Upplevelser i
Positano

Dramatiska klippor, vackra stränder och turkost vatten väntar dig i denna pittoreska by på Amalfikusten.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Positano

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Positano?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Positano:

Alla saker att se i Positano

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Positano? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Positano

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 219 omdömen

Vi hade verkligen en fantastisk dag. Från hämtning till segling och ätande var det perfekt. Mario var vår reseguide, han var mycket hjälpsam och förde en bra atmosfär på båten. I början av dagen var det fortfarande mycket molnigt och vinden blåste hårt. Men det klarnade upp helt på eftermiddagen. Skulle definitivt rekommendera denna turné, kan vara lite dyr men du har en hel utsikt över Amalfikusten på en dag. Positano och Amalfi är städer som du måste se från havet. På stranden får man en annan bild. Dessutom besökte vi platser som vi inte hade räknat med, privata stränder, en grotta och vattenfall.

Resan till Amalfikusten var lugn och med vår fantastiska reseguide, Serena, var resan ännu roligare och minnesvärd! Serena gav oss detaljerad information om varje plats vi stötte på längs kusten, hon är en sådan älskling! bussresan var bekväm, lunchen var utsökt, resan var säker och läglig. Rekommenderar definitivt! kärlek från Indien till laget ❤️

Jag kan bara rekommendera båtturen till Amalfi och Positano. I dessa temperaturer hade jag inte velat vara fast i en bilkö på bussen. Turnén är välorganiserad och rolig!

Punktlighet, vänlighet, professionalism både från guiden och förarens sida. 10 och beröm. Bra gjort.

Amazing trip and our captain Cosimo was wonderful and made the trip fantastic.