Välj datum
Prag

Museum och utställningar

Vanliga frågor om Museum och utställningar i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Museum och utställningar som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Vilka Museum och utställningar i Prag vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Det var en vacker upplevelse. Det är inget stort och om du verkligen bara gör slingan en gång bör det bara ta cirka 5-10 minuter. Men om du tar bilder och interagerar med fjärilarna, ha tålamod...de kommer fram till dig och sätter dig på dig ibland också! Oavsett om det är på benet, axeln, ryggen eller fingret.. Det är nödvändigt att vara extra försiktig när man springer eftersom fjärilarna också sitter på marken och att trampa på dem är inte trevligt!

Enkel och tydlig kommunikation med personalen, intressanta fakta om öltillverkning. Alla var väldigt sociala och roliga! Tyvärr var tappningsmaskinen trasig och vi kunde inte fylla våra flaskor själva, MEN det som kom härnäst var oväntat snällt: killen erbjöd oss en textilpåse som jag var intresserad av gratis som en kompensation!

Gå lätt uppför en ramp på insidan av tornet för att komma till 360 graders utsikt från balkongen. Fantastisk utsikt över Gamla Stans torg och i allmänhet från att vara mitt i staden. Hoppades att se baksidan av den astronomiska klockan, men det var inte en del av denna turné.

Jag gick runt 9 när det var tomt och jag kunde lugnt klättra upp i tornet och ta den gratis guidade turen 9:30. Den guidade turen är verkligen värd det eftersom vi får veta historien och det är det enda sättet du kan besöka rådhusets underjordiska område.

Eftersom detta är en oguided aktivitet kan du spara bokningen via "Hämta din guide". Vi fick ändå köa i kassan med vouchern skickad, så det gör inte besöket lättare. Tornet och statsrummen på 1:a våningen är definitivt värda ett besök.