Qasr Al Watan

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Qasr Al Watan

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 8 128 omdömen

Intressanta sevärdheter. Jätteduktig guide som svarade på alla våra frågor. Kan verkligen rekommendera. Det enda minuset var att vi först fick en upphämtningstid kl 7.45 på morgonen så vi hade väckarklocka på och gick och åt frukost. När vi kom till uppsamlingsplatsen var ingen och hämtade oss så vi ringde företaget och fick reda på att tiden ändrats till 8.45 via mail sent kvällen innan. Skulle vi fått reda på det lite tidigare på kvällen skulle vi ha sett det och kunnat sova en timme längre. Det kändes inte OK.

Einfach TOP! Super organisiert von Ocean Travel, der Reiseleiter Ramadan ist der beste den man sich wünschen kann für so ein Trip! THANK YOU RAMADAN! :-) Abu Dhabi ist wunderschön... viel ruhiger als Dubai und für Strandliebhaber ist es sehr empfehlenswert. Die Moschee, die Aussicht und die Skyline am Schluss haben alles getoppt!

Skulle vi inte få se palatset? Tycket jag hörde någonstans att det var stängt.... men var det stängt? Var det därför vi inte fick se det? Det stod att vi skulle få se palatset när vi bokade biljetten.

Helt otroligt duktig guide,kunde massor och effektiv.denna turen bjöd även på surprice sista grejen..väl värt spenderade pengar..detta måste ni göra,att se moskén va otroligt vackert..REKOMMENDERAS

Allt fungerade utmärkt med både hämtning, guide och innehåll.

Turen blev som vi hade hoppats på. Vi blev hämtade i tid, trevlig och kunnig guide, vi fick också se och uppleva det vi valt med guidens kunniga kommentarer. En toppendag!