Guidad tur

Prag: Tjeckisk ölprovnings upplevelse

Prag: Tjeckisk ölprovnings upplevelse

Aktivitetsarrangör: Prague Beer Tours & Tastings
Snart utsåld

Från 306 SEK per person

Snart utsåld

Bli expert på tjeckiskt öl under en provning och en lärorik rundtur. Prova på sju sorters tjeckiskt öl, som paras med Hermelin-ost och kex. Lär dig mer om ölets komplexitet genom de grundläggande reglerna för korrekt och korrekt provsmakning.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Guide
Engelska
Alternativ för privat grupp

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Bli expert på de olika typerna av tjeckiskt öl
 • Prova 7 sanningar av öl för att hitta den smak du gillar mest
 • Lär dig mer om ölets komplexitet genom de grundläggande reglerna för provsmakning: undersöka aspekten, aromen, smaken och kroppen
 • Smaka på Hermelín, en tjeckisk ost som kan syltas, friteras eller grillas
 • Välj mellan en delad gruppresa eller en privat rundtur
Beskrivning

Prova 7 förstklassiga tjeckiska öl med ost och kex, skaffa vänner och lär dig att uppskatta öl som en sann ölkännare på denna guidade provsmakning. Ta en tur genom Böhmens fantastiska historia av öltillverkning.

Utforska och bidra till 1 500 år av kontinuerlig kärlek till öl med en tjeckisk ölprovningstur. Prova öl från 3 stora massproducerande tjeckiska bryggerier och 4 specialöl från lokala mikrobryggerier och bryggerier i Prag.

Njut av dessa öl och deras kombination med Hermelín-ost – en tjeckisk ost som kan vara inlagd, friterad eller grillad – och kex. Lär dig hur du korrekt smakar, utvärderar och njuter av öl från din guide.

Tjeckien har den högsta ölkonsumtionen per capita i världen och folket har traditioner att backa upp det. År 850 odlades humle i de tjeckiska länderna. Den första registrerade bryggningen gjordes av bohemiska munkar år 990 e.Kr. vid Břevnov-klostret nära Pragborgen.

Ingår
 • 7 sorter tjeckiskt öl
 • Tjeckisk Hermelín-ost och kex
 • Kunnig bryggmästare
  Covid-19-åtgärder

  Du måste beställa aktiviteten online eftersom biljettkontoret är stängt

  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,7 /5

  baserat på 275 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,9/5
  • Valuta för pengarna
   4,6/5
  • Service
   4,8/5
  • Organisering
   4,7/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Ölprovningen var väldigt intressant, tyvärr var vi de enda gästerna (vilket förmodligen berodde på lågsäsong) så det saknades lite kul i gruppen. Det hade varit bättre om ölprovningen inte hade avslutats abrupt efter 90 minuter och man kunde ha beställt något annat för att avsluta kvällen bekvämt. Annars redan förklarat ganska bra och intressant, därför 4 stjärnor för Steve.

  Läs mer

  2 april 2022

  Detta är den perfekta turen för alla ölkännare (att vara) som vill tillbringa en trevlig kväll i gott sällskap med intressant information och roliga fakta om öl. Med sju sorters öl på 0,2 liter vardera är det absolut tillrådligt, men inte fel, att dricka alla öl. Allt som allt ett bra evenemang och en trevlig guide.

  1 januari 2022

  Guiden var verkligen kunnig, hade ett gott skratt och en stor personlighet. Han hanterade riktigt bra folkmassekontroll och takt under ”turnén”, särskilt eftersom det fanns tre olika nationaliteter där, och en av grupperna kom sent. De sju öl som vi provade var alla en anständig storlek, större än jag förväntade mig på en turné som denna, och faktiskt anständiga öl, inte bara de billigaste 7 de kunde hitta. Vi lärde oss historien bakom varje öl och hur man smakade på dem, vilket var riktigt intressant. Totalt sett var turnén riktigt bra, jag skulle definitivt rekommendera den till alla som är intresserade av öl.

  Läs mer

  23 februari 2020

  Produkt-ID: 26932