Prag
Nightlife & Bars

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Nöjesliv och barer i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Nöjesliv och barer som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Vilka Nöjesliv och barer i Prag vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 116 omdömen

Det var en riktigt bra turné. Vi blev informerade och sedan började det. Vi hade bokat 3 timmars turné, det var precis rätt sak att göra, det kunde inte ha varit kortare. Så vi nådde de vackraste synpunkterna, tog underbara bilder och fick mycket information. Vår guide Rasho var mycket hjälpsam och gav oss till och med tips för kvällsaktiviteter.

Fantastiskt att göra på din första dag i Prag. Guiden visar dig några lokala barer och kaféer och berättar om Tjeckiens historia med öl. Förutom det kommer det att ge dig insikt i andra platser du kanske vill gå till, utan att ens veta att de platserna existerade från första början. Runt om en stor upplevelse.

Det var fantastiskt och jag kan rekommendera det till alla! Du borde göra Pub Crawl på din första kväll tho, eftersom du träffar många coola människor. Du bör också dricka så mycket som möjligt i den första baren (där drycker är gratis) eftersom drinkar är ganska dyra i de följande.

Jag rekommenderar det 100%, vår charmiga guide Renne, gjorde rutten mycket underhållande. Även om du inte vet hur du kör dem lär de dig på 5 minuter, om du har möjlighet att göra denna turné är det ett annorlunda och väldigt roligt sätt

Vi valde 1 timmes spa, 30 min i bubbelbad och 30 min vila på varm säng var precis lagom tyckte vi. Trevlig miljö och mycket trevlig personal. Väldigt avslappnande o behagligt.