Välj datum
Prag

Transport och transfer

  • Transport
  • Stadskort
  • Paketerbjudanden
13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Transport och transfer i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Transport och transfer som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Vilka Transport och transfer i Prag vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Högt rekommenderad! Lättillgängligt läge, inne på hotellet, och framför allt välkomnande och rent. Så fort du passerar tröskeln kommer du in i bryggeriatmosfären. Den unga damen som välkomnade oss förklarade allt bra och följde med oss till omklädningsrummen. Tofflor och handdukar tillhandahålls. Upplevelsen i badkaret var intressant och speciell, att göra en gång i livet! Utmärkt fatöl (obegränsat) Och hur är det med massagen.. FANTASTISKT!

Riktigt rolig upplevelse! Våran guide förklarade på ett sätt man kunde förstå och var både kunnig och trevlig. Vi hamnade med ett glatt gäng och hade en verkligt trevlig upplevelse. Provsmakningen var rolig och vi fick prova flertalet olika lokala sorter. Rekommenderas till alla som gillar öl!

En unik upplevelse som jag varmt rekommenderar!! Vi kom ut med väldigt mjuk och helt avslappnad hud mellan timmen tillbringade i badkaret och 20-minutersmassagen. En stund av ren avkoppling med mycket välkomnande och vänliga proffs. En mycket ren plats. Gör det!

Super originell upplevelse, och som slappnar av efter en dag med promenader i staden Prag. Platsen är tyst, ren och uppfyller "löftet"!

Måste göra Avkopplande bad Obegränsad öl Gudomlig massage