Prag
Rundvandringar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 437 omdömen

Vi bokade resan i sista minuten. Vid avresan förklarades vår resplan tydligt för oss så vi visste exakt vad vi kan förvänta oss från början. Vår chaufför, som inte var en professionell guide, gick utöver att dela med oss av alla insikter i Prag ur en lokal synvinkel. På vägen till Terezin delade han också med oss intressanta fakta och historia om alla viktiga sevärdheter och byggnader vi passerade. Han hade till och med en bok med fotografier för att visa oss hur området led av översvämningen som inträffade 2002. Vi har sett det judiska krematoriet den stora fästningen och avslutade med ett besök av en professionell guide i den lilla fästningen. Berättelsen här är inte lika känd men väldigt hjärtskärande och rörande ändå. Vi tror att denna historia aldrig ska glömmas bort och var mycket glada över att ha varit här. Mycket professionell service från företaget. Särskilt tack till vår förare/guide Costa.

Det var den bästa stadsturnén jag någonsin gjort. Dagmar är helt enkelt fantastisk; Inte bara att hon vet ALLT om Hedges historia i Prag och kan förmedla det på ett otroligt motiverande sätt, du får också hela den historiska bakgrunden från hela Europa och Mellanöstern och kan förstå allt fram till idag. Gnistan hoppar definitivt här. Högt rekommenderad.

Steve var en suverän guide genom hela provningen som fick oss alla att trivas. Det var upplysande på ett lättsamt sätt och jag tror att alla trots lite pikande kände sug bekväma.

Det bästa, guiden Martin, bättre omöjligt, redo att lösa allt, klargöra bekymmer. Jag rekommenderar att fråga Martin

Mycket välorganiserat och mycket givande besök. Tack.