Lägg till datum

Radcliffe Camera

Radcliffe Camera: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

London: Harry Potter Studio Tour och dagsutflykt till Oxford

1. London: Harry Potter Studio Tour och dagsutflykt till Oxford

Följ med på en heldags bussresa från London som kombinerar en resa till Warner Bros Studio Tour "The Making of Harry Potter" med en vandringstur på Oxford University. Börja din resa i den historiska staden Oxford, där Englands äldsta universitet ligger. Njut av en guidad promenad som tar dig förbi berömda universitetsbyggnader, kloster, kvadranter och kullerstensbelagda torg. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre och utvalda college. Njut av fri tid för att utforska allt som Oxford har att erbjuda i din egen takt. Fortsätt till Warner Bros. Studio Tour och börja din magiska upplevelse på The Making of Harry Potter. Upptäck hemligheter bakom kulisserna och hör om de filmtekniker som används för att skapa magin i Harry Potter-filmerna. Besök de mest kända scenerna från filmerna: Stora salen, Dumbledores kontor, Gryffindors gemensamma rum, Trolldomsministeriet, Privet Drive 4, Weasleys kök, Hogwarts Express och Diagongränden. Gå ombord på det ursprungliga Hogwarts Express-tåget och se en återskapelse av plattform 9-3/4. Utforska den inre tågvagnsuppsättningen som fanns med under inspelningen och ta en selfie med en bagagevagn när den försvinner genom tegelväggen.

Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

2. Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

Stig in i Oxford University och utforska området på en guidad rundvandring. Beundra den ikoniska arkitekturen och lär dig om universitetslivet av din studentguide. Besök ett av universitetets äldsta colleges och Bodleian Library. Lär dig mer om universitetsskolornas historia, inklusive All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College och Merton College, Radcliffe Camera och universitetskyrkan St Mary. Du får en lika djupgående historia om staden. Lyssna till ceremonier från Oxford, berömda akademiker, Alice i underlandet och även om hur den mäktigaste ärkebiskopen i Canterbury brändes på bål i Oxford.

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

3. Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Utforska Oxford, staden med de drömmande spirorna, på en rundvandring med en expertguide från stadens turistbyrå. Få se stadens mest kända sevärdheter, upptäck stadens dolda historia och ta del av alla häpnadsväckande historier om Oxfords viktigaste karaktärer - verkliga och fiktiva. Möt din guide på den storslagna och mycket gamla Broad Street (som en gång var stadens vallgrav), låt dem veta var du kommer ifrån och vilka speciella Oxfordintressen du har så kommer de att göra sitt bästa för att ta med dem. Gå till Martyrs' Memorial, platsen för fruktansvärda religiösa vedergällningar under medeltiden, och vidare till det äldsta tornet i St Michael of the Northgate som byggdes under saxisk tid. Ta dig sedan till universitetets hjärta och inspirationen bakom Harry Potters Hogwartsskola. Passera förbi pubarna där Inklings brukade träffas för att diskutera sitt skrivande samt pubarna där Inspector Morse spelades in och de populäraste studentdrinkställena i gamla tider. Upptäck staden som är hemvist för flera av Storbritanniens mest kända litterära karaktärer - både fiktiva och verkliga - som JRR Tolkien och CS Lewis, Philip Pullman och Colin Dexter samt några av deras mest kända skapelser som Lyra och Will och Inspector Morse. Beundra Oxfords fantastiska arkitektur, gargoyles och grotesker, som är så underbart bevarade från alla historiska perioder och stilar, och ta en promenad på det hisnande Radcliffe Square. Korsa den finurliga Suckarnas bro, som den är känd som, precis som de i Venedig och Cambridge. Se Bodleian Libraries från utsidan i den fantastiska Old Schools Quadrangle. Lär dig mer om stadens berömda museer, bland annat Museum of the History of Science, som innehåller Einsteins svarta tavla, The Pitt Rivers, som en gång i tiden var hemvist för krympta huvuden, och det fantastiska Ashmolean, som var ett av de allra första museerna i världen. Om du har tid kan du promenera så långt som till de vackra Christ Church Meadows, där man kan åka stävja och där boskapen betar, en verkligt pastoral och typisk engelsk scen.

Oxford: Morse/Lewis och Endeavour Walking Tour

4. Oxford: Morse/Lewis och Endeavour Walking Tour

Möt din kvalificerade gröna (eller blå) märkesguide vid Martyrs Memorial på St Giles för en 2-timmars vandring i Oxford med tonvikt på inspelningen av Morse/Lewis och Endeavour. Din guide kommer att ge en kort introduktion till staden och universitetet, och härifrån beger du dig genom hjärtat av Oxford för att utforska platser i samband med inspelningen. Du kommer att se många av högskolorna (utifrån), liksom The Bodleian Library, Old Schools Quadrangle, The Weston Library och The Radcliffe Camera. Andra sajter inkluderar Suckarnas bro och många av pubarna där orden "pint Morse" ofta talades! Varje turné är annorlunda, ett manus följs inte, och den bästa vägen kommer att väljas på dagen för att ge dig den allra bästa upplevelsen.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

5. Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Oxford: Town & Gown Vandringstur

6. Oxford: Town & Gown Vandringstur

Upptäck det charmiga och historiska Oxford, känt för att vara hemvist för det prestigefyllda University of Oxford, ett av världens äldsta universitet. Staden har en mängd fantastisk arkitektur, pittoreska landskap och fascinerande kulturella sevärdheter, som Bridge of Sighs och Carfax Tower, som du kommer att upptäcka under våra rundvandringar. Upptäck de ikoniska Christ Church College och Lincoln College och förundras över deras fantastiska gotiska och barocka arkitektur. Lär dig mer om de berömda alumner som studerat där. Efter rundturen kan du ladda ner appen Vox City (ingår i din rundtur) för att upptäcka mer av Oxford och dess otroliga historia med kurerade audioguidade rutter genom huvudkvarteren. Våra vandringsturer viktigaste sevärdheter: Radcliffe Camera Bodleian Library Tornet med de fem orden Bro av sevärdheter Hertfort College Clarendon Building Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket Den gamla skolans torg Den vita hästen Carfax Tower Christkyrkan Den gamla Tom St Aldates Tavern Oxfords stadshus Swindlestock Tavern High Street Universitetskyrkan St Mary the Virgin Bodleian-biblioteket Alice's Shop Kronan Den täckta marknaden St. Micheal vid den norra porten Oxfords martyrkors The bear Inn (värdshuset) The Wheatsheaf St Aldates Tavern Museet för vetenskapshistoria Sheldonian-teatern Holywell Music Room New College All Souls College De viktigaste sevärdheterna på vår självguidade rutt: St Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle och fängelse Trill Mill Stream Nuffield College Martyrernas minnesmärke Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Vandringsturen Stepping Through Oxford

7. Oxford: Vandringsturen Stepping Through Oxford

Upptäck det charmiga och historiska Oxford, känt för att vara hemvist för det prestigefyllda University of Oxford, ett av världens äldsta universitet. Staden har en mängd fantastisk arkitektur, pittoreska landskap och fascinerande kulturella sevärdheter, som Bridge of Sighs och Carfax Tower, som du kommer att upptäcka under våra rundvandringar. Upptäck de ikoniska Christ Church College och Lincoln College och förundras över deras fantastiska gotiska och barocka arkitektur. Lär dig mer om de berömda alumner som studerat där. Efter rundturen kan du ladda ner appen Vox City (ingår i din rundtur) för att upptäcka mer av Oxford och dess otroliga historia med kurerade audioguidade rutter genom huvudkvarteren. Våra vandringsturer viktigaste sevärdheter: Radcliffe Camera Bodleian Library Tornet med de fem orden Bro av sevärdheter Hertfort College Clarendon Building Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket Den gamla skolans torg Den vita hästen Carfax Tower Christkyrkan Den gamla Tom St Aldates Tavern Oxfords stadshus Swindlestock Tavern High Street Universitetskyrkan St Mary the Virgin Bodleian-biblioteket Alice's Shop Kronan Den täckta marknaden St. Micheal vid den norra porten Oxfords martyrkors The bear Inn (värdshuset) The Wheatsheaf St Aldates Tavern Museet för vetenskapshistoria Sheldonian-teatern Holywell Music Room New College All Souls College De viktigaste sevärdheterna på vår självguidade rutt: St Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle och fängelse Trill Mill Stream Nuffield College Martyrernas minnesmärke Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Privat stadsrundtur & universitetshistoriska höjdpunkter

8. Oxford: Privat stadsrundtur & universitetshistoriska höjdpunkter

Möt din guide utanför Oxfords berömda Ashmolean Museum med sina fina samlingar av konst och artefakter och börja din rundvandring. Passera förbi Martyr's Memorial, tillägnad Oxford Martyrs, och stanna på Broad Street, nära den gamla stadsmuren. Härifrån börjar du utöka dina kunskaper om universitetets historia. Få en chans att besöka ett typiskt college vid universitetet med sina pittoreska fyrhörningar och se hur studenterna bor och arbetar. Fortsätt din rundtur och gå förbi Sheldonian Theatre, universitetets ceremonisal, och gå sedan till den pittoreska Suckarnas bro. Njut av lite tid för ett foto framför bron och innan du besöker Old Schools Quadrangle of the Bodleian Library, där Harry Potter spelades in. Stanna vid det charmiga Radcliffe Square med sina kullerstenar och den magnifika Radcliffe Camera. Se flera college i detta område innan turen fortsätter till Christ Church Meadows. Beundra platsen för Christ Church College, där Alice i Underlandet inspirerades och Harry Potter filmades. Gå tillbaka mot Carfax Crossroads, stadens absoluta centrum, och få en chans att fönstershoppa när du går genom Oxfords viktorianska täckta marknad. Din rundtur avslutas på Cornmarket, vilket ger dig möjlighet att avnjuta en lunch på någon av Oxfords pubar, kaféer eller restauranger eller att utforska butikerna på den täckta marknaden eller det moderna Westgate Centre.

Oxford: City Bike Tour med studentguide

9. Oxford: City Bike Tour med studentguide

Upptäck Oxfords historiska stadskärna och de magiska parkerna i stadens utkanter med denna guidade cykeltur. Trampa förbi stadens bästa sevärdheter och täck mer mark. Möt din guide i stadens centrum för att starta din upplevelse. Cykla genom staden tillsammans med en studentguide och lär dig om Oxfords historia. Beundra universitetsbyggnaderna där Oscar Wilde, J. R. R. Tolkien, C. S. Lewis och många brittiska politiker studerade. Beundra arkitekturen i Oxfords colleges och gå in i det berömda Bodleian-biblioteket. Beundra landskapet i Port Meadow och besök platser som du inte kan nå till fots. Du kan njuta av många stopp längs vägen och avsluta vid den ursprungliga mötesplatsen.

Oxford: Rundvandring och inträde till Carfax Tower

10. Oxford: Rundvandring och inträde till Carfax Tower

Detta pass inkluderar två stadsvandringar och inträde till det historiska Carfax Tower. Du får följa med en vänlig guide på stadsvandringarna Stepping into Oxford och Town & Gown. Din guide tar dig till några av stadens mest populära landmärken, från Sighs Bridge och Bodleian Library, till Oxford University och Radcliffe Camera. Lyssna när din guide berättar allt om denna pittoreska och historiska stad, kantad av världsberömda utbildningsinstitutioner och besöksattraktioner. Ditt pass ger dig också inträde till Carfax Tower. Detta ikoniska torn är den enda kvarvarande delen av den tidigare St Martin's Church, eftersom resten revs 1896. Klättra upp till toppen av det 74 fot höga tornet och njut av den vackra utsikten över Oxfords skyline. Glöm inte att ditt pass inkluderar en gratis sightseeing-app, fylld med självguidade vandringsturer, ljudkommentarer och mer!

32 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Radcliffe Camera

Radcliffe Camera: Fler aktiviteter och sevärdheter

Radcliffe Camera: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Radcliffe Camera

Samlat omdöme

4.7
(3 531 recensioner)

Det var en utmärkt upplevelse. Det har utan tvekan överträffat förväntningarna. Valentina, Kris och Debbie var fantastiska, speciellt Valentina, vars charmiga och positiva arbete gjorde upplevelsen ännu bättre. Det slutade med att vi stannade mer än 12 timmar tillsammans på grund av transit, och hon var fortfarande stark i slutet. Deras erfarenhet och tips gjorde både Oxford och Warner Studios ännu bättre än de skulle ha varit om jag varit ensam. Tack så mycket för hela dagen, den var felfri!

Det var en lång dag och lite besviken över Oxford-turnén eftersom de platser som vi skulle besöka inne var stängda och skulle ha kostat extra. För priset jag betalade för två personer skulle du tro att det skulle inkludera antagningar i Oxford, eftersom det inte inkluderade några livsmedel. Annars en trevlig stad och bra att se. Harry Potter-studiorna var fantastiska och skulle rekommendera till alla Potter-fans!

Resan var mycket välorganiserad. Mötesplatsen var mycket lätt att hitta. Transporten till Oxford gick smidigt. Oxford-turnén var en trevlig längd och mycket intressant. Efteråt hade du tillräckligt med tid för att besöka minst en sevärdhet. Allt gick smidigt även i Harry Potter Studios. Du måste dock komma ihåg att detta är en gruppresa och tid är alltid viktigt. Att vara vid mötesplatsen i tid är viktigt.

Kan verkligen rekommendera! Fantastisk bra guide, fin ny ren buss, allt var toppen

Jätte trevlig guide Valentina och chauffören var toppen! Mycket nöjd med allt.