Prag
Privat transport

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 5 516 omdömen

Hämtningen vid ankomst fungerade perfekt, vi hade en behaglig resa till boendet. Vid avresan blev det en informationsmiss till chaufförerna som inte fått information att upphämtningsadressen var ändrad, detta ledde till att vi var lite sena till flygplatsen, men det påverkade inte vår resa hem. Dock var en av chaufförerna irriterad och körde för fort och vårdslöst på vägen till flygplatsen. Vi hade fått klartecken från kontoret att vår ändring av upphämtning av adressen var klar och att information lämnats om att vi var 8 och inte 9 personer som skulle transporteras.

Tack för att det var trevligt lite kort tid det skulle varit lite längre tid i denna härliga miljö Vi missade lite tid skulle vila på vete sängen men det kom en annan personal som så att nu e tiden slut annars var aĺlt perfekt

Det var helt ok. Skönt bad och avkoppling. Ingen öl-älskare alls och sitta i badkaret och hälla i sig massa ljus mellan-öl är väl sisådär. Men skönt med bad och bubblor dagen efter en torsdag.

Everything went very smooth. We got great information regarding how to find the driver at the airport. We also received a text when the driver had arrived to the hotel.

Ett perfekt sätt att ta sig tur-retur flygplats/hotell. Mycket trevligt bemötande. Prisvärt. Hämtade oss på utsatt tid, både på flygplatsen och hotellet. Mycket bra!!