Puente de San Martín

8 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Toledo

158 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Puente de San Martín

Puente de San Martín: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Spromenera genom Toledos medeltida gator på en guidad rundvandring. Tillbringa lite fritid med att ströva omkring på gatorna. Lägg till ett armband för att hoppa över kön och få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument eller välj alternativet med ett ziplining-äventyr. Bord på turistbussen i Madrid vid middagstid och påbörja resan till den historiska staden Toledo. Ta del av panoramautsikten över stadens utkanter, som är upptagen på Unescos världsarvslista och har en historia som går tillbaka till 59 f.Kr. Vi välkomnas av din guide och ger oss sedan ut på en guidad promenad genom stadens pittoreska gamla stadskärna. Besök några av stadens huvudgator och torg medan du får lära dig om Toledos omfattande historia av din guide. Utforska staden i din egen takt efter rundvandringen och upptäck de platser och sevärdheter som tilltalar dig mest. Beundra den gotiska arkitekturen i Mariakatedralen, se synagogan Santa Maria l Blanca eller gå till den gamla moriska moskén Cristo de la Luz. Förbättra din resa med möjligheten till ett spännande zip-line-äventyr. Lägg lite spänning till dagen och sväva som en fågel på den längsta stadslinbanan i Europa, som ger en oöverträffad utsikt över staden. Välj alternativet med ett armband som går att hoppa över linjen för att få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument, inklusive de ovan nämnda religiösa platserna. Återvänd till din mötesplats i Madrid med buss i slutet av din rundtur.

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Toledo ligger bara 70 km från Madrid och är känd som "de tre kulturernas stad" - kristna, muslimer och judar - eftersom de har levt tillsammans i denna kejserliga stad i generationer. Upplev hur religion och kultur smälter samman på nära håll och se byggnader från många olika tidsperioder, t.ex: Arabiska, gotiska, mudéjar, renässans och barockstil. Toledo halvdagsutflykt på morgonen resplan: - Avgång kl. 8:45 - Guidad stadsvandring i Toledo inklusive inträde till katedralen - Panorama sightseeing i Toledo - Fri tid att njuta av staden i egen takt Resplan för halvdagsutflykt i Toledo på eftermiddagen:

Från Madrid: Dagsutflykt till Toledo med lokal guide

Från Madrid: Dagsutflykt till Toledo med lokal guide

Vi möts i hjärtat av Madrid och går ombord på en luftkonditionerad buss för resan till Toledo, känd som "De tre kulturernas stad". Från bussen kan du beundra utsikten över staden medan du passerar de historiska stadsmurarna. Väl framme kan du lyssna på din guide som ger dig en översikt över den lokala historien och kulturen. Promenera genom Toledos centrum och upptäck en labyrint av kullerstensgator kantade av gamla byggnader, kyrkor, moskéer och synagogor. Ta reda på mer om den blandning av kulturer och religioner som fredligt samexisterat här under århundradena. Lär dig mer om det livfulla arv som de lämnat efter sig. Förundras över den imponerande fästningen Alcázar och den hisnande katedralen i Toledo, som alla berättar en historia om stadens rika förflutna. Se den pittoreska bron Puente de San Martín och lyssna på en berättelse om legenden om Ildefonsus. Efter en dag av upptäcktsfärder kan du koppla av på återresan till Madrid.

Från Madrid: Guidad dagstur till Toledo med inträde till katedralen

Från Madrid: Guidad dagstur till Toledo med inträde till katedralen

Börja ditt besök i Toledo med en panoramautsikt över staden från dess utkanter. Fördjupa dig sedan i atmosfären i den gamla stadsdelen när din expertguide följer med dig på en vandringstur. Vandra genom de smala gatorna i det gamla judiska kvarteret till kyrkan St Tomé och se den gamla synagogan Santa Maria la Blanca och moskén Cristo de la Luz. Dessa gudstjänstlokaler har stått som symboler för Toledo som en "stad med tre kulturer" i århundraden. Efter stadsvandringen kan du välja att gå på en guidad tur i katedralen, ett magnifikt exempel på gotisk stil. Efter rundturen har ni lite tid att utforska staden på egen hand.

Privat resa till Toledo med upphämtning på hotellet

Privat resa till Toledo med upphämtning på hotellet

Du kommer att resa ombord på Mercedes V minivan, den lyxigaste minivanen på marknaden. Den har upp till 7 sittplatser, fällbara lädersäten och klimatanläggning med dubbla zoner. Väl framme i Toledo börjar ni med en panoramautsikt över staden och fortsätter sedan med följande resplan: Mirador del Valle, Carretera Circunvalacion, 45004 Toledo, Spanien - 20 minuter Synagogan Santa María la Blanca, Reyes Católicos, 4, 45002 Toledo, Spanien - 10 minuter Synagogan "El Tránsito" och Sefardiska museet, Calle Samuel Levi S/N, 45002 Toledo, Spanien - 10 minuter Primatkatedralen Saint Mary of Toledo, Calle del Cardenal Cisneros 1, 45002 Toledo, Spanien - 1 timme Puerta de Bisagra, Calle Real del Arrabal 26, 45003 Toledo, Spanien - passerar utan att stanna San Martin-bron, Toledo, Spanien - 10 minuter Alcántara-bron, Calle Gerardo Lobo, Toledo, Spanien - 10 minuter Zocodover Square, Toledo, Spanien - 2 timmar

Toledo - Privat historisk stadsvandring

Toledo - Privat historisk stadsvandring

Gå in i staden genom den nya Bisagraporten, den mest symboliska entrén till staden. Trots sitt arabiska ursprung byggdes den om i renässansstil 1550. Konstruktionen består av två sidor: Den yttre sidan har en båge med stadens vapen som omges av två runda torn, medan den som vetter mot staden öppnar sig med en halvcirkelformad båge flankerad av två fyrkantiga torn och dekorerad med Karl I:s vapen. Besök sedan den före detta moskén Cristo de la Luz. Den var en av de tio i staden under den moriska perioden men omvandlades senare till en kyrka av de kristna. Det lilla templet är välbevarat. Gå upp till Alcazar-fästningen, en stenbefästning som ligger i den högsta delen av Toledo, Spanien. Den imponerande romerska fyrkantiga byggnaden dominerar Toledos silhuett. Den var det historiska vittnet till det spanska inbördeskriget när den hölls mot de spanska republikanska styrkorna i belägringen av Alcazar. Stanna till vid Toledos katedral. Detta landmärke har ett högt historiskt och konstnärligt värde eftersom det ligger ovanpå grunden till en moské som tidigare var en västgotisk katedral. När det gäller arkitektur var det en smältdegel av stilar, inklusive visigotiska, Mudéjar och renässans. Här finns fina konstverk från Spaniens största konstnärer, bland annat Velázquez, Goya och El Greco (Toledos mest berömda målare). Gå över Hall Square till Toledos stadshus från 1500-talet. Det utmärkande draget är en fasad i spansk barock och herreriansk stil. Härifrån kan du ta utmärkta bilder av den motsatta kyrkan. Promenera genom det stämningsfulla judiska kvarteret med sina förtrollande historiska byggnader, inklusive synagogor och museer, längs slingrande kullerstensgränder. Denna fristad för det judiska samhället under 1100- och 1200-talen ger en inblick i stadens rika förflutna. Därefter besöker du 1400-talsklostret San Juan de los Reyes. Den fantastiska gotiska arkitekturen och tystnaden och lugnet gör att denna plats känns som himmelriket. På fasaden ser man kedjorna som kristna fångar som befriades från morerna satt fast i, vilket gör templet till en ikonisk symbol för stadens turbulenta historia. Under resten av turen kan du promenera längs den medeltida San Martins bro på västra sidan av Toledo. Bron med fem valv och två försvarstorn var på sin tid en av de mest betydelsefulla i världen. Därifrån har man en fantastisk utsikt över floden Tagus och staden i fjärran. Detta officiella nationalmonument är ett bevis på medeltida ingenjörskonst och arkitektur.

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Njut av den här skräddarsydda och privata rundvandringen på tre timmar med en privat turistguide till ditt förfogande i Toledo, ett UNESCO-världsarv med mycket historia som ligger i mitten av Spanien, Kastilien La Mancha. Den här rundturen börjar med att hämta dig på ditt hotell om det ligger i stadens centrum eller genom att ordna en centralt belägen mötesplats. Därefter är du redo att upptäcka de tre kulturernas kejserliga stad massor av medeltida monument. Under denna tur kan du beundra platser som slottet San Servando, katedralen i Toledo, där inträdet ingår, och där du bland annat kommer att besöka huvudkapellet, kapitelsalen och det mozarabiska kapellet. Det judiska kvarteret är känt för att vara en av de mest kända platserna i denna stad i Kastilien La Mancha. Där hittar du Greco-museet, synagogorna El Tránsito och Santa María la Blanca samt San Martins bro. När du har besökt alla dessa platser har du tid att besöka mer av stadens centrum och prova dess typiska gastronomi.

Från Madrid: Privat resa till Toledo och Cuenca

Från Madrid: Privat resa till Toledo och Cuenca

Utnyttja tiden i Madrid till att besöka två andra vackra spanska städer: Cuenca och Toledo. Med din engelsk- och spansktalande guide gör du en heldagsutflykt i ett bekvämt fordon som kommer att fördjupa dig i historien och kulturen i dessa antika städer. Lämna Madrid tidigt på morgonen för att åka till Cuenca. Väl där tar din guide dig genom den historiska stadskärnan och väcker liv i de händelser som har ägt rum här under århundradena. Du kommer att kunna se slottet som byggdes under den arabiska dominansen, gå nerför Trabuco Street och beundra den nygotiska katedralen. Efter den guidade turen har du lite tid på dig att njuta av de vackra vyerna som de hängande husen skapar innan du återvänder till bussen. Det andra stoppet blir Toledo, en stad som har en del av sin historiska betydelse att tacka för att den ligger inbäddad i en kurva av floden Tajo. Börja med lite fritid för att prova några av stadens gastronomiska specialiteter innan du börjar din vandringstur på Plaza de Zocodover, i hjärtat av staden. I Toledo levde muslimer, judar och kristna i harmoni; med hjälp av din guide kan du upptäcka spåren av dessa kulturer utspridda över hela staden. Du kommer att passera stadens viktigaste sevärdheter, som Calle Comercio, katedralen och San Tomé eller Santa María la Blanca. Avsluta turen vid San Martín-bron och gör sedan ett kort stopp vid Mirador del Valle, där du får en panoramautsikt över staden som du kommer att minnas för alltid. Efteråt återvänder ni till Madrid.

Puente de San Martín: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Spromenera genom Toledos medeltida gator på en guidad rundvandring. Tillbringa lite fritid med att ströva omkring på gatorna. Lägg till ett armband för att hoppa över kön och få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument eller välj alternativet med ett ziplining-äventyr. Bord på turistbussen i Madrid vid middagstid och påbörja resan till den historiska staden Toledo. Ta del av panoramautsikten över stadens utkanter, som är upptagen på Unescos världsarvslista och har en historia som går tillbaka till 59 f.Kr. Vi välkomnas av din guide och ger oss sedan ut på en guidad promenad genom stadens pittoreska gamla stadskärna. Besök några av stadens huvudgator och torg medan du får lära dig om Toledos omfattande historia av din guide. Utforska staden i din egen takt efter rundvandringen och upptäck de platser och sevärdheter som tilltalar dig mest. Beundra den gotiska arkitekturen i Mariakatedralen, se synagogan Santa Maria l Blanca eller gå till den gamla moriska moskén Cristo de la Luz. Förbättra din resa med möjligheten till ett spännande zip-line-äventyr. Lägg lite spänning till dagen och sväva som en fågel på den längsta stadslinbanan i Europa, som ger en oöverträffad utsikt över staden. Välj alternativet med ett armband som går att hoppa över linjen för att få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument, inklusive de ovan nämnda religiösa platserna. Återvänd till din mötesplats i Madrid med buss i slutet av din rundtur.

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Toledo ligger bara 70 km från Madrid och är känd som "de tre kulturernas stad" - kristna, muslimer och judar - eftersom de har levt tillsammans i denna kejserliga stad i generationer. Upplev hur religion och kultur smälter samman på nära håll och se byggnader från många olika tidsperioder, t.ex: Arabiska, gotiska, mudéjar, renässans och barockstil. Toledo halvdagsutflykt på morgonen resplan: - Avgång kl. 8:45 - Guidad stadsvandring i Toledo inklusive inträde till katedralen - Panorama sightseeing i Toledo - Fri tid att njuta av staden i egen takt Resplan för halvdagsutflykt i Toledo på eftermiddagen:

Från Madrid: Dagsutflykt till Toledo med lokal guide

Från Madrid: Dagsutflykt till Toledo med lokal guide

Vi möts i hjärtat av Madrid och går ombord på en luftkonditionerad buss för resan till Toledo, känd som "De tre kulturernas stad". Från bussen kan du beundra utsikten över staden medan du passerar de historiska stadsmurarna. Väl framme kan du lyssna på din guide som ger dig en översikt över den lokala historien och kulturen. Promenera genom Toledos centrum och upptäck en labyrint av kullerstensgator kantade av gamla byggnader, kyrkor, moskéer och synagogor. Ta reda på mer om den blandning av kulturer och religioner som fredligt samexisterat här under århundradena. Lär dig mer om det livfulla arv som de lämnat efter sig. Förundras över den imponerande fästningen Alcázar och den hisnande katedralen i Toledo, som alla berättar en historia om stadens rika förflutna. Se den pittoreska bron Puente de San Martín och lyssna på en berättelse om legenden om Ildefonsus. Efter en dag av upptäcktsfärder kan du koppla av på återresan till Madrid.

Från Madrid: Guidad dagstur till Toledo med inträde till katedralen

Från Madrid: Guidad dagstur till Toledo med inträde till katedralen

Börja ditt besök i Toledo med en panoramautsikt över staden från dess utkanter. Fördjupa dig sedan i atmosfären i den gamla stadsdelen när din expertguide följer med dig på en vandringstur. Vandra genom de smala gatorna i det gamla judiska kvarteret till kyrkan St Tomé och se den gamla synagogan Santa Maria la Blanca och moskén Cristo de la Luz. Dessa gudstjänstlokaler har stått som symboler för Toledo som en "stad med tre kulturer" i århundraden. Efter stadsvandringen kan du välja att gå på en guidad tur i katedralen, ett magnifikt exempel på gotisk stil. Efter rundturen har ni lite tid att utforska staden på egen hand.

Privat resa till Toledo med upphämtning på hotellet

Privat resa till Toledo med upphämtning på hotellet

Du kommer att resa ombord på Mercedes V minivan, den lyxigaste minivanen på marknaden. Den har upp till 7 sittplatser, fällbara lädersäten och klimatanläggning med dubbla zoner. Väl framme i Toledo börjar ni med en panoramautsikt över staden och fortsätter sedan med följande resplan: Mirador del Valle, Carretera Circunvalacion, 45004 Toledo, Spanien - 20 minuter Synagogan Santa María la Blanca, Reyes Católicos, 4, 45002 Toledo, Spanien - 10 minuter Synagogan "El Tránsito" och Sefardiska museet, Calle Samuel Levi S/N, 45002 Toledo, Spanien - 10 minuter Primatkatedralen Saint Mary of Toledo, Calle del Cardenal Cisneros 1, 45002 Toledo, Spanien - 1 timme Puerta de Bisagra, Calle Real del Arrabal 26, 45003 Toledo, Spanien - passerar utan att stanna San Martin-bron, Toledo, Spanien - 10 minuter Alcántara-bron, Calle Gerardo Lobo, Toledo, Spanien - 10 minuter Zocodover Square, Toledo, Spanien - 2 timmar

Toledo - Privat historisk stadsvandring

Toledo - Privat historisk stadsvandring

Gå in i staden genom den nya Bisagraporten, den mest symboliska entrén till staden. Trots sitt arabiska ursprung byggdes den om i renässansstil 1550. Konstruktionen består av två sidor: Den yttre sidan har en båge med stadens vapen som omges av två runda torn, medan den som vetter mot staden öppnar sig med en halvcirkelformad båge flankerad av två fyrkantiga torn och dekorerad med Karl I:s vapen. Besök sedan den före detta moskén Cristo de la Luz. Den var en av de tio i staden under den moriska perioden men omvandlades senare till en kyrka av de kristna. Det lilla templet är välbevarat. Gå upp till Alcazar-fästningen, en stenbefästning som ligger i den högsta delen av Toledo, Spanien. Den imponerande romerska fyrkantiga byggnaden dominerar Toledos silhuett. Den var det historiska vittnet till det spanska inbördeskriget när den hölls mot de spanska republikanska styrkorna i belägringen av Alcazar. Stanna till vid Toledos katedral. Detta landmärke har ett högt historiskt och konstnärligt värde eftersom det ligger ovanpå grunden till en moské som tidigare var en västgotisk katedral. När det gäller arkitektur var det en smältdegel av stilar, inklusive visigotiska, Mudéjar och renässans. Här finns fina konstverk från Spaniens största konstnärer, bland annat Velázquez, Goya och El Greco (Toledos mest berömda målare). Gå över Hall Square till Toledos stadshus från 1500-talet. Det utmärkande draget är en fasad i spansk barock och herreriansk stil. Härifrån kan du ta utmärkta bilder av den motsatta kyrkan. Promenera genom det stämningsfulla judiska kvarteret med sina förtrollande historiska byggnader, inklusive synagogor och museer, längs slingrande kullerstensgränder. Denna fristad för det judiska samhället under 1100- och 1200-talen ger en inblick i stadens rika förflutna. Därefter besöker du 1400-talsklostret San Juan de los Reyes. Den fantastiska gotiska arkitekturen och tystnaden och lugnet gör att denna plats känns som himmelriket. På fasaden ser man kedjorna som kristna fångar som befriades från morerna satt fast i, vilket gör templet till en ikonisk symbol för stadens turbulenta historia. Under resten av turen kan du promenera längs den medeltida San Martins bro på västra sidan av Toledo. Bron med fem valv och två försvarstorn var på sin tid en av de mest betydelsefulla i världen. Därifrån har man en fantastisk utsikt över floden Tagus och staden i fjärran. Detta officiella nationalmonument är ett bevis på medeltida ingenjörskonst och arkitektur.

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Njut av den här skräddarsydda och privata rundvandringen på tre timmar med en privat turistguide till ditt förfogande i Toledo, ett UNESCO-världsarv med mycket historia som ligger i mitten av Spanien, Kastilien La Mancha. Den här rundturen börjar med att hämta dig på ditt hotell om det ligger i stadens centrum eller genom att ordna en centralt belägen mötesplats. Därefter är du redo att upptäcka de tre kulturernas kejserliga stad massor av medeltida monument. Under denna tur kan du beundra platser som slottet San Servando, katedralen i Toledo, där inträdet ingår, och där du bland annat kommer att besöka huvudkapellet, kapitelsalen och det mozarabiska kapellet. Det judiska kvarteret är känt för att vara en av de mest kända platserna i denna stad i Kastilien La Mancha. Där hittar du Greco-museet, synagogorna El Tránsito och Santa María la Blanca samt San Martins bro. När du har besökt alla dessa platser har du tid att besöka mer av stadens centrum och prova dess typiska gastronomi.

Från Madrid: Privat resa till Toledo och Cuenca

Från Madrid: Privat resa till Toledo och Cuenca

Utnyttja tiden i Madrid till att besöka två andra vackra spanska städer: Cuenca och Toledo. Med din engelsk- och spansktalande guide gör du en heldagsutflykt i ett bekvämt fordon som kommer att fördjupa dig i historien och kulturen i dessa antika städer. Lämna Madrid tidigt på morgonen för att åka till Cuenca. Väl där tar din guide dig genom den historiska stadskärnan och väcker liv i de händelser som har ägt rum här under århundradena. Du kommer att kunna se slottet som byggdes under den arabiska dominansen, gå nerför Trabuco Street och beundra den nygotiska katedralen. Efter den guidade turen har du lite tid på dig att njuta av de vackra vyerna som de hängande husen skapar innan du återvänder till bussen. Det andra stoppet blir Toledo, en stad som har en del av sin historiska betydelse att tacka för att den ligger inbäddad i en kurva av floden Tajo. Börja med lite fritid för att prova några av stadens gastronomiska specialiteter innan du börjar din vandringstur på Plaza de Zocodover, i hjärtat av staden. I Toledo levde muslimer, judar och kristna i harmoni; med hjälp av din guide kan du upptäcka spåren av dessa kulturer utspridda över hela staden. Du kommer att passera stadens viktigaste sevärdheter, som Calle Comercio, katedralen och San Tomé eller Santa María la Blanca. Avsluta turen vid San Martín-bron och gör sedan ett kort stopp vid Mirador del Valle, där du får en panoramautsikt över staden som du kommer att minnas för alltid. Efteråt återvänder ni till Madrid.

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Puente de San Martín

Städer i Spanien

Puente de San Martín: Fler aktiviteter och sevärdheter

Puente de San Martín: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Puente de San Martín

Samlat omdöme

4.3
(173 recensioner)

Guiden var riktigt bra, men hörlurarna var så dåliga (sprakade så mycket) att en av oss inte kunde använda dem alla!