Vattenaktivitet

Prag: Lunchkryssning på Vltava på båt med öppet tak

Aktivitetsarrangör: Prague Boats s.r.o.

Prag: Lunchkryssning på Vltava på båt med öppet tak

Aktivitetsarrangör: Prague Boats s.r.o.
Snart utsåld
Snart utsåld

Från 364 SEK per person

Upptäck historiska Prags hänförande magi från övre däck på en båt med öppet tak, på en härlig båttur. Ät en god lunchbuffé ombord på båten ute på Vltavafloden och beundra stadens många ikoniska landmärken. Njut av livemusiken ombord.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare. Ta reda på mer
Ljudguide ingår
Tjeckiska, Kinesiska, Engelska, Spanska, Ryska, Tyska
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Beskrivning

Kryssa genom hjärtat av Prag och njut av utsikten över staden från Moldau medan du njuter av en utsökt lunchbuffé. Lyssna på levande musik när du passerar den historiska stadskärnan och seglar under Karlsbron. Välkommen ombord med en traditionell tjeckisk aperitif innan du ger dig ut på din sightseeingkryssning längs Vltava.

Segla under Karlsbron som förbinder stadens Lesser Quarter med Gamla stan. Längs kanten av bron kan du beundra snidade statyer av tjeckiska helgon på båda sidor. Passera sedan Pragborgen, Rudolfinum och Nationalteatern.

Under hela turnén kan du njuta av en lunchbuffé med levande musik. Lyssna på kommentarer för att lära dig mer om attraktionerna och monumenten du ser.

Kryssa förbi fler landmärken som det dansande huset, Emmausklostret, Vyšehrad, Podolí vattenverk och den historiska kraftstationen i Štvanice innan du återvänder till avgångsplatsen.

Ingår
 • 2-timmars kryssning på floden Vltava
 • Lunchbuffé
 • Aperitif
 • Onlineljudkommentarer och onlinekarta finns på 6 språk (tjeckiska, engelska, spanska, tyska, kinesiska och ryska)
 • Papperskarta finns på 16 språk
 • Levande musik ombord (dragspelare)
 • Gratis Wi-Fi ombord

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Möts vid den lilla byggnaden med skylten "Prague Boats" på vid pir 3, intill Hotel Intercontinental och under Čechův-bron.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Inte tillåtet

  • Husdjur
  • Bagage eller stora väskor

  Bra att veta

  • Denna kryssning körs på Grand Bohemia, Bohemia Rhapsody eller Agnes de Bohemia
  • De flesta av båtarna som denna kryssning trafikerar är rullstolsanpassade
  • Det finns ett maximalt antal personer per bokning för fönsteralternativet. Om din grupp är större, vänligen gör en ny beställning, men ni kanske inte sitter tillsammans
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,4 /5

  baserat på 770 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,4/5
  • Transport
   4,2/5
  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Säkerhet
   4,6/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Kryssningen var underbar och maten var fantastisk. Staber är mycket hjälpsamma och vänliga och 2 timmar gick väldigt snabbt. Du går ganska långt nerför floden vilket är bättre än några av de andra turerna som finns. Vi åkte i januari, så båten var ungefär en tredjedel full som vi älskade. Det skulle dock troligtvis vara mer hektiskt under högmånaderna och det kan förändra känslan av turnén eftersom personalen kommer att vara mer upptagen och det kommer att finnas fler människor runt dig. Vi rekommenderar dock denna turné grundligt som ett härligt sätt att se Prag från en annan synvinkel.

  Läs mer

  27 januari 2020

  Väldigt trevlig tur med bra båt och bra personal. Som alltid när man åker denna typ av aktivitet missar man en del av sevärdheterna på grund av samtal och god mat. Jämfört med likvärdiga aktiviteter i andra städer var denna i topp ur social synpunkt. Båten är panorama så utsikten är fin från matsalen samt att det finns bra möjligheter att vara utomhus också. Toppen personal och väldigt god mat!

  Läs mer

  22 oktober 2019

  Detta var utmärkt för ett avkopplande par timmar, medan resan längs Moldau kanske inte är den mest natursköna flodkryssning jag har varit på men med de trevliga bakgrundsljuden av dragspel som spelar populära låtar och en mängd buffémat med både varm och kalla alternativ (som vi alla var mer än nöjda med). Det var välorganiserat och tog med drycker till dig och sedan ett antal personal som kom runt med betalningsenheter före kryssningens slut för att lösa flikar. Perfekt

  Läs mer

  3 oktober 2019

  Produkt-ID: 71030