Prag
Flygplatstransfers

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Flygplatstransfers i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfers som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 5 809 omdömen

Vår förare var där i tid även om vi var försenade med vår flygning. Han var mycket vänlig och pratade engelska riktigt bra. Gratis guideboken var trevlig och enheten var trevlig och tog inte lång tid, cirka 20 minuter? Vi delade med bara en person men det var inte besvärligt. Föraren gav några rekommendationer om vad han ska göra också. Jag glömde att be hans namn tyvärr tacka honom personligen :(

Vi anlände till prag och hälsades av vår förare som talade mycket bra engelska. Vi reste i stil sund till vår ytterdörr och vår förare påpekade vänligt intressanta platser på väg. I slutet av vår resa samlades vi återigen utanför vår lägenhet helt problemfri. Kunde inte rekommendera deras tjänst längre. Utmärkt och problemfri.

Vid ankomst väntade vår överföring där vi lätt kunde hitta. Stor personlig hälsning + flaska vatten. Blandad på returbenet. Inte säker på om jag bokade fel eller ett bekräftelsesproblem men jag såg inte det förrän hytten var 20 minuter försenad. Utan krångel eller försening skickade de en bil inom 10 minuter. Mycket bra.

Chauffören var exakt i tid. Fint och respekt Bemötande. Bilen var bekvämt. Han körde säkert hela vägen fram till hotell dörr. Med vänlig sätt hjälpte han med res väskan. Jag är mycket nöjd och förväntar att det vara samma på hem resan, menar avhämtning från hotell till flygplatsen.

Perfekt! Kom i god tid och körde ända fram till receptionen.