Välj datum

Saker att göra Potsdam

Tillgängliga aktiviteter

68 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Potsdam

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Potsdam?

Potsdam: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Potsdam: Fler aktiviteter och sevärdheter

Potsdam: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Potsdam

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 12 977 omdömen

Jag skulle rekommendera att boka turnén under veckan så att båten var behagligt tom. Du kan gå av på vissa stationer, utforska något där i en timme eller två och bara hoppa på nästa båt (hoppa på och hoppa av), det var fantastiskt. Kaptenen berättar om några villor och vad man kan se, besättningen var väldigt trevlig. Turen var trevlig och tyst och bekväm!

Att ha tillgång till all kollektivtrafik gjorde det mycket lättare att förflytta sig, och systemen på plats är så bra att använda och är mycket rena. Rabatter för vissa attraktioner var också mycket trevliga att ha, och att ha listan över rabatterade attraktioner hjälpte oss också att planera vår resa och bestämma vad vi skulle göra.

Victoria är en utmärkt guide och turen är väl värt det. Jag önskar att jag hade haft mer tid att gå tillbaka och spendera tid på museerna eftersom inställningarna var fantastiska. Bussen avgick och återvände precis enligt tidtabell och Victoria gav råd och underlättade alla passagerare med deras vidareresor.

Mycket trevlig och varierad rundtur i sjöarna, kaptenen var mycket engagerad och matade oss med mycket intressant information. Endast tjänsten var på ett fruktansvärt humör. Vår båttur flyttades fram med 2 timmar, men jag blev personligen uppringd, vilket jag tyckte var jättebra! Rekommenderas definitivt!

Fin båttur. Det stog dock på Get your Guide att turen nästan var fullbokad när jag gjorde bokningen. Det var det absolut inte, totalt 20-25 resenärer och båten hade plats för flera hundra.