Preah Khan
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Preah Khan: Upplevelser

Toppsevärdheter i Siem Reap

Se 133 upplevelser

Vad besökare tycker om Preah Khan

Samlat omdöme
4.8 / 5
baserat på 1 255 omdömen

En mycket intressant 2 dagars tur med 8 tempelbesök. Vår guide var mycket kunnig. Han kunde svara på alla frågar och talade utmärkt engelska. Första dagen var den mest intressanta och hade de bästa templen så för oss hade det räcke med en dag. Ett tips är att ta med sig något varmt att ha på sig den morgonen när man väntar på soluppgången, då det är kallt innan solen går upp. Tycker att väntan blev onödigt lång. Hade räckt om vi åkt 45 minuter senare från hotellet.

Motsvarade mer än våra förväntningarna! Guidning går alltid att få men i vårt fall var guiden Chhoun Savoun mycket väl påläst och kunde sitt lands historia.Glömmer heller inte chauffören som så väl hade koll när vi som mest behövde vatten och våta handdukar.Under våra drygt 8 timmar så fungerade allt mycket tillfredsställande trots värmen! ❤️

Angkor Wat: heldagstur som börjar i soluppgången Omdöme från:

En upplevelse utöver det vanliga. Med en vacker och lite magisk soluppgång samt vackra och imponerande byggnader. Fantastisk guidning hela dagen. Han är påläst, kunnig och engagerad med en personlig och vänlig attityd

Angkor Wat: heldagstur som börjar i soluppgången Omdöme från:

For all of you that only have 1 day in Ancor, this tour is perfect, arranged by Journey Cambodia. Our guide Sakrika was very knowledgable and engaged and showed us the most interested temples. Higly recomended.

Angkor Wat: heldagstur som börjar i soluppgången Omdöme från:

Med en väldigt kunnig guide, Mr Sarun från Journey Cambodia, fick vi ut väldigt mycket av turen. De försåg oss även med vatten och blöta handdukar. De tog oss till förutom Angkor Wat tempel även till 3 andra.

Angkor Wat: heldagstur som börjar i soluppgången Omdöme från:
Försättsbild: Quentin Verwaerde, CC BY 2.0