Poznań
Religiösa och andliga aktiviteter

Religiösa och andliga aktiviteter
11 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Poznań

49 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Poznań Religiösa och andliga aktiviteter

Pubrunda i Poznan

Pubrunda i Poznan

Pub Crawl Poznan är en fantastisk aktivitet i nattlivet där lokala guider tar dig med på ett äventyr genom ett urval av de bästa barerna och klubbarna i Poznan. Med start kl. 21.00 bredvid stadshuset på Stary Rynek 1 St. hittar du dina guider som håller upp Pub Crawl-skylten. I den första baren får du ta del av dryckesrabatter och dryckesspel. På varje nästa bar väntar en välkomstdrink på alla deltagare. För att göra det hela ännu galnare får du chansen att gå utanför din komfortzon och göra en utmaning. Visa upp dig och ha kul! I slutet kommer du att njuta av gratis inträde till VIP-klubben och dansa dig igenom natten fram till den sena morgonen. Det här är din kväll för att vara en rockstjärna!

Gamla stan Poznan: Guidad vandringstur

Gamla stan Poznan: Guidad vandringstur

Den polska statsbildningens vagga. Ett fascinerande vittnesbörd om ett årtusende av historia, kultur och entreprenörsanda. Poznań utnyttjade sitt läge vid korsningen av många handelsvägar och utvecklades kraftigt under flera århundraden. Den historiska stadens rikedom och dess handelskaraktär är fortfarande synlig genom den magnifika arkitekturen och det unikt färgglada Gamla torget. I slutet av 1700-talet blev staden en del av Preussen. Under delningarna blev polackerna utsatta för brutala förföljelser och förtyskning. Till skillnad från i andra delar av det forna Polen svarade de inte bara med väpnat motstånd. Under de kommande decennierna fokuserade de snarare på utveckling inom alla möjliga områden - utbildning, sociala frågor och ekonomi. Det är därför du fortfarande kommer att känna dig mer... jordad här än i de andra delarna av Polen Som ett av Polens ekonomiska och kulturella centrum, känt för att anordna internationella mässor, sjuder dagens Poznań av liv. Det är också en av de största universitetshubbarna. Vissa säger till och med att det är den vänligaste staden i landet. Följ med på vår Old Town Free Walkative! Tour för att känna den inspirerande energin i Wielkopolskas huvudstad!

Poznań: Polens födelseplats - självguidad audiotur

Poznań: Polens födelseplats - självguidad audiotur

Följ med på en vandring genom den polska historiens vagga. Tillsammans utforskar vi Ostrów Tumski (katedralön) och Śródka, Poznans två äldsta stadsdelar, som också är lugna och pittoreska platser för en promenad. Längs vägen kommer jag att visa dig några av landets mest betydelsefulla historiska monument och förklara deras kopplingar till den polska statens ursprung. Turens höjdpunkter är bland annat följande: - Hur Poznan såg ut för mer än tio århundraden sedan. - De första polska kungarnas och furstarnas begravningsplats. - En byggnad som kallades "Himmelsporten". - Den berömda medeltida konflikten mellan bryggerier från olika stadsdelar. - En skola som är känd för sina bad - En Śródka-berättelse, den mest kända 3D-muralmålningen i Polen. Längs vägen har du också många möjligheter att smaka på lokala specialiteter eftersom stadsdelarna är fulla av mysiga kaféer och restauranger.

Poznan: Stadsspel med spiontema

Poznan: Stadsspel med spiontema

Spionsyndikatet du arbetar för har upprättat en plan för att ta kontroll över den strategiska högsäkerhetsstaden Poznan innan någon annan gör det - denna plan kallas Projekt X. Innan Projekt X kan genomföras finns det dock ett antal viktiga uppgifter som måste utföras. Det finns inte utrymme eller tid för misstag så de skickar in sina toppagenter, de bästa av de bästa... DU! Kommer du att lyckas och hjälpa dina arbetsgivare att ta kontroll över Poznan en gång för alla? Under ditt uppdrag kommer du att bli ombedd att slutföra en rad olika spionuppgifter vid 8 intressanta platser, samt hålla ett öga på några bonusfunktioner. Om ni spelar som ett lag har ni ett poängmål att uppnå för att uppdraget ska bli en framgång. Om ni är tillräckligt många (8+) för att dela upp er i 2 eller fler lag, vinner det lag som har flest poäng - enkelt! :D I den här aktiviteten kombinerar vi sightseeing och historisk information på en attraktiv 3,5 km lång rutt runt staden, med massor av gammaldags skoj och en riktig spionatmosfär ;) Det är perfekt för grupper av alla former och storlekar, och det är också helt familjevänligt.

Wroclaw: 3 timmars cykeltur på engelska eller polska

Wroclaw: 3 timmars cykeltur på engelska eller polska

Hoppa på en välunderhållen och elegant cykel för en guidad tretimmars rundtur i Wroclaw. Undvik turistmassor, trötta fötter och trafik samtidigt som du drar nytta av kunskapen från en informativ guide. Under denna tur kommer du att kunna beundra den imponerande barockarkitekturen i Wroclaws gamla stad, som noggrant rekonstruerades efter andra världskriget, kolla in Ostrow Tumski eller Cathedral Island, den äldsta delen av staden, och besöka Centennial Hall, ett arkitektoniskt mästerverk som finns med på Unescos världsarvslista. Förutom dessa platser kommer turen att ta dig till Stora torget, Gamla stans strandpromenad, Jatki, Spiż-monumentet med slaktdjur, Gamla stadens fängelse, Wroclaws universitet, Svärdsmannamonumentet, Ossolineum, Saluhallen, Polska kullarna, Grunwaldzki Square, Zwierzyniecki-bron, Wroclaws zoo, Japanska trädgården, Iglica, Szczytnicki-parken, Nationalmuseum, Huset med den gamla börsen och Saltmarknaden.

Poznań: Höjdpunktstur med lokal guide

Poznań: Höjdpunktstur med lokal guide

Utforska den historiska stadskärnan i Poznań på denna fascinerande rundtur. Upptäck viktiga fakta om staden och dess invånare på ett roligt och engagerande sätt, inklusive anekdoter och insidertips som du inte hittar i någon reseguide. Denna tur är perfekt för förstagångsbesökare med begränsad tid för sightseeing. Din guide visar dig de viktigaste och vackraste landmärkena, som Gamla torget med sitt renässansrådhus och färgglada hyreshus, den fantastiska församlingskyrkan med det tidigare jesuitkollegiet, Kungliga slottet, Frihetstorget med 1800-talsbyggnader som Raczyński Library, National Museum och Hotel "Bazar" samt modernistiska höjdpunkter som "Round Building" och Imperial District med sitt slott och universitetsbyggnader. Du kommer också att upptäcka dolda pärlor som ofta förbises. Det finns ingen anledning att stressa - din egen takt sätter tonen för turen. Istället för att bara fokusera på datum och namn kommer vi att underhålla dig med anekdoter och fascinerande fakta. Dessutom svarar vi gärna på alla frågor du har om Poznań, rekommenderar de bästa restaurangerna och det lokala köket och ger insikter om livet i Polen och Poznań.

Privata ikoner från Poznań

Privata ikoner från Poznań

Perfekt om du är på ett kort besök och inte vill slösa tid på att gå vilse. Våra lokala guider hjälper dig att upptäcka de viktigaste höjdpunkterna och de dolda pärlorna. Turen börjar framför Poznańs gamla rådhus, Stary Rynek str. 25. Lätt att hitta - högsta tornet och ett mästerverk av renässansarkitektur. Rådhuset står som en symbol för stadens stolthet och välstånd. Dess klocktorn var en plats där legenden om getterna föddes. Ett annat maktcentrum var det kungliga slottet på Przemysł-kullen. Våra guider kommer att berätta historier om dess glömda strider och kungliga historia. En underbar barock församlingskyrka väntar också på din utforskning. Nästa steg på "Poznańs ikoner" är en promenad genom den gamla flodbädden Warta. Den är kort och ger en pittoresk touch av parkatmosfär till din vistelse här. Turen avslutas på Cathedral Island, den äldsta delen av Poznań. Du får veta vilka topografiska skäl som låg bakom placeringen av Polens största tidigmedeltida fäste här. Ön domineras av den magnifika Peterskyrkan och Paulskyrkan. Inuti kommer vi att bli förvånade över konstverk från romansk och gotisk till barock och klassicism. Golden Chaple - begravningsplats för de första polska monarkerna bör inte missas på ditt besök i Poznań. Det beskrivna programmet innehåller allt du bör se i Poznań på ett kort besök, ... men det är DIN privata turné. Vi är flexibla och öppna för alla förslag.

Poznan Private City Walking Tour från Cathedral Island

Poznan Private City Walking Tour från Cathedral Island

Redo för det perfekta introt till vackra Poznan? Börja vid den gotiska katedralen på Ostrow Tumski (katedralön) och gör dig redo att lära dig historien och kulturen i staden. Ta sedan en promenad till den vackra gamla stadsdelen och besök det utsökta rådhuset som har utsikt över torget. Fortsätt din promenad till barockkyrkan och Franciskanerkyrkan; den förra som inrymmer en miniatyrmodell av medeltida Poznan. Längre fram ligger Frihetstorget, omgivet av imponerande byggnader från 1800-talet, inklusive Nationalmuseet, Raczynski-biblioteket, Bazar Hotel och Arcadia. Din tur slutar här, på det vackraste torget i Poznan.

Polen/Europa: 5G eSim mobildatapaket

Polen/Europa: 5G eSim mobildatapaket

Gör din resa till Polen problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Polen och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och modeller därefter, Google Pixel 4 och därefter). Om du är osäker kan du kontrollera kompatibilitetsriktlinjerna i fotot för att bekräfta behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Nätverkets täckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kazakstan, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Tyskland, Österrike, Ungern och Vatikanstaten. Operatörer att använda i Polen: T-Mobile och Orange Polska

Polen: Europe eSim Mobile Data Plan

Polen: Europe eSim Mobile Data Plan

Gör din Europaresa problemfri med ett bekvämt eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Polen och de övriga 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Förmån av täckning i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Också täckt är Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Storbritannien och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanserats efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, vänligen kontrollera med riktlinjebilden för behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Lokal operatörsinformation: Polen: T-Mobile / Orange Polska S.A. Resten av länderna är tillgängliga i kuponginformationen på din GYG-app efter köpet

Poznań

Poznań

Våra mest rekommenderade Poznań Religiösa och andliga aktiviteter

Pubrunda i Poznan

Pubrunda i Poznan

Pub Crawl Poznan är en fantastisk aktivitet i nattlivet där lokala guider tar dig med på ett äventyr genom ett urval av de bästa barerna och klubbarna i Poznan. Med start kl. 21.00 bredvid stadshuset på Stary Rynek 1 St. hittar du dina guider som håller upp Pub Crawl-skylten. I den första baren får du ta del av dryckesrabatter och dryckesspel. På varje nästa bar väntar en välkomstdrink på alla deltagare. För att göra det hela ännu galnare får du chansen att gå utanför din komfortzon och göra en utmaning. Visa upp dig och ha kul! I slutet kommer du att njuta av gratis inträde till VIP-klubben och dansa dig igenom natten fram till den sena morgonen. Det här är din kväll för att vara en rockstjärna!

Gamla stan Poznan: Guidad vandringstur

Gamla stan Poznan: Guidad vandringstur

Den polska statsbildningens vagga. Ett fascinerande vittnesbörd om ett årtusende av historia, kultur och entreprenörsanda. Poznań utnyttjade sitt läge vid korsningen av många handelsvägar och utvecklades kraftigt under flera århundraden. Den historiska stadens rikedom och dess handelskaraktär är fortfarande synlig genom den magnifika arkitekturen och det unikt färgglada Gamla torget. I slutet av 1700-talet blev staden en del av Preussen. Under delningarna blev polackerna utsatta för brutala förföljelser och förtyskning. Till skillnad från i andra delar av det forna Polen svarade de inte bara med väpnat motstånd. Under de kommande decennierna fokuserade de snarare på utveckling inom alla möjliga områden - utbildning, sociala frågor och ekonomi. Det är därför du fortfarande kommer att känna dig mer... jordad här än i de andra delarna av Polen Som ett av Polens ekonomiska och kulturella centrum, känt för att anordna internationella mässor, sjuder dagens Poznań av liv. Det är också en av de största universitetshubbarna. Vissa säger till och med att det är den vänligaste staden i landet. Följ med på vår Old Town Free Walkative! Tour för att känna den inspirerande energin i Wielkopolskas huvudstad!

Poznań: Polens födelseplats - självguidad audiotur

Poznań: Polens födelseplats - självguidad audiotur

Följ med på en vandring genom den polska historiens vagga. Tillsammans utforskar vi Ostrów Tumski (katedralön) och Śródka, Poznans två äldsta stadsdelar, som också är lugna och pittoreska platser för en promenad. Längs vägen kommer jag att visa dig några av landets mest betydelsefulla historiska monument och förklara deras kopplingar till den polska statens ursprung. Turens höjdpunkter är bland annat följande: - Hur Poznan såg ut för mer än tio århundraden sedan. - De första polska kungarnas och furstarnas begravningsplats. - En byggnad som kallades "Himmelsporten". - Den berömda medeltida konflikten mellan bryggerier från olika stadsdelar. - En skola som är känd för sina bad - En Śródka-berättelse, den mest kända 3D-muralmålningen i Polen. Längs vägen har du också många möjligheter att smaka på lokala specialiteter eftersom stadsdelarna är fulla av mysiga kaféer och restauranger.

Poznan: Stadsspel med spiontema

Poznan: Stadsspel med spiontema

Spionsyndikatet du arbetar för har upprättat en plan för att ta kontroll över den strategiska högsäkerhetsstaden Poznan innan någon annan gör det - denna plan kallas Projekt X. Innan Projekt X kan genomföras finns det dock ett antal viktiga uppgifter som måste utföras. Det finns inte utrymme eller tid för misstag så de skickar in sina toppagenter, de bästa av de bästa... DU! Kommer du att lyckas och hjälpa dina arbetsgivare att ta kontroll över Poznan en gång för alla? Under ditt uppdrag kommer du att bli ombedd att slutföra en rad olika spionuppgifter vid 8 intressanta platser, samt hålla ett öga på några bonusfunktioner. Om ni spelar som ett lag har ni ett poängmål att uppnå för att uppdraget ska bli en framgång. Om ni är tillräckligt många (8+) för att dela upp er i 2 eller fler lag, vinner det lag som har flest poäng - enkelt! :D I den här aktiviteten kombinerar vi sightseeing och historisk information på en attraktiv 3,5 km lång rutt runt staden, med massor av gammaldags skoj och en riktig spionatmosfär ;) Det är perfekt för grupper av alla former och storlekar, och det är också helt familjevänligt.

Wroclaw: 3 timmars cykeltur på engelska eller polska

Wroclaw: 3 timmars cykeltur på engelska eller polska

Hoppa på en välunderhållen och elegant cykel för en guidad tretimmars rundtur i Wroclaw. Undvik turistmassor, trötta fötter och trafik samtidigt som du drar nytta av kunskapen från en informativ guide. Under denna tur kommer du att kunna beundra den imponerande barockarkitekturen i Wroclaws gamla stad, som noggrant rekonstruerades efter andra världskriget, kolla in Ostrow Tumski eller Cathedral Island, den äldsta delen av staden, och besöka Centennial Hall, ett arkitektoniskt mästerverk som finns med på Unescos världsarvslista. Förutom dessa platser kommer turen att ta dig till Stora torget, Gamla stans strandpromenad, Jatki, Spiż-monumentet med slaktdjur, Gamla stadens fängelse, Wroclaws universitet, Svärdsmannamonumentet, Ossolineum, Saluhallen, Polska kullarna, Grunwaldzki Square, Zwierzyniecki-bron, Wroclaws zoo, Japanska trädgården, Iglica, Szczytnicki-parken, Nationalmuseum, Huset med den gamla börsen och Saltmarknaden.

Poznań: Höjdpunktstur med lokal guide

Poznań: Höjdpunktstur med lokal guide

Utforska den historiska stadskärnan i Poznań på denna fascinerande rundtur. Upptäck viktiga fakta om staden och dess invånare på ett roligt och engagerande sätt, inklusive anekdoter och insidertips som du inte hittar i någon reseguide. Denna tur är perfekt för förstagångsbesökare med begränsad tid för sightseeing. Din guide visar dig de viktigaste och vackraste landmärkena, som Gamla torget med sitt renässansrådhus och färgglada hyreshus, den fantastiska församlingskyrkan med det tidigare jesuitkollegiet, Kungliga slottet, Frihetstorget med 1800-talsbyggnader som Raczyński Library, National Museum och Hotel "Bazar" samt modernistiska höjdpunkter som "Round Building" och Imperial District med sitt slott och universitetsbyggnader. Du kommer också att upptäcka dolda pärlor som ofta förbises. Det finns ingen anledning att stressa - din egen takt sätter tonen för turen. Istället för att bara fokusera på datum och namn kommer vi att underhålla dig med anekdoter och fascinerande fakta. Dessutom svarar vi gärna på alla frågor du har om Poznań, rekommenderar de bästa restaurangerna och det lokala köket och ger insikter om livet i Polen och Poznań.

Privata ikoner från Poznań

Privata ikoner från Poznań

Perfekt om du är på ett kort besök och inte vill slösa tid på att gå vilse. Våra lokala guider hjälper dig att upptäcka de viktigaste höjdpunkterna och de dolda pärlorna. Turen börjar framför Poznańs gamla rådhus, Stary Rynek str. 25. Lätt att hitta - högsta tornet och ett mästerverk av renässansarkitektur. Rådhuset står som en symbol för stadens stolthet och välstånd. Dess klocktorn var en plats där legenden om getterna föddes. Ett annat maktcentrum var det kungliga slottet på Przemysł-kullen. Våra guider kommer att berätta historier om dess glömda strider och kungliga historia. En underbar barock församlingskyrka väntar också på din utforskning. Nästa steg på "Poznańs ikoner" är en promenad genom den gamla flodbädden Warta. Den är kort och ger en pittoresk touch av parkatmosfär till din vistelse här. Turen avslutas på Cathedral Island, den äldsta delen av Poznań. Du får veta vilka topografiska skäl som låg bakom placeringen av Polens största tidigmedeltida fäste här. Ön domineras av den magnifika Peterskyrkan och Paulskyrkan. Inuti kommer vi att bli förvånade över konstverk från romansk och gotisk till barock och klassicism. Golden Chaple - begravningsplats för de första polska monarkerna bör inte missas på ditt besök i Poznań. Det beskrivna programmet innehåller allt du bör se i Poznań på ett kort besök, ... men det är DIN privata turné. Vi är flexibla och öppna för alla förslag.

Poznan Private City Walking Tour från Cathedral Island

Poznan Private City Walking Tour från Cathedral Island

Redo för det perfekta introt till vackra Poznan? Börja vid den gotiska katedralen på Ostrow Tumski (katedralön) och gör dig redo att lära dig historien och kulturen i staden. Ta sedan en promenad till den vackra gamla stadsdelen och besök det utsökta rådhuset som har utsikt över torget. Fortsätt din promenad till barockkyrkan och Franciskanerkyrkan; den förra som inrymmer en miniatyrmodell av medeltida Poznan. Längre fram ligger Frihetstorget, omgivet av imponerande byggnader från 1800-talet, inklusive Nationalmuseet, Raczynski-biblioteket, Bazar Hotel och Arcadia. Din tur slutar här, på det vackraste torget i Poznan.

Polen/Europa: 5G eSim mobildatapaket

Polen/Europa: 5G eSim mobildatapaket

Gör din resa till Polen problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Polen och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och modeller därefter, Google Pixel 4 och därefter). Om du är osäker kan du kontrollera kompatibilitetsriktlinjerna i fotot för att bekräfta behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Nätverkets täckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kazakstan, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Tyskland, Österrike, Ungern och Vatikanstaten. Operatörer att använda i Polen: T-Mobile och Orange Polska

Polen: Europe eSim Mobile Data Plan

Polen: Europe eSim Mobile Data Plan

Gör din Europaresa problemfri med ett bekvämt eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Polen och de övriga 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Förmån av täckning i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Också täckt är Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Storbritannien och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanserats efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, vänligen kontrollera med riktlinjebilden för behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Lokal operatörsinformation: Polen: T-Mobile / Orange Polska S.A. Resten av länderna är tillgängliga i kuponginformationen på din GYG-app efter köpet

Vanliga frågor om Religiösa och andliga aktiviteter i Poznań

Vad finns det för andra saker att göra än Religiösa och andliga aktiviteter som är värt att besöka i Poznań?

Andra upplevelser du inte bör missa i Poznań:

Religiösa och andliga aktiviteter i Poznań –Vilka är de bästa upplevelserna?

Religiösa och andliga aktiviteter i Poznań – de bästa upplevelserna är:

De mest populära sevärdheterna i Poznań

Att göra i Poznań

Städer i Polen

Poznań: Fler aktiviteter och sevärdheter

Poznań: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.