Prag
Flygplatstransfers

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 5 809 omdömen

Hämtningen vid ankomst fungerade perfekt, vi hade en behaglig resa till boendet. Vid avresan blev det en informationsmiss till chaufförerna som inte fått information att upphämtningsadressen var ändrad, detta ledde till att vi var lite sena till flygplatsen, men det påverkade inte vår resa hem. Dock var en av chaufförerna irriterad och körde för fort och vårdslöst på vägen till flygplatsen. Vi hade fått klartecken från kontoret att vår ändring av upphämtning av adressen var klar och att information lämnats om att vi var 8 och inte 9 personer som skulle transporteras.

Jag är mycket nöjd, det fungerade mycket bra. Jag fick tydlig information inför resan. Kunde lätt justera ett fel i bokningen och fick ett gott bemötande och det gick lätt att ändra. Det kändes bra att boka och betala innan.

Skönt att bli hämtad på flygplatsen och avsläppt direkt vid hotellet. Allt fungerade bra förutom att bilen var försenad så den var inte på plats när vi hade landat. Men förutom det funkade allt väldigt bra.

Everything went very smooth. We got great information regarding how to find the driver at the airport. We also received a text when the driver had arrived to the hotel.

Ett perfekt sätt att ta sig tur-retur flygplats/hotell. Mycket trevligt bemötande. Prisvärt. Hämtade oss på utsatt tid, både på flygplatsen och hotellet. Mycket bra!!