Barcelona, Spanien Tablao Flamenco Cordobes Show och Drink i Rambla
Tablao Flamenco Cordobes grundades 1970 av en konstnärsfamilj och här hittar du passionen och glädjen hos en familj som har ägnat hela sitt liv åt denna tradition och som skiljer sig från falska turistprodukter. Det orubbliga engagemanget för flamenco har lockat legendariska artister som Camaron de la Isla och Farruco, och fortsätter att locka de bästa artisterna från hela Spanien. Denna djupa kärlek till spanska rötter återspeglas i det kulinariska utbudet på vår restaurang. Vår kock har skapat en utsökt matupplevelse med över 40 spanska och katalanska rätter. Detta är den enda möjligheten i Barcelona att njuta av ett brett utbud av traditionella spanska rätter i en enda oförglömlig middagsupplevelse. Höjdpunkterna inkluderar paellas och risrätter, med veganska, vegetariska, halal och glutenfria alternativ tillgängliga. Kliv in i hjärtat av den spanska kulturen och flamencons själ. Förundras över vår toppmoderna restaurang, inspirerad av Nasrid-arkitekturen och handgjord av Alhambras officiella restauratörer. Restaurangen ligger separat från showområdet, vilket garanterar en ostörd upplevelse. Ge dig ut på en tidlös resa och upplev en äkta tablao flamenco-känsla i vår intima teater, utformad för närbilder och äkta kontakt med våra förstklassiga artister. ALTERNATIV FÖR MIDDAG: - Traditionell matupplevelse bestående av mer än 40 specialiteter (några exempel: Cannelloni från Katalonien, Salmorejo från Córdoba, Pintxos från Euskadi, Octopus Feira från Galicien, Paella från Valencia, Churros från Madrid, etc ...) - Veganska, vegetariska, halal- och glutenfria alternativ tillgängliga - Obegränsat med öl, vin, sangria och läskedrycker under middagen och ett glas cava (typiskt katalanskt mousserande vin) under showen TAPAS-ALTERNATIV: ett urval av 10 tapas som tar dig från norra till södra Spanien. Vi uppdaterar regelbundet våra tapas för att återspegla tillgången på färska ingredienser och säsongens gång, men här är några alternativ som du måste prova: Traditionellt alternativ: - Aptitretare med oliver och ostbitar - En första bricka med kalla förrätter: salmorejo cordobes, patatas bravas, olika baskiska pintxos, fyllt ägg - En andra bricka med varma förrätter: mini paella med skaldjur, kinder i rödvinssås, stekt fisk och köttbullar - En tredje bricka med desserter: crema catalana, horchata och tryffel - Obegränsat med öl, vin, sangria och läskedrycker under middagen och ett glas cava (typiskt katalanskt mousserande vin) under showen Veganskt alternativ: - Förrätt med oliver - Första kalla brickan med salmorejo cordobes, dressad avokado, antiox-sallad och escalivada pintxo - Andra varma brickan med minigrönsakspaella, aubergine med honung från Cordoba och vegansk miniburgare - Desserter: glas med olika frukter och horchata - Obegränsat med öl, vin, sangria och läskedrycker under middagen och ett glas cava (typiskt katalanskt mousserande vin) under showen Är du ute efter en mer informell upplevelse, men ändå med förstklassiga artister? Kolla in vårt nya ställe, El Duende by Tablao Cordobes.