Prag
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 030 omdömen

Vi bokade resan i sista minuten. Vid avresan förklarades vår resplan tydligt för oss så vi visste exakt vad vi kan förvänta oss från början. Vår chaufför, som inte var en professionell guide, gick utöver att dela med oss av alla insikter i Prag ur en lokal synvinkel. På vägen till Terezin delade han också med oss intressanta fakta och historia om alla viktiga sevärdheter och byggnader vi passerade. Han hade till och med en bok med fotografier för att visa oss hur området led av översvämningen som inträffade 2002. Vi har sett det judiska krematoriet den stora fästningen och avslutade med ett besök av en professionell guide i den lilla fästningen. Berättelsen här är inte lika känd men väldigt hjärtskärande och rörande ändå. Vi tror att denna historia aldrig ska glömmas bort och var mycket glada över att ha varit här. Mycket professionell service från företaget. Särskilt tack till vår förare/guide Costa.

Det var en riktigt bra turné. Vi blev informerade och sedan började det. Vi hade bokat 3 timmars turné, det var precis rätt sak att göra, det kunde inte ha varit kortare. Så vi nådde de vackraste synpunkterna, tog underbara bilder och fick mycket information. Vår guide Rasho var mycket hjälpsam och gav oss till och med tips för kvällsaktiviteter.

Jag rekommenderar det 100%, vår charmiga guide Renne, gjorde rutten mycket underhållande. Även om du inte vet hur du kör dem lär de dig på 5 minuter, om du har möjlighet att göra denna turné är det ett annorlunda och väldigt roligt sätt

Det bästa, guiden Martin, bättre omöjligt, redo att lösa allt, klargöra bekymmer. Jag rekommenderar att fråga Martin

Mycket välorganiserat och mycket givande besök. Tack.