Prag
Svensexa

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 160 omdömen

En utmanande och rolig aktivitet. Det var en tung pjäs att förflytta, vi var enbart 7 cyklister och det var några för få för att cyklingen skulle bli bekväm. Det borde varit bättre förberett och en el av tiden gick åt till att bära dryckesvarorna till cykeln från uppsamlingsplatsen. Sen gick det knappast att dricka alls under själva cyklingen och då fick man välja att stå still parkerad och dricka eller cykla runt på gatorna och se sig omkring. Någon sightseeing var det inte tal om. Vi var verkligen sevärdigheten själva när vi sjungande kom cyklandes förbi. Men det var en mycket rolig upplevelse och vi var alla väldigt nöjda efteråt.

Tack för att det var trevligt lite kort tid det skulle varit lite längre tid i denna härliga miljö Vi missade lite tid skulle vila på vete sängen men det kom en annan personal som så att nu e tiden slut annars var aĺlt perfekt

En guidad visning via audio, vilket funkade riktigt bra. Vi fick information om Staropramen bryggeriet och om hur ölen tillverkas och hamnar på vårt bord. Turen avslutades med en ölprovning med 4 olika öl.

Det var helt ok. Skönt bad och avkoppling. Ingen öl-älskare alls och sitta i badkaret och hälla i sig massa ljus mellan-öl är väl sisådär. Men skönt med bad och bubblor dagen efter en torsdag.

Härlig trevlig upplevelse i lugn miljö Häftiga bubblor i karet o kall öl bredvid Rar personal som tog väl hand om oss En härlig massage o sen vila i varm säng