyllisk utsikt. Därefter kör ni på mindre vanliga vägar tills ni når en utvald vik. Njut av klipphoppning, snorkling och simning på sommaren.

Palma de Mallorca: Off/On Road Buggy Tour med 2 eller 4 sittplatser

Palma de Mallorca: Off/On Road Buggy Tour med 2 eller 4 sittplatser

Upplev Mallorca från ett nytt perspektiv och utforska landets inre på en resa med terrängbuggy. Ta del av oslagbara vyer bort från folkmassorna när du tar dig fram genom Llucmajor och Randa. Stanna för en paus vid ett kloster i Randa. Efter en genomgång med en av guiderna hoppar du ombord på din egen 2-sitsiga buggy för att börja ditt äventyr. Bara några minuter senare får du din första smak av mallorcansk stil när du når de första fälten, små ranchgårdar och traditionella väderkvarnar. Njut av enkel körning tack vare att alla buggyer är utrustade med automatisk växellåda och servostyrning. Alla fordon är också utrustade med säkerhetsbälten så att inga hjälmar behöver bäras och du kan njuta av åkturen utan begränsningar. Omedelbart efter den lilla staden Sant Jordi kommer du till terrängvägen. Därifrån kör du cirka 30 minuter över en oasfalterad bana, där buggyarna verkligen kan visa vad de kan göra. Att lägga märke till hur buggyn utan ansträngning klarar av varje gupp är mycket roligt för både unga och gamla. I slutet av terrängvägen gör du ett litet stopp när du närmar dig utkanten av den traditionella staden Llucmajor. Fortsätt sedan till det närliggande berget Randa, som är lätt att nå efter en kort vägsträcka över fantastiska backar. En av de mest spektakulära panoramaer som Mallorca har att erbjuda väntar. Under en 30-minuters paus på 542 meters höjd kan du njuta av en 360-graders utsikt över hela ön med alla dess förtrollande landskap och pittoreska vikar. Ankom till klostret Randa och njut av en paus på restaurangen där inne. Använd toaletterna eller välj att ta en kaffe, kall dryck eller glass (kostnader ingår inte). Detta är också det perfekta tillfället för alla som vill byta förare innan de åker tillbaka.

Mallorca: Guidad ridtur i Randa-dalen

Mallorca: Guidad ridtur i Randa-dalen

Sadla upp och utforska den naturliga skönheten på Mallorca till häst med en ridinstruktör som leder dig genom dalarna i Randa. Möt hästarna och bli bekväm med att rida dem, ta sedan en rutt genom dalen för att se landskapets skönhet, inklusive dess berg, ängar och skogar. Möt din guide på aktivitetsbasen och matchas med en häst som passar din erfarenhetsnivå. Turen är lämplig för att rida nybörjare, och du får instruktioner om hur du navigerar på hästryggen på ett säkert sätt. Starta i Randa Valley på en rutt genom Andalusiens mest natursköna landskap. Rid genom dalar, berg, ängar och unika skogar. Efter turen får du varva ner med hästarna och hjälpa till med grooming och avslappningsprocessen.

Mallorca: Självkörande 4x4 Jeepsafari-tur

Mallorca: Självkörande 4x4 Jeepsafari-tur

Our offer consists of a jeep safari tour which is driven in a small group (max 19 people), so we offer you a unique and personal experience of our beautiful island. Our tour gives you the chance to get the most out of your holiday and discover Mallorca's most beautiful places. Together with your friends, family and/or partner you are on the road in one of our jeeps. Under the guidance of our team we offer you a combination of sightseeing, swimming, terrain riding and snorkelling. In short, a day full of action and fun. Afterwards you will have an unforgettably beautiful memory of the beautiful island of Mallorca, which you will often think back to! We look forward to seeing you soon in one of our jeeps!

Mallorca: Upptäck 5 charmiga byar på Mallorca

Mallorca: Upptäck 5 charmiga byar på Mallorca

Missa inte den här fantastiska rutten genom Mallorcas inland, där vi dyker ner i historien och legenderna om byarna i inlandet i Mallorcas södra och centrala del. Rutten åtföljs hela tiden av våra sakkunniga lokala guider och ger oss en intressant inblick i historien om väderkvarnarna, som än i dag präglar landskapet på Balearerna och som är oumbärliga turistattraktioner för att lära känna det mest autentiska Mallorca. Och även den för var och en av de fem charmiga byarna på Mallorca som vi kommer att besöka. På Driveando-stilen kommer vi under resan att göra olika stopp för att observera, smaka, lukta, känna och lyssna så att våra besökare kan njuta av "Mallorca med sina fem sinnen". Oavsett om du kommer med din egen bil eller om du bokar vår Vip-Trip-tjänst, med vårt kommunikationssystem mellan fordonen kommer du inte att missa en enda detalj av det innehåll som vi noggrant har förberett. Vår tur för kunder med bil börjar vid en mötesplats nära Palma flygplats och slutar vid Monasterio de Cura. Hämtning på hotell, för dem som inte har ett eget fordon, börjar cirka 30 minuter före turens början. Turen varar cirka 5 timmar, inkluderar 3 provsmakningar av typiska mallorcanska produkter och omfattar 60 km genom öns centrala och södra del. RESEPLAN: 1. Algaida 2. Pina 3. Lloret 4. Montuïri 5. Randa och Cura-klostret

På väg Buggy Tour Mallorca

På väg Buggy Tour Mallorca

Upplev de vackraste vägarna på Mallorcas sydöstra kust och öns centrum med våra street buggies. Upptäck några av de mest förtrollande vikarna som vår vackra ö har att erbjuda och en utsiktsplats som får dig att tappa andan. Innan du börjar kommer du att få en genomgång och turbeskrivning av våra erfarna guider. Eftersom buggies kan köras som bilar kommer du snabbt att hitta din väg runt fordonet så att det roliga kan börja. I början kör vi till en klippa ca 20 minuter bort, som ligger i ett marint reservat och erbjuder dig en spektakulär utsikt över hela bukten i Palma de Mallorca. Sedan går det längs kusten, förbi Cab Blanc, som förutom ett hisnande landskap erbjuder dig en av de vackraste utsikterna över havet som du kan ha på Mallorca. När vi sedan fortsätter inåt landet besöker vi bland annat utsiktspunkten på berget Randa, som vi når via en serpentinväg. Där har man en 360 graders panoramautsikt över hela ön och det är den perfekta platsen för att ta fina souvenirbilder. Här finns också ett kloster och en restaurang som inbjuder till besök. Alla våra buggies är utrustade med säkerhetsbälten, så det finns inget behov av att bära hjälm. Så du kan njuta av körglädjen till fullo. Detta är den perfekta utflykten för alla som vill koppla av och se en bit av ön medan de känner vinden blåsa genom håret och lyssnar på det knarrande ljudet från våra gatubuggies.

Skotertur Mallorca

Skotertur Mallorca

Fördjupa dig i den fascinerande mångfalden på denna vackra ö när du åker genom pittoreska byar, längs kustvägarna och genom det hisnande landskapet på Mallorca på våra moderna skotrar. Våra turer erbjuder dig ett oförglömligt äventyr där du kommer att känna den frihet som bara en resa på en skoter kan erbjuda. Upptäck dolda pärlor, utforska pittoreska vikar och upplev den ojämförliga skönheten på Balearerna på ett helt nytt sätt. Oavsett om du reser ensam, med vänner eller familj - våra skoterturer erbjuder äventyr och nöje för alla! Fly från vardagen och upplev Mallorca ur ett nytt perspektiv. Boka din oförglömliga skotertur på Mallorca nu och upptäck öns skönhet på ett mycket speciellt sätt!

Mallorca: Aktivitet med hästar, Antika Mallorca

Mallorca: Aktivitet med hästar, Antika Mallorca

Vår aktivitet består av fyra mycket viktiga delar, så att du inte missar något av upplevelsen. Först och främst kommer våra guider att fråga dig om din ridnivå, så att du kan njuta av den mest lämpliga hästen för dig, du kommer att lära dig att hantera den, rengöra den, förbereda den och sadla den. För det andra kommer vi att gå till sandringen för att sätta oss på hästen och lära oss de grundläggande kommandona för ridning eller, om du redan har erfarenhet, kommer du att lära känna hästen för att fullt ut kunna njuta av dess dressyrkvaliteter. För det tredje kommer ni att njuta av den underbara utflykten genom dalarna Randa och Antigua Mallorca, omgivna av olivlundar, mandelträd, vingårdar och tallskogar med fantastiska vägar och stigar. där ni kan njuta av trav och galopp om ni vill. För det fjärde kommer ni att njuta av att bada om vädret tillåter och ta dem till betesmarken och ge dem bröd eller morötter och säga adjö till dem. Efteråt bjuder vi på en läsk och naturligtvis får du de foton som instruktören har tagit.

Mallorca: Mallorca solnedgång, Randa Valley.

Mallorca: Mallorca solnedgång, Randa Valley.

Kanske den mest romantiska aktivitet ni kan hitta på ön. När du anländer till ridbanan kommer vår instruktör, efter att ha välkomnat dig, att fråga dig om din ridnivå för att kunna erbjuda dig den lämpligaste hästen för dig. Vi hämtar hästarna på ängen och tar dem till stallet, där vi förbereder våra hästar, sedan ger vår instruktör dem en kort lektion på sandbanan, efter att ha fått tillräckligt med förtroende går vi ut på landsbygden för att njuta av den imponerande utsikten och jogga och galoppera om du vill bland olivlundar, mandellundar, vingårdar och vackra skogar. Slutligen, när solen börjar bada landskapet i solnedgångens gyllene ljus, stiger vi av vid en panoramautsiktspunkt. Njut av den romantiska utsikten över landskapet och ta ett glas vin, cava eller läsk för att skåla för ditt äventyr och återvänd sedan till vår ridtur genom den underbara bergsstaden Randa.

Mallorca: Aktivitet, Antika Mallorca med picknick

Mallorca: Aktivitet, Antika Mallorca med picknick

Upplev Mallorcas Randa-dal på hästryggen och njut av utsikten. Ta en picknick bland vinodlingar, berg och olivträd. Lär känna din häst när du hjälper till att sköta om och förbereda den inför resan. Gå igenom en ridlektion för att lära dig hur du rider och kontrollerar din häst på ett säkert sätt. Sätt dig i Randa-dalen på en andalusisk häst. Njut av en fridfull ritt medan landskapet förändras från skog till fält och vingårdar. Låt din guide visa dig sina favoritplatser för en fantastisk utsikt. Lär dig mer om ön Mallorca och dess invånare längs vägen. Rid bland vidsträckta fält med vinodlingar, olivträd och mandelträd. Stanna till för att njuta av utsikten över Tramuntanabergen. Hitta en bra plats för att ha en picknick med mallorcanska rätter. Kombinera maten med en flaska cava eller en valfri läskedryck.

Vanliga frågor om Aktiviteter för par i Randa

Vad finns det för andra saker att göra än Aktiviteter för par som är värt att besöka i Randa?

Andra upplevelser du inte bör missa i Randa:

Aktiviteter för par i Randa –Vilka är de bästa upplevelserna?

Aktiviteter för par i Randa – de bästa upplevelserna är:

De mest populära sevärdheterna i Randa

Att göra i Randa

Städer i Spanien

Randa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Randa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.