Välj datum
Saker att göra

Queensferry

Alla saker att se i Queensferry

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Queensferry? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Queensferry

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 080 omdömen

En välorganiserad och mycket prisvärd resa. Båten gick i tid och det fanns gott om sittplatser, liksom toaletter och snacks ombord. Besättningen var vänliga och hjälpsamma och det fanns en utmärkt, förinspelad löpande kommentar. Vi hade fantastisk utsikt över alla tre broarna och lärde oss mycket historia om broarna och orten. På återvändande halva resan märkte kaptenen några sälar som solade sig på en liten ö så tog en omväg runt ön så att vi alla kunde få en bra titt på sälarna och fick chansen att ta några fotografier. Senare gjorde han samma sak när han såg fler sälar på en radarboj. Utmärkt kundservice och vi tyckte att hela upplevelsen var mycket trevlig och rekommenderar den grundligt.

Var mycket bra valuta för pengarna och en fantastisk resa.

Gillade verkligen vår resa. Förutom att se de tre stora broarna från ett annat perspektiv fick vi se lunnefåglar och sälar som en extra godbit. Hade alternativet, för en extra avgift, att gå ombord halvvägs för att åka på ön och beklagade efteråt att inte göra det men var ändå en fantastisk upplevelse. Skulle rekommendera denna resa med intressant kommentar hela vägen.

Var en stor och rolig dag ute, älskade turnén och sevärdheterna. Skulle helt rekommendera denna resa till alla. Djurlivet var också bra.

Om du kommer med tåg till Dalmeny; kolla kartan noga, skyltningen är inte fantastisk.

Enkelt och bra. Trevlgt. Bra guide genom stan .bra och trevlig besättning på båtrn