Prag Gruppaktiviteter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Gruppaktiviteter i Prag

Visa alla Gruppaktiviteter i Prag
Se 371 upplevelser

Vad besökare tycker om Prag

Mycket underhållande show, vi åt gris och var mycket nöjda, fastän det var mycket folk gick det fort med mat och dryck, det var ett stort +, så totalupplevelsen var hög, gör gärna om den och kan varmt rekommendera stället, hög fart på servering ett stort +

Prag: Medeltida middag med obegränsad dryck Omdöme från: Per-Ove, 2019-11-06

Trevlig båtfärd! Fantastisk personal gav oss en förträfflig service! Trevligt med pianomusik, men ljudet blev stundtals för starkt . ( Vi upptäckte att vi hade en högtalare alldeles ovanför huvudet). Maten var god(inte mer).

Prag: Exklusiv 3-timmars middagskryssning Omdöme från: Bert, 2019-11-11

En guidad visning via audio, vilket funkade riktigt bra. Vi fick information om Staropramen bryggeriet och om hur ölen tillverkas och hamnar på vårt bord. Turen avslutades med en ölprovning med 4 olika öl.

Staropramen: ölupplevelse med drink- eller ölprovning Omdöme från: Johanna, 2019-10-14

Fantastisk kväll med mycket underhållning och helt ok mat. Efterrätten var lite tråkig annars bra och mycket gratis dricka. Det bästa var den fantastiska gamla underjord källaren och musiken, eldshowen.

Prag: Medeltida middag med obegränsad dryck Omdöme från: Anna, 2019-12-15

Knowledgeable and interesting tour. Very sweet guide, she had an answer for every question. Only me and my boyfriend on this tour, we had a great time. 10/10