Prag
Rundturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Rundturer i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i Prag?

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 19 581 omdömen

Vi rekommenderar starkt denna upplevelse! Vi valde 3 vapenpaketet, vilket redan är väldigt bra för att uppleva en något ovanlig upplevelse. Arrangörerna hämtade oss på vårt hotell med bil för att ta oss till skjutbanan och på vägen tillbaka hade vi valet att bli avsläppt på vårt hotell eller i stadens centrum. Alla är mycket vänliga och mer än professionella! Vår instruktör förklarade säkerhetsinstruktionerna för oss väldigt bra och vi hade till och med rätt till små förklaringar på varje vapen. Foton och videor är tillåtna. Vi har älskat! Återigen, vi rekommenderar starkt denna upplevelse! Tack igen !

På jakt efter en kvällsresa hittade vi snabbt det vi letade efter och kunde göra en bindande bokning. Tur för oss, speciellt eftersom många andra turister spontant försökte köpa biljetter till fullbokade resor förgäves.

Super buffé, supertrevlig service, trevlig atmosfär. De 3 timmarna flyger förbi. Vegetarianer kommer också att hitta vad de letar efter. Checka in och Co. gick bra med onlinebiljett.

Vi blev ombokade på Ghost tour istället pga demonstrationer. Den var grym, lite spökhistorier och mysterier samt en tur i underjorden. Guiden var grym, så engagerad och kunnig.

En upplevelse att göra absolut, du kommer inte att ångra dig!