Lägg till datum

PragNattliv och barer

Våra mest rekommenderade Prag Nattliv och barer

Prag: Inträdesbiljett till Icepub Prag

1. Prag: Inträdesbiljett till Icepub Prag

Välkommen till platsen där allt du kan se eller känna - väggar, bar, bord, skulpturer och till och med ditt eget personliga glas - är gjort av is. I Icepub Prag hålls temperaturen på -7 grader året runt! Du kommer att få en värmejacka och handskar för att hålla dig varm under ditt besök. Var cool, missa inte denna oförglömliga och unika upplevelse.

Prag: Pilsner Urquell-öltur och flaska med ditt namn

2. Prag: Pilsner Urquell-öltur och flaska med ditt namn

Den helt nya Pilsner Urquell: The Original Beer Experience är den ultimata interaktiva rundturen som berättar historien om världens första gyllene öl! Pilsner Urquell bryggdes för första gången 1842 i staden Plzeň och blev känt över hela världen tack vare sin perfekt balanserade smak, sitt fylliga våta skum och sin gyllene färg. Bli en av de första som får uppleva denna 90 minuter långa självguidade rundtur där du får veta mer om ursprunget till och tillverkningen av Pilsner Urquell, Tjeckiens favoritöl. Du kommer att utforska en rad utställningar som engagerar alla dina sinnen genom högteknologiska funktioner, som 3D-ljud, videomapping, dofter, smak, värme, kyla och mycket mer. Du får smaka den första gyllene pilsnern i vår bar från 1842, träffa bryggeriets första bryggmästare, lära dig hur vårt öl tillverkas, förstå vikten av skum, bli en tjeckisk hockeyspelare och mycket mer. Och naturligtvis kommer du att få smaka olika Pilsner Urquell i vår ikoniska ölhall! Du kan välja en kombination med vår ursprungliga Tapster Academy för att förbättra din expertis och bemästra konsten att hälla öl i tjeckisk stil med skum. Få ett certifikat och en personlig gåva!

Prag: Barrunda med internationellt party

3. Prag: Barrunda med internationellt party

Dyk ner i Prags nattliv tillsammans med en internationell skara  resenärer och  partyguider. Sätt igång festen på den första platsen med obegränsat antal drinkar. Du får gratis inträde till  två av Prags bästa  barer och en gratis välkomstdrink  vid dörren vid varje ställe. Sedan går du in i den fem våningar höga megaklubben Karlovy Lazne. Börja din barrunda i Prag på en bar där du har möjlighet att blanda dig och mingla med andra festsugna resenärer från hela världen. Få din påfyllning av alkohol för att börja natten på rätt sätt. Gå med på rundan kl. 19.45 och ha nöje av två timmars obegränsade drinkar. Eller gå med kl. 21.45 för en timme med obegränsade drinkar. Du behöver aldrig vänta på din nästa gratis drink. Bartendrarna serverar öl, vin, absint och vodka i snabb takt så att ditt glas aldrig är tomt. Sedan är det dags att följa dina guider till ytterligare två av stadens barer. Se fram emot en kostnadsfri välkomstshot på varje ställe. Stanna i varje bar en timme och köp gärna ytterligare drycker i baren. Du kan vara säker på att du betalar lokala priser. I Prag är öl billigare än vatten. Avsluta kvällen med en VIP-entré till femvånings-nattklubben Karlovy Lazne. Använd en separat ingång för att  slippa de ofta ändlösa köerna vid dörren till Centraleuropas största klubb.

Prag: Konsert på Reduta Jazz Club

4. Prag: Konsert på Reduta Jazz Club

Befinn dig i hjärtat av Prag och njut av en fantastisk kväll med jazz på Reduta Jazz Club. Sedan klubben öppnade år 1957 så har den varit hem för den tjeckiska jazzmusiken. Se en fantastisk 2,5-timmars föreställning i detta vackra kulturmonument. Glöm tid och stress och lyssna på musik i världsklass på en berömd plats. Stanna till vid Saxophone Bar för att dricka en öl som tappas i en gyllene saxofon. Välj VIP-alternativet för att njuta av en välkomstdrink och sitta på den plats där Václav Havel och Bill Clinton en gång satt.

Prag: Barrunda med öppen bar i 2 timmar

5. Prag: Barrunda med öppen bar i 2 timmar

Följ med ett gäng internationella partymänniskor och lokalbor på en barrunda till fyra eller fem av Prags olika barer. Börja kvällen på Drunken Monkey Bar och njut av en två timmars öppen bar från kl. 20.00 till 22.00 eller en timmes öppen bar från kl. 22.00 till 23.00 med obegränsad mängd öl, vin, vodka juice shots, vodka energy shots, absint och rom shots. Pröva lyckan vid ölpongbord, flip cup-spel eller jätte-Jenga. Se sportprogram på 5 plattskärmar och en enorm 130-tums HD-projektor. Rör dig genom staden för att besöka 4-5 olika barer och klubbar. Få en gratis välkomstshot eller drink på var och en. Barrundans exakta rutt skiljer sig varje kväll och om du är en återkommande kund kan du dra nytta av en rabatt. Avsluta kvällen med gratis VIP-entré till en av Prags megaklubbar och få gratis festsolglasögon.

Prag: Ölpong-upplevelse med obegränsad tjeckisk öl

6. Prag: Ölpong-upplevelse med obegränsad tjeckisk öl

2 timmars obegränsad ölpong med tjeckisk öl på den berömda Drunken Monkey Prague . Spela på anpassade beer pong-bord mot dina vänner/fiender :). Vår välkomnande och vänliga barpersonal som kan ge dig rekommendationer om dag och natt samt hjälpa dig att ordna din beer pong-upplevelse. Titta på sport medan du spelar beer pong med dina vänner och andra resenärer. Gratis obegränsat med vatten finns också.

Prag: Privat cykelbåtstur på floden med öl eller prosecco

7. Prag: Privat cykelbåtstur på floden med öl eller prosecco

Upptäck Prags skönhet från vattnet på en cykelbåtstur på floden Vltava. Följ med din kapten på en privat tur och se stadens ikoniska landmärken vid vattnet medan du trampar längs med. Smutta på uppfriskande mousserande vin och sätt igång festen med dina närmaste vänner. Hoppa ombord på denna unika trampbåt och ta en plats i baren för att börja cykla. Åk iväg under ledning av din kapten och navigera nerför den natursköna floden, ta in vyer av platser som Prags slott och passera under den historiska Karlsbron. Ta med dina vänner och spela lite musik för att sätta tonen för ditt privata båtparty i den intima atmosfären på Vltava. Få en hel flaska prosecco per person och njut av den under hela resan.

Prag: Party Tiki Boat Sightseeing Cruise med drinkar

8. Prag: Party Tiki Boat Sightseeing Cruise med drinkar

Åk förbi några av Prags mest ikoniska landmärken på en flytande Tiki Boat. Segla förbi nationalteatern och ön Štvanice medan du dricker öl, prosecco eller cider. Stig ombord på din Tiki Boat och lär känna dina medgäster medan ni sitter runt ett bord. Sätt dig bekvämt i de justerbara stolarna och börja resan med en drink från baren, som är komplett med ölkran och inbyggda avlopp samt en kylare. Lyssna på din guides kommentarer om staden medan du driver längs floden. Medan du kryssar kan du ta för dig av ett val av öl, prosecco eller cider. Segla från nationalteatern till ön Štvanice och passera den berömda Karlsbron.

Prag: Pubrunda med öppen bar och VIP-entré

9. Prag: Pubrunda med öppen bar och VIP-entré

Dyk ner i Prags pulserande nattliv med en pubrunda. Börja kvällen med en öppen bar, följt av ett besök på 3-4 dynamiska ställen med en välkomstdrink och VIP-entré vid varje stopp, plus en gratis souvenir av din upplevelse. Avsluta kvällen på bästa sätt på en megaklubb. Möt din festvärd och sparka igång kvällen med beer pong, flip-cup och body shots. Njut av obegränsat med öl, vin och vodka i upp till 2 timmar i en öppen bar med 7 TV-apparater som sänder flera sportevenemang. Besök upp till 3 olika Pragbarer, var och en med sin egen unika atmosfär och publik, med VIP-entré och välkomstshots på varje bar. Ha kul med vänliga bartenders och erfarna värdar som alltid finns på plats för att se till att du får en säker och rolig upplevelse. Avsluta kvällen på en av Prags största och mest episka megaklubbar. Dansa natten lång på nattklubben med livemusik och en publik som vet hur man festar och har roligt.

Prag: Ölbåtstur

10. Prag: Ölbåtstur

Segla på floden Vltava i Prag medan du dricker så mycket öl eller prosecco du vill och utforskar höjdpunkterna i denna vackra stad. På denna bekväma och rymliga privata båt kan du njuta av valfri musik medan vi tar dig förbi sevärdheter som Karlsbron, nationalteatern och Kampaön med världens största slottsanläggning som tornar upp sig över den. Ta del av de hisnande vyerna och upptäck skönheten i en av världens mest kända städer medan du njuter av vår oförglömliga festkryssning.b

29 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Immersion-upplevelser

Vanliga frågor om Nattliv och barer i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Nattliv och barer som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Vilka Nattliv och barer i Prag vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Prag: Fler aktiviteter och sevärdheter

Prag: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 116 omdömen

Fantastisk upplevelse, vi träffade underbara människor :) av alkohol i den första fulla klubben, du kan köpa extra cole eller red bull till ett bra pris. Den andra klubben var svag men vi passade på och gick och åt. Ytterligare två fantastiska klubbar, bra musik och atmosfär. Sista klubben på vägen, men du kan få en drink gjord av en robot - det kostar 240 CZK. Sammantaget rekommenderar vi det, det är en bra idé för den första natten i Prag :)

Välorganiserat och bara en bra kväll. Stämningen i den första baren var fantastisk och du behövde aldrig vänta på din gratis öl eller en kort. I 2:a och 3:e baren var det också en härlig stämning. Också mycket väl lämpad att träffa nya människor, vi kom väldigt bra överens med en grupp engelsmän. På klubben behövde vi inte vänta alls tills vi fick komma in. Helt fantastiskt för fest och riktigt drickande!

Riktigt bra upplevelse och fantastisk atmosfär. På hemsidan stod det att de inte öppnade förrän klockan 20, när föreställningen började. De öppnade dock tidigare. Vi var där 15 minuter innan, men kunde lätt ha varit där 30 minuter innan. Det var lång kö till baren men kommer man i god tid kan man lätt få något

Otroligt bra fest och stämning. Fyra olika klubbar, nummer 2 var enbart sittplatser och det förstörde stämningen lite. Men bar ett hade gratis dricka och beerpong och dans. På bar 1,2,3 fick alla en shot i dörren. Sista klubben var flera våningar med olik musiksmak. Riktigt rolig kväll!

New Orleans jazz. Besökte klubben med mitt 16 åriga barnbarn (tjej). Hon tyckte det var fantastiskt, trots att medelåldern på publiken var runt 60 år.