Prag
Flygplatstransfers

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 5 809 omdömen

Vår förare var där i tid även om vi var försenade med vår flygning. Han var mycket vänlig och pratade engelska riktigt bra. Gratis guideboken var trevlig och enheten var trevlig och tog inte lång tid, cirka 20 minuter? Vi delade med bara en person men det var inte besvärligt. Föraren gav några rekommendationer om vad han ska göra också. Jag glömde att be hans namn tyvärr tacka honom personligen :(

Vi anlände till prag och hälsades av vår förare som talade mycket bra engelska. Vi reste i stil sund till vår ytterdörr och vår förare påpekade vänligt intressanta platser på väg. I slutet av vår resa samlades vi återigen utanför vår lägenhet helt problemfri. Kunde inte rekommendera deras tjänst längre. Utmärkt och problemfri.

Vid ankomst väntade vår överföring där vi lätt kunde hitta. Stor personlig hälsning + flaska vatten. Blandad på returbenet. Inte säker på om jag bokade fel eller ett bekräftelsesproblem men jag såg inte det förrän hytten var 20 minuter försenad. Utan krångel eller försening skickade de en bil inom 10 minuter. Mycket bra.

Det var exakt som jag fick höra innan jag lämnade hemmet. Det var snabbt bekvämt och inga överraskningar. Föraren var vänlig. Mottog texter medan föraren väntade samt ett telefonsamtal eftersom mitt flyg var sent och de kom tillbaka 3 timmar senare för att få mig när jag tog en ny flygning. Fantastisk service.

Perfekt! Kom i god tid och körde ända fram till receptionen.