Inträdesbiljett

Prag: Medeltida middag med obegränsad dryck

Aktivitetsarrangör: Fun in Prague

Prag: Medeltida middag med obegränsad dryck

Aktivitetsarrangör: Fun in Prague
Snart utsåld Bokat 54 gånger i går

Från 467 SEK per person

Snart utsåld Bokat 54 gånger i går

Tillbringa en kväll i hjärtat av Prag och njut av en tre- eller femrätters medeltida middag med obegränsade drycker. Du underhålls av en speciell medeltida föreställning, som inkluderar fäktare, jonglörer och magdansare som uppträder till musik.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 2 - 4 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Tillbringa en kväll i en autentisk medeltida atmosfär
 • Välj mellan sex utsökta menyer för din tre- eller femrätters måltid
 • Ta del av en spektakulär medeltida föreställning med musik
Beskrivning

Välkommen tillbaka till medeltiden. Den här roliga och unika upplevelsen väcker det förflutna till liv i atmosfären av en medeltida krog. Inga detaljer har utelämnats och det finns mycket att njuta av under den medeltida föreställningen som medföljer kvällen. Se fäktare, jonglörer och magdansare som alla uppträder till musik. Medan du underhålls av föreställningen, njuter du av en tre- eller femrätters måltid, med ditt val av sex olika menyer. Måltiden med tre rätter sker vid en tidigare tidpunkt. Drick så mycket du vill från det obegränsad förrådet av öl, vin och läsk som finns tillgängligt. Detta är ett riktigt annorlunda och underhållande sätt att tillbringa en kväll i Prag på och ett sätt som garanterat kommer att ta dig tillbaka i tiden och tillfredsställa dina smaklökar.

Ingår
 • Obegränsat med öl, vin och läsk
 • 3- eller 5-rätters meny (fläskkött, fjäderfä, fisk, vegetariskt, veganskt eller glutenfritt, beroende på vilket alternativ som valts)
 • 2,5 timmes medeltida föreställning
  Inte lämplig för
  • Rullstolsburna
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Anländ till restaurang Krčma U Pavouka 15 minuter innan föreställningen börjar. QR-koden på vouchern kommer att skannas vid ingången. Restaurangen ligger nära torget i Gamla stan.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att ta med

  • Bekväma kläder

  Bra att veta

  • Välj din meny i förväg: fläskkött, fågel, fisk, vegetarisk, vegansk eller glutenfri
  • Barn serveras en trerättersmeny med kyckling: kycklingbuljong med kött och grönsaker, grillat kycklingbröst med potatismos eller pommes frites, hemlagad kaka Menyn erbjuds endast för barn mellan fyra och tolv år
  • Om du har valt olika menyer men aktiviteten är bokad under samma namn, placeras du automatiskt vid samma bord
  • På grund av den nuvarande situationen äger den medeltida middagen rum från 20 personer och uppåt. Om kapaciteten inte är fylld kommer du att informeras i tid
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,4 /5

  baserat på 5326 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,3/5
  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Service
   4,3/5
  • Organisering
   4,2/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Mycket trevligt, showen skulle inte kalla det särskilt medeltida. Personalen alltid redo och en mycket stor men välorganiserad plats som låter dig se showen från varje plats. Det enda avbrottet kanske är hastigheten med vilken de får dig att avsluta alla upplevelser eftersom de måste förbereda sig för nästa omgång.

  6 november 2022

  Underbar underhållning och utsökt 3-rätters middag. Enda förvirringen var att eftersom vår 3-åring var ledig fick hon inte mat. Vi delade vårt men jag visste inte det i förväg. (Också inga pommes frites för barn, bara potatismos...webbplatsen sa att det fanns ett urval av pommes frites). Servrarna kunde ha varit vänligare men underhållarna var underbara, engagerande och begåvade! En höjdpunkt på vår resa till Prag!

  Läs mer

  6 november 2022

  Den bästa upplevelsen jag någonsin har haft. Det är bara obeskrivligt bra. Stämningen, vänligheten hos alla anställda, dansarna, musikerna och magikerna och den magiska atmosfären, den goda maten... Man transporterades till medeltiden och förtrollades under några timmar! Jag skulle boka igen i ett pulsslag! Stort tack för denna underbara kväll!

  Läs mer

  25 september 2022

  Produkt-ID: 63958