Prag
Gruppaktiviteter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Andre seværdigheder i Prag

Vil du se alle oplevelser i Prag? Klik her for en fuld oversigt

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 14 457 omdömen

Mycket underhållande show, vi åt gris och var mycket nöjda, fastän det var mycket folk gick det fort med mat och dryck, det var ett stort +, så totalupplevelsen var hög, gör gärna om den och kan varmt rekommendera stället, hög fart på servering ett stort +

Trevlig båtfärd! Fantastisk personal gav oss en förträfflig service! Trevligt med pianomusik, men ljudet blev stundtals för starkt . ( Vi upptäckte att vi hade en högtalare alldeles ovanför huvudet). Maten var god(inte mer).

En guidad visning via audio, vilket funkade riktigt bra. Vi fick information om Staropramen bryggeriet och om hur ölen tillverkas och hamnar på vårt bord. Turen avslutades med en ölprovning med 4 olika öl.

Fantastisk kväll med mycket underhållning och helt ok mat. Efterrätten var lite tråkig annars bra och mycket gratis dricka. Det bästa var den fantastiska gamla underjord källaren och musiken, eldshowen.

Knowledgeable and interesting tour. Very sweet guide, she had an answer for every question. Only me and my boyfriend on this tour, we had a great time. 10/10