Prag Flygplatstransfer

  • Transport
8 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Prag

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Prag?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Prag:

Vilka är de bästa dagsturerna från Prag?

De bästa dagsturerna från Prag:

Dresden

Prag: Fler aktiviteter och sevärdheter

Prag: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 5 809 omdömen

Bilen var 20 minuter försenad när vi kom till flygplatsen, men själva flyget var lite sent. När vi kom fram blev jag direkt uppringd från företaget att de var försenade. De kom sedan som utlovat med mitt namn på skylten :-) Detta fick jag ett sms om. Mycket trevlig man som körde oss till hotell. Fick både vatten och bok. Chauffören var väldigt pratsam och berättade om Prag på gott och ont. Vi är nöjda med den service vi fått och kan bara rekommendera till andra.

Enkel och effektiv transport från flygplatsen. Den orange skylten med ditt namn på som föraren sätter upp i luften märks också mycket. På vägen tillbaka kanske vi har blivit skickliga nog att resa från Prags centrum till flygplatsen med kollektivtrafik, men precis efter ankomsten är det väldigt skönt att kunna gå ombord på en shuttle direkt och utan att tänka!

Mitt plan landade på kvällen och jag erkänner att jag inte ville oroa mig för kollektivtrafiken. Chauffören var på flygplatsen när jag kom och tog mig direkt till hotellet. Om du inte vill oroa dig för kollektivtrafiken så fort du anländer rekommenderar jag denna tjänst.

Fungerade perfekt, exakt på minuten kom dom och man fick ett sms att bilen var framme å väldigt trevliga lyfte in våra väskor och vatten på flaska i bilen på väg till hotellet. Det rekommenderas varmt.

Mycket trevlig förare, med bra engelska, som körde bra och som till och med tog sig tid att förklara lite saker för oss om arkitekturen, vi rekommenderar!