Välj datum
Saker att göra

Porto

Portugals näst största stad lär inte göra dig besviken: här är lokalbefolkningen och utsikten lika söt som regionens portvin.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Porto

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Porto?

Alla saker att se i Porto

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Porto? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Porto

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 30 160 omdömen

Denna heldagsutflykt till Dourodalen var en av de saker vi absolut ville hinna med under vår vecka i Portugal. Vi var en liten grupp på 8 personer (olika nationaliteter) som hade trevligt tillsammans. Vi färdades i en bekväm minivan och vår guide och chaufför för dagen körde oss vant och säkert. Vi hann se mycket intressant både under bilresan och på de många stopp vi gjorde under dagen. Vårt besök på vingården var välorganiserat och intressant. En stor vingård med besökscenter, rundvandring med gårdens guide och avslutande vinprovning. Lite kommersiellt och inte så personligt, men bra. Lunchen avåts på en restaurang och inte på en vingård vilket vi inte förstått. Enklare rustik mat i generösa mängder. Bordsvin därtill. Eftermiddagen gjorde vi ett besök på ännu en vingård med olivoljeproduktion och vin. Underhållande värd och guide som tog hand om sina gäster. Båturren på Dourofloden var endast en timme lång, men hann ge ännu fler intryck av Dourodalen.

Mycket komplett dag som tillåter ett besök i dourodalen besöker domäner och två små typiska byar nedstigning på 1 timme med båt och provsmakning av Porto i u. Områdesmåltid i en mycket vacker miljö också rejäl och enkel. Enda nackdelen måltiden var snabb 45 minuter. Vi tillbringade en mycket trevlig dag guiden var super mycket bekväm minibuss. Vi rekommenderar även om priset verkar lite högt vid första anblicken

Intressant rundtur i Douro, se broarna och Ribeira. Högt rekommenderad. För att sätta ett men, onlinebiljetten är ingenting värd, du måste byta ut den mot en fysisk och den bör rapporteras, eftersom vi stod i kö i 25 minuter och vi kunde inte komma ut på den valda båten, måste vänta en till timme.

Fullspäckat schema. Lite rörigt vid startpunkten. Guiden Catharina var bra. Intressant att besöka både litet och stort portvinhus. Fick smaka många portviner, men det var ingen vinprovning som det stod om. Lunchen fungerade bra.

Så bra guid och fin plats , underbar musik Våra biljetter fanns redan där klara för min grupp