Välj datum

Porto Buss- och minivanturer

13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Porto

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Porto?

Vilka är de bästa dagsturerna från Porto?

De bästa dagsturerna från Porto:

Aveiro

Porto: Fler aktiviteter och sevärdheter

Porto: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Porto

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 7 023 omdömen

Bra sätt att se många områden i Porto. Väl värt priset b/c inkluderar båttur & hamnkällartur & provsmakning. Trafiken lite jobbigt sent på eftermiddagen. Inte bussens fel, men snabbare att komma ut och gå i vissa områden. Vissa av busshållplatserna verkar konstiga och verkar inte ha en intressant plats. Andra hållplatser är inte vid den angivna markören och vi skulle inte ha blivit upphämtade om vi väntat på "Tour"-skylten.

Prisvärt och lättilgängligt.

Man får mycket för pengarna i detta combipaket. Bussen startar mitt i stan, nära järnvägsstationen så det är lätt att hitta och det finns två olika linjer att välja på. Åker man båda så har man täckt in hela Porto med omnejd. Flodkryssningen och vinprovningen också mycket bra och prisvärt. Biljetterna ger dessutom tillgång till det lokala bussnätet utan extra kostnad - toppen!

Vi utnyttjade alla 3, även om bergbanan är väldigt enkel och sektionen är kort. Spårvagnen var väldigt trevlig och det mest intressanta var bussen, för att lära känna platser och historia.Det fanns några platser på bussen där hörlurssystemet inte fungerade och eftersom bussen var full så gick det inte att byta plats .

Observera att linbanan inte betyder linbanan tvärs över gatan vid Gaia, utan linbanan. Detta bör framgå tydligare. När du bokar en biljett till hop-on hop-off buss, spårvagn & bergbana skapar detta en förväntan om att du har en biljett till bergbanan och inte till bergbanan.

Great value for money. The vine tasting was great.