Upplevelser i
Portree

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter


Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Portree

Alla saker att se i Portree

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Portree? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Portree

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 998 omdömen

Min första solo flerdagarsresa var 10/10. Chris vår reseguide från Rabbies var utmärkt. Han visade oss alla bra ställen och underhöll oss även när det regnade den första dagen av resan. Hotellet var också mycket trevligt och rent. Vi hade regniga, soliga och snöiga dagar under vår 3 dagars resa så vi fick allt det bästa av skotskt väder. Det enda jag beklagar är att vi inte kunde se landskapet i vårens färger. Jag tror att jag kommer att ha min nästa resa i vår eller höst och kommer definitivt att be om Chris från Rabbies.

Sammantaget en fantastisk resa för att få en översikt över högländerna och Isle of Skye. Vår guide Marty var supervänlig, underhållande och välinformerad. De möjligheter du får på resan är fantastiska. Det är väl värt att ta en sådan resa på vintern - det är väldigt kallt, men turiststopparna, som vanligtvis är helt överfulla, är döda. Det enda jag önskar nästa gång skulle vara möjligheten till en mindre vandring / promenad vid ett av hållplatserna för att bli lite mer nedsänkt i landskapet.

Att boka en turné med Rabbie's är ALLTID en bra idé. Vi har haft ännu en turné med dem till Isle of Skye och vi hade en viskning! Stort tack till vår guide Liam för att ha organiserat ett bra schema som gör det mesta av dagen ljus och för att han trotsade stormen bara så att vi kan se många vackra vyer. Viktigast av allt misslyckades han aldrig med att påminna oss om COVID-riktlinjerna under hela turnén. Jag rekommenderar det starkt.

Alan, guiden, var en rolig kille! Han tog oss till de mest otroliga platserna där han förklarade nyfikenheter och berättelser om platsen och Skottland. Beroende på platser gav det oss mer eller mindre tid att ta långa promenader eller några bilder. En turné som jag skulle göra tusen gånger!

Our guide Andrew was amazing! I hope that anyone booking this tour gets him. The sights in Skye was just incredible and if you are wondering which tour to book, take this one. After you’ve seen the sights in Isle of Skye you will probably feel like you don’t need to see anything else.