Upplevelser i
Potsdam

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Potsdam

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Potsdam? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Potsdam

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 10 927 omdömen

Rutten och informationen om Potsdam är alla bra. Negativt: Du får ett flygblad med tidtabell, vilket tyvärr inte stämmer, eftersom bussen - tvärtemot vad som meddelats - inte går varje halvtimme, utan bara varje timme. Då drar man sig för att använda bussen efter ett stopp eftersom väntetiden är för lång. På hemsidan finns dubbeldäckaren för €17 och dubbeldäckaren med öppen topp för €20. Du kan sedan använda båda bussarna, även om vi bara såg den "billigare" bussen en gång på avstånd.

Båtturen som sådan var underbar när vädret var fint, men den gastronomiska servicen lämnade mycket att önska. Herrarna var okoordinerade och inte särskilt vänliga. Och texten från bandet var ganska föråldrad, till exempel sades att Axel Springer skulle bo på ön Schwanenwerder. Men han dog 1985. Dessutom lovades hörlurar, istället kom texten via högtalare, så att man ständigt ljudsignalerades.

Själva resan var fantastisk. Framför allt gjorde guiden turen superintressant. Det var dock synd att när vi först kom in vid Glienicke Bridge, var vi först tvungna att köra till Luisenplatz för att byta ut vår tryckta biljett där. Varför är det så? Det var inte att förstå så på sidan heller. Enheten är definitivt värt det!

Bokning bra, frakt bra och förklarade, gärna igen

Bokning superenkelt, frakt organiserat och intressant. Tyvärr gavs mötesplatsen felaktigt. Kronprinzessinenweg 3 är på landsvägen. Men fartyget avgår från sjön vid sin brygga. Vänligen korrigera erbjudandet så att människor inte väntar på fel plats och fartyget lämnar utan dem. Det skulle vara synd om den trevliga turnén.

Fin tur och en kunnig guide. Tyvärr var det på tyska trots bokning av engelska. Lite mer info om de underbara parkerna hade jag dock önskat.