Prag
Cykelturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Prag

Möchten Sie alle Aktivitäten in Prag entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 810 omdömen

Varierad och mångsidig, kompetent guide

Allt var rätt, den här dagen var sightseeingturen med cykel oväntat en privat rundtur för mig. Min guide svarade mycket bra på mina frågor vid de olika hållplatserna och besvarade dem alla. Jag fick också andra tips för min vistelse. Turnén är mycket varierad och kan bemästras med cykel. Tiden flög förbi, tiden överskriddes till och med något. Tack Jana från "Meinepragtouren" för den dedikerade turnén.

Det var en riktigt bra turné. Vi blev informerade och sedan började det. Vi hade bokat 3 timmars turné, det var precis rätt sak att göra, det kunde inte ha varit kortare. Så vi nådde de vackraste synpunkterna, tog underbara bilder och fick mycket information. Vår guide Rasho var mycket hjälpsam och gav oss till och med tips för kvällsaktiviteter.

Perfect View over Prague. We took a guided bike tour and had a great experience. A very nice ride through the city, and also some spots with very Nice views of Prague. Our guide was very good and we can only recommend this tour to others. If you can ride a bicycle, you can absolutely take this tour.

Jag rekommenderar det 100%, vår charmiga guide Renne, gjorde rutten mycket underhållande. Även om du inte vet hur du kör dem lär de dig på 5 minuter, om du har möjlighet att göra denna turné är det ett annorlunda och väldigt roligt sätt

Bra service, de nådde proaktivt ut till oss för att boka om på grund av en kommande regnskur. Själva turen var också rolig och värd pengarna.