Prag
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Dagsutflykter i Prag

Vad finns det för andra saker att göra än Dagsutflykter som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 030 omdömen

Efter att ha kommit till Prag tre gånger nu, trodde vi att vi skulle ha gjort de flesta av höjdpunkterna och tänkte att vi skulle prova något annat. Vi beklagar bara att vi inte gjorde denna turné på vår första resa! Allt är helt underbart. Guiden, Cassius, var rolig, personlig, intelligent och hjälpsam under hela dagen, och såg till att alla bekvämt kunde hänga med på vandringen. Han var en mängd information och var villig att gå utöver det. Föraren, Paul, var supertrevlig, rolig och skicklig. Båda dessa killar var helt fantastiska på vad de gjorde. Även om jag vanligtvis är mer av den typen som planerar de flesta resplaner själv (särskilt om det är en dyr turné), är jag otroligt glad att vi lämnade upp till dem att planera. Resplanen de har är i grunden en perfekt balans mellan aktivitet, vyer och avkoppling, för att inte säga något om de invecklade logistiken. Det var 100% värt priset och mer.

Vi rekommenderar starkt denna upplevelse! Vi valde 3 vapenpaketet, vilket redan är väldigt bra för att uppleva en något ovanlig upplevelse. Arrangörerna hämtade oss på vårt hotell med bil för att ta oss till skjutbanan och på vägen tillbaka hade vi valet att bli avsläppt på vårt hotell eller i stadens centrum. Alla är mycket vänliga och mer än professionella! Vår instruktör förklarade säkerhetsinstruktionerna för oss väldigt bra och vi hade till och med rätt till små förklaringar på varje vapen. Foton och videor är tillåtna. Vi har älskat! Återigen, vi rekommenderar starkt denna upplevelse! Tack igen !

En omfattande rundtur i Terezins läger och stad. Guidade turer, museer. Upphämtningen var helt i tid, på en trevlig minibuss. Trevliga och kunniga guider. Det var imponerande att se de olika destinationerna och lära sig om de tragiska livshistorierna.

Verkligen en upplevelse. Jag var 15 år med min dotter. Hon gillade uppenbarligen det och tappade sin rädsla för vapen. Respekt, ja, men rädsla, nej

På plats möttes vi av guiden Eva, fantastiskt engagerad och kunnig. Väl värt ett besök!