Välj datum

Saker att göra Porto

Portugals näst största stad lär inte göra dig besviken: här är lokalbefolkningen och utsikten lika söt som regionens portvin.

Tillgängliga aktiviteter

  • Vinprovningar i Duoro-dalen
  • Båtturer på Douro
  • Porto på hjul
  • Kulturella upplevelser i Porto
  • Utforska Porto
393 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 25

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Porto

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Porto?

Vilka är de bästa dagsturerna från Porto?

De bästa dagsturerna från Porto:

Aveiro

Porto: Fler aktiviteter och sevärdheter

Porto: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Porto

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 45 996 omdömen

Denna heldagsutflykt till Dourodalen var en av de saker vi absolut ville hinna med under vår vecka i Portugal. Vi var en liten grupp på 8 personer (olika nationaliteter) som hade trevligt tillsammans. Vi färdades i en bekväm minivan och vår guide och chaufför för dagen körde oss vant och säkert. Vi hann se mycket intressant både under bilresan och på de många stopp vi gjorde under dagen. Vårt besök på vingården var välorganiserat och intressant. En stor vingård med besökscenter, rundvandring med gårdens guide och avslutande vinprovning. Lite kommersiellt och inte så personligt, men bra. Lunchen avåts på en restaurang och inte på en vingård vilket vi inte förstått. Enklare rustik mat i generösa mängder. Bordsvin därtill. Eftermiddagen gjorde vi ett besök på ännu en vingård med olivoljeproduktion och vin. Underhållande värd och guide som tog hand om sina gäster. Båturren på Dourofloden var endast en timme lång, men hann ge ännu fler intryck av Dourodalen.

intressant rundtur på engelska med olika nationaliteter, rolig och kompetent guide, utsökta viner i vingården och även utsökta portviner. det blev korta rundturer i båda ägorna. Transporten utfördes med en modern bekväm buss. Men båtturen förstörde det positiva intrycket av utflykten - flera bussar var proppfulla på 1 båt, det var kvavt och stökigt, utan information och helt onödigt.

Fullspäckat schema. Lite rörigt vid startpunkten. Guiden Catharina var bra. Intressant att besöka både litet och stort portvinhus. Fick smaka många portviner, men det var ingen vinprovning som det stod om. Lunchen fungerade bra.

Mycket trevligt ställe/upplevelse, är man i Portugal är detta ett måste

Great value for money. The vine tasting was great.