Prag: Medeltida middag med obegränsad dryck

Prag: Medeltida middag med obegränsad dryck

Från 56,49 US$ per person

Tillbringa en kväll i hjärtat av Prag och njut av en tre- eller femrätters medeltida middag med obegränsade drycker. Du underhålls av en speciell medeltida föreställning, som inkluderar fäktare, jonglörer och magdansare som uppträder till musik.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 3 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Tillbringa en kväll i en autentisk medeltida atmosfär
 • Välj mellan sex utsökta menyer för din tre- eller femrätters måltid
 • Ta del av en spektakulär medeltida föreställning med musik
Beskrivning
Välkommen tillbaka till medeltiden. Denna roliga och unika tre timmars upplevelse ger det förflutna liv i en medeltida krogatmosfär. Ingen detalj har utelämnats och det finns mycket att njuta av under den medeltida föreställningen som medföljer kvällen. Se fäktare, jonglörer och magdansare som alla uppträder till musik. Medan du underhålls av föreställningen, njuter du av en tre- eller femrätters måltid, med ditt val av sex olika menyer. Måltiden med tre rätter sker vid en tidigare tidpunkt. Drick så mycket du vill från det obegränsad förrådet av öl, vin och läsk som finns tillgängligt. Detta är ett riktigt annorlunda och underhållande sätt att tillbringa en kväll i Prag och ett sätt som garanterat kommer att ta dig tillbaka i tiden och tillfredsställa dina smaklökar. Detta evenemang är lämpligt för barn mellan fyra och tolv år. 
Inkluderar
 • Obegränsat med öl, vin och läsk
 • Tre- eller femrättersmeny (fläsk, fågel, fisk, vegetarisk, vegansk eller glutenfritt vilket måste efterfrågas i förväg)
 • 2,5 timmes medeltida föreställning
  Passar inte
  • Rullstolsburna
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Mötesplats

  Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

  Viktig information

  Bra att ta med

  • Bekväma kläder

  Bra att veta

  • Välj din meny i förväg: fläskkött, fågel, fisk, vegetarisk, vegansk eller glutenfri
  • Barn serveras en trerättersmeny med kyckling: kycklingbuljong med kött och grönsaker, grillat kycklingbröst med potatismos eller pommes frites, hemlagad kaka Menyn erbjuds endast för barn mellan fyra och tolv år
  • Om du har valt olika menyer men aktiviteten är bokad under samma namn, placeras du automatiskt vid samma bord
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,4 / 5

  baserat på 3441 omdömen

  Översikt

  • Guide
   3.8 / 5
  • Valuta för pengarna
   4,2 / 5
  • Service
   4.3 / 5
  • Organisering
   4,2 / 5
  Sortera efter

  Riktigt schyst mat och dryck. Standard ölen gick bra till maten, och även om jag inte är en vinmänniska så funkade även vinet till maten. Man sitter nere i vad som känns som en gammal vinkällare med välvda tak och mörkt träinredning. De visar på en riktigt bra show under måltidens gång med livemusik och flera uppträdande. Det enda negativa, men som inte gjorde så mycket, är touren i början genom stan. Man går bara i ett tåg och får sköta sig själv. Se sig omkring och hålla koll på guiden. Vi hade gått samma sträcka innan ett antal gånger så hade sett det mesta men när man läste "guidad tour" så tänkte jag lite prat och introduktion till Prag. Men men, helt klart värt det!

  Läs mer

  11 augusti 2019

  Trevlig kväll med god mat

  Samlingsplatsen låg vid Karlsbron men sedan fick vi gå in mot torget igen. Förstår inte det? När vi kom fram till restaurangen fick vi vänta alldeles för länge utanför. När vi kom in gick det fort, maten var god och jättetrevlig underhållning. Det blev rätt varmt och syrefattigt nere i källaren. Vi var mååånga där. När man bokade sig var man tvungen att välja en huvudrätt för alla fyra men väl där fick man välja vad man ville äta, inte tvunget det man hade valt innan.

  Läs mer

  2 juni 2019

  This experience is definitely value for money - you get a decent 5 course meal with all the drinks you can get. We had a Russian waitress - who told us only to wave if we needed our glasses refilled - although they were always filled before we asked. Ideal for groups - but we met a lovely couple from Denmark - drank the night through and now have likely made long life friends from it. Fantastic experience and great location.

  Läs mer

  29 oktober 2020

  Översätt
  Arrangeras av

  Produkt-ID: 63958