Prag
Rabatter och erbjudanden

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 925 omdömen

Bustur var mycket informativ och bekväm. En liveguide skulle ha varit exceptionell men verkar som om du kan få mer täckning med en inspelning som ger dig mer information. Jag blev förvånad över att vi hade ett 45 minuters stopp vid slottet, och vi förväntade oss inte att ha detta eftersom vi slutade för att möta nästa turné och var tvungna att få transport till nästa evenemang, och minska turnén i halva. Men fortfarande ett värde för pengarna och gav oss ytterligare information för att göra separata stopp efter turnén.

Vår förare var där i tid även om vi var försenade med vår flygning. Han var mycket vänlig och pratade engelska riktigt bra. Gratis guideboken var trevlig och enheten var trevlig och tog inte lång tid, cirka 20 minuter? Vi delade med bara en person men det var inte besvärligt. Föraren gav några rekommendationer om vad han ska göra också. Jag glömde att be hans namn tyvärr tacka honom personligen :(

Vi hade massor av kul att spela UV-minigolf och tyckte att det var mycket bra valuta för pengarna. Två gratis drycker och fick höra att vi kunde spela obegränsade omgångar om vi ville. Mycket bra inrättad, underhållande och en väldigt avslappnad atmosfär. Jag rekommenderar starkt detta som ett originalt och funky sätt att spendera några timmar :)

Vi anlände till prag och hälsades av vår förare som talade mycket bra engelska. Vi reste i stil sund till vår ytterdörr och vår förare påpekade vänligt intressanta platser på väg. I slutet av vår resa samlades vi återigen utanför vår lägenhet helt problemfri. Kunde inte rekommendera deras tjänst längre. Utmärkt och problemfri.

Perfekt! Kom i god tid och körde ända fram till receptionen.