Prag
Cykelturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Prag

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 810 omdömen

En utmanande och rolig aktivitet. Det var en tung pjäs att förflytta, vi var enbart 7 cyklister och det var några för få för att cyklingen skulle bli bekväm. Det borde varit bättre förberett och en el av tiden gick åt till att bära dryckesvarorna till cykeln från uppsamlingsplatsen. Sen gick det knappast att dricka alls under själva cyklingen och då fick man välja att stå still parkerad och dricka eller cykla runt på gatorna och se sig omkring. Någon sightseeing var det inte tal om. Vi var verkligen sevärdigheten själva när vi sjungande kom cyklandes förbi. Men det var en mycket rolig upplevelse och vi var alla väldigt nöjda efteråt.

En fantastisk upplevelse med mycket bra guider. Man hann se mycket av Prag som förövrigt är en härlig stad på denna härliga cykeltur. Och vädret var med oss också soligt hela tiden. Vi var en grupp på 19 personer och alla var super nöjda

Vi cyklade genom Prag med guiden Susanna, hon var mycket kunnig om Prag, dessutom trevlig, underhållande och hjälpsam. Vi gillar att gruppen var liten. Vi var bara 6 personer. Vi kan varmt rekommendera denna tur.

Väldigt bra sätt att se sig om i Prag. Vår guide Antonio var lättsam och kunning.