Välj datum
Prag

Konserter och operor

  • Guidade turer
  • Inträdesbiljetter
14 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Konserter och operor i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Konserter och operor som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Vilka Konserter och operor i Prag vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 150 omdömen

Nattlivsbiljetten rekommenderades för oss på vandrarhemmet och det är ganska otroligt. Vi hade 11 euro tillbaka med inträde i bara en klubb. Under de två nätter sparade vi var och en 50 euro. Vi var på 6 olika platser, två var mer som barer och skulle inte ha kostat inträde, men med biljett fanns det ett gratis skott. För de andra fyra kom vi in gratis med en biljett. Kan inte klaga!

FANTASTISK! Det bästa du kan göra i Prag om du vill festa. För 10 euro får du gratis inträde till många klubbar i Prag, plus drinkar och andra rabatter. På två dagar åkte vi till flera klubbar, inklusive Karlovy Lazne, vilket är imponerande, entrén till denna klubb kostar redan 10 euro, så det är superlönsamt.

Vi anländer till teatern, vi erbjuds en garderob, sedan måste vi gå uppför en rad trappor, inga hissar. Vi får ett platsnummer men rummet är inte fullt, vi kunde välja vår plats. Föreställningen var magisk, kulisserna, dansarna, kostymerna, allt var magnifikt. Jag rekomenderar.

Maravillosa! El lugar es una belleza, la comida es realmente excelente, muy muy buena y los artistas geniales. Es algo diferente, special y muy bien realizado. Lo súper recomiendo

Klubben är enkel och bekväm. Bra service även om ganska linje upp i baren. Musikerna var fantastiska! Bra ljud! En övergripande underbar kväll!