Välj datum
Prag

Spök- och vampyrturer

Vanliga frågor om Spök- och vampyrturer i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Spök- och vampyrturer som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Vilka Spök- och vampyrturer i Prag vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 2 748 omdömen

Vi väntade oss några fler läskiga historier, men det blev jättebra ändå. Det var väldigt informativt, lärorikt och roligt. Vi gjorde detta vår första kväll i Prag och det var ett fantastiskt och unikt sätt att utforska Gamla stan och de judiska kvarteren som vi nu har mer sammanhang och berättelser kring när vi utforskar staden. Vår guide var fantastisk och svarade på frågor om staden och berättelserna hon berättade. Fantastisk tid!

Turnén var mycket rolig. Vår guide Dana förklarade allt i detalj och hade ett passande svar på varje fråga. Det blev aldrig tråkigt och vi lärde oss mycket nytt om Prag och fick mycket information om det. Eftersom vi deltog i turnén ensamma som en familj hade den en fantastisk personlig touch. Vi skulle rekommendera turnén till alla.

Väldigt trevlig sällskap trots regnet ☔️ vi fick reda på allt hon försökte väldigt hårt även om vi sakta blev blöta hon tyckte synd om mig tur mig och vi var bara två plus hon kan bara rekommenderas

Mycket nöjd med den guidade turen genom gamla stan. Spännande skrönor i kombination med historia. Stort engagemang och kunskap hos vår guide, vilket gjorde det hela till en toppenupplevelse!

Vilken suverän guide, Alex. Gjorde detta till en kanon kväll med historia