Vattenaktivitet

Prag: Sightseeingkryssning på Moldau

Aktivitetsarrangör: Prague Boats s.r.o.

Prag: Sightseeingkryssning på Moldau

Aktivitetsarrangör: Prague Boats s.r.o.
Snart utsåld Bokat 11 gånger i går

Från 208 SEK per person

Snart utsåld Bokat 11 gånger i går

Se Karlsbron, Pragborgen, Kampa Island, Vyšehrad Rock Castle och andra höjdpunkter i Prag från vattnet på en flodsightseeingkryssning.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Beskrivning

Luta dig tillbaka, koppla av och njut av utsikten över Prags främsta attraktioner på en sightseeingkryssning över floden Moldau. Upptäck de många pärlorna i denna fantastiska europeiska huvudstad. Du kommer att se Karlsbron och ha panoramautsikt över Pragborgsområdet, Vyšehrad Rock Castle och många fler landmärken och monument. Båten tar dig genom Smichovs vattensluss, en av 4 slussrum i staden. Detta är den perfekta aktiviteten för familjer med barn. Det finns också en bar ombord där du kan köpa snacks och den världsberömda tjeckiska ölen.

Ingår
 • Båttur på floden Moldau
 • Onlineljudkommentarer och onlinekarta
 • Handhållen papperskarta
 • Wi-Fi ombord
 • Informationshäfte
 • Upphämtning eller avlämning vid ditt boende
 • Guide

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Träffas vid Prague Boats, pir 3, under Cechuv-bron. Vänligen kom 30 minuter före avgång för att lösa in din kupong i kiosken innan du tar kryssningen. Porten stänger 5 minuter innan båtens avgång.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Inte tillåtet

 • Bagage eller stora väskor
Kundomdömen

Samlat omdöme

3,9 /5

baserat på 380 omdömen

Översikt

 • Transport
  4,1/5
 • Valuta för pengarna
  3,7/5
 • Säkerhet
  4,4/5
 • Service
  4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Ingen sightseeinginformation via högtalare :) Precis grejen för mig. Bara kryssa fram och tillbaka på Moldau i lugn och ro, med några kalla drinkar. Det var trevligt och okomplicerat! Moderna fartyg från företaget Prague Boats. Det är ett bra val för dem som gillar det. Jag skulle också vilja peka ut middagen på fartyget och föreslå den som en möjlig aktivitet. Det måste vara fantastiskt att beundra Prag i all sin skönhet på kvällstimmarna. Gärna igen!

Läs mer

1 augusti 2022

Trevlig tyst båt med möjlighet att sitta inne eller ute. Du ser alla de viktigaste sevärdheterna längs floden, vänlig personal som inte hade något emot att du tog med dig dina egna drinkar ombord, prisvärda drycker tillgängliga också. Den enda nackdelen var att nästan halva resan (1 timme) ägnades åt att köa vid och passera genom slussen i båda riktningarna.

Läs mer

13 december 2021

Den bara 1,5 år gamla glasbåten var fantastisk. trevlig att sitta; med en fantastisk utsikt. Du uppmuntras trevligt att konsumera något. Priserna är mediokra för CZ (cappucino €2,8). Om du inte vill konsumera något är det också okej. personalen är mycket trevlig. Toaletterna var rena. De 2 timmarna "dragningen" på slutet.

7 januari 2020

Produkt-ID: 66653