Välj datum
Prag

Segway-turer

  • Guidade turer
  • Äventyr
  • Privata turer
20 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 20

Vanliga frågor om Segway-turer i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Segway-turer som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 840 omdömen

Det var en riktigt bra turné. Vi blev informerade och sedan började det. Vi hade bokat 3 timmars turné, det var precis rätt sak att göra, det kunde inte ha varit kortare. Så vi nådde de vackraste synpunkterna, tog underbara bilder och fick mycket information. Vår guide Rasho var mycket hjälpsam och gav oss till och med tips för kvällsaktiviteter.

Ett jättebra sätt att se en huvudstad

Guiden var kanon och själva cykelturen, det tråkiga var att dom inte hade informerat om rätt mötesplats. Vi stod och väntade på den plats som stod på biljetten, men efter ett samtal kom en taxi och hämtade oss. Det skulle ha känts tryggare om det hade blivit rätt från början, men trots det en kanon aktivitet.

Jag rekommenderar det 100%, vår charmiga guide Renne, gjorde rutten mycket underhållande. Även om du inte vet hur du kör dem lär de dig på 5 minuter, om du har möjlighet att göra denna turné är det ett annorlunda och väldigt roligt sätt

Bra service, de nådde proaktivt ut till oss för att boka om på grund av en kommande regnskur. Själva turen var också rolig och värd pengarna.

This was a great way to see Prague! A fantastic guide, Nick, made our tour complete. Recommend this!