Vattenaktivitet

Prag: 50 minuters båtutflykt på kvällen

Aktivitetsarrangör: Prague Boats s.r.o.

Prag: 50 minuters båtutflykt på kvällen

Aktivitetsarrangör: Prague Boats s.r.o.
Snart utsåld Bokat 41 gånger i går

Från 153 SEK per person

Snart utsåld Bokat 41 gånger i går

Beundra Karlsbron, Pragborgen, Kampa-ön och andra landmärken i Prag från vattnet under en stadsutflykt på kvällen. Se stadens ikoniska monument när de är upplysta på kvällen.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Varaktighet: 1 timme
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Ljudguide ingår
Tjeckiska, Spanska, Engelska, Ryska, Tyska, Franska, Polska, Italienska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Se Prags upplysta sevärdheter under en båtutflykt på kvällen
 • Lär dig mer om landmärkena med hjälp av ljudkommentarer på åtta språk
 • Njut av panoramautsikter från det öppna däcket
Beskrivning

Njut av hisnande utsikter från floden Moldau och upptäck skönheten i en av världens mest kända städer under denna båtutflykt på kvällen med audioguide. Se majestätiska sevärdheter som Karlsbron och Dansande huset.

Hoppa ombord på en bekväm och rymlig båt och inled din utflykt på floden. Ta bilder när du seglar förbi sevärdheter som Petřín-tornet och det historiska Vyšehrad-fortet. Beundra Rudolfinums konserthus i nyrenässansstil  samt världens största slottskomplex, Pragborgen.  Koppla av på en luftkonditionerad båt med tak över soldäcket. Lär dig om de främsta sevärdheterna med hjälp av ljudkommentarer på åtta språk eller använd den tryckta guiden  ombord som finns på 16 språk.

Ingår
 • 50 minuters kryssning på Moldau-floden
 • Audioguider på åtta språk
 • Tryckt guidehäfte
 • Wifi ombord
  Inte lämplig för
  • Personer med rörelsesvårigheter

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Båten avgår från bryggan vid Čech-bron, pir 3, Prag.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Inte tillåtet

  • Bagage eller stora väskor
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  3,9 /5

  baserat på 2107 omdömen

  Översikt

  • Transport
   4,2/5
  • Valuta för pengarna
   3,8/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Kryssningen är supertrevlig, vi älskade utsikten som gör att vi kan se monumenten som intresserar oss för att besöka dem senare. Jag rekommenderar att du gör det i början av din vistelse och klockan 19:30 eller 20:30 beroende på solnedgången Ljudet var inte särskilt högt så vi hörde inte allt: synd att komma minst 30 minuter tidigare om du vill ha ett bra ställe för annars är inte utsikten särskilt fri och många turister går upp för att fota och man ser ingenting :/

  Läs mer

  27 augusti 2022

  Kanske för att jag är romantisk men flodkryssningen var riktigt trevlig vid tidpunkten för sommarsolnedgången (20.30 i augusti): så jag kunde beundra slottet med solnedgångens ljus och sedan blev jag förtrollad av att titta på ljusen av monumenten som reflekterades i floden. Jag rekommenderar en jacka för den lätta svalkan som kan kännas om man sitter ute.

  Läs mer

  24 augusti 2022

  Själva turen var helt fantastisk. Organisationen fram till den punkten var en katastrof. Du måste först byta ut onlinebiljetten mot en pappersbiljett och använda den för att komma ombord på båten. Men det är runt 100 personer som står framför dig för 'utbytet' och ytterligare 100 som vill gå på båten med sina utbytta biljetter, eftersom bokningar kan göras varje halvtimme via olika plattformar. Som tur var var vi där 1,5 timme tidigare och det fungerade för oss. Däremot observerade vi andra som skickades iväg för att de var för sent i kön och trots att de var välvilja inte hann längre. Det skulle definitivt kunna organiseras på ett mer kundvänligt sätt.

  Läs mer

  22 augusti 2022

  Produkt-ID: 357390