Prenzlauer Berg

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prenzlauer Berg

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prenzlauer Berg? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prenzlauer Berg

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 325 omdömen

En intressant resa genom stadsdelarna Friedrichshain och Kreuzberg, plus nyfikna historier och informativ information från vår kompetenta, humoristiska guide Titus. Att ha varit på cykeln i över tre timmar med lämpliga raster var också en stor upplevelse för mina två pojkar, 9 och 10 år! Rekommenderas starkt, alltid med guide Titus!

Denna cykeltur ger helt andra intryck än med buss eller till fots. Mycket informativt. Och när vädret samarbetar och du har en guide som tar fram det hela med humor och charm, är det verkligen en fantastisk upplevelse.

Titus var en fantastisk guide som hade många fina anekdoter att berätta för oss! Tack!! Tyvärr bokade jag i förväg. Eftersom min son är sjuk fick jag inte tillbaka pengarna för honom.

Vår timing var suverän. Härligt väder för att utforska staden på cykel. Skillnaderna mellan stadsdelarna är riktigt trevliga att ta tag i under vårt första besök i Berlin.

Vår guide Jonathan ledde gruppen perfekt, gav bra tips och höll turen mycket underhållande! Bra ... det var verkligen värt det!