Porto Cristo

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Porto Cristo

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Porto Cristo? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Porto Cristo

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 103 omdömen

Varför stressar ni upp oss i grottan? Ta bort pärlfabrikens besök !!

Superbra guide, flerspråkig och härlig röst och lyssna till. Vi uppskattade utflykten och är värd pengarna förutom stressen man upplever när man kommer fram til grottan. Underbemannad vid entrén och därmed de superlånga köerna utanför. När man är väl inne i grottan så såg man till att vi inte fick stanna länge o beundrar underverket.. det var bråttom till konserten!! När man är väl längs ner i grottan o inväntade de små båtar kommande mot oss och så paddlar de vara förbi oss och ställer sig runt hörnet så man såg inte ett skaft. Dåligt Ta bort pärlfabrikens besök !! Vad gör den för nytta förutom ni får lite kommission !! Slöseri med tiden, jag hade velat vara lite längre t ex Poerto del Crus istället för pärlfabriken. Många på bussen klagade just på detta annars mina varma rekommendationer till utflykten och dock får jag inte glömma Oscar, chauffören som körde oss tryggt fram och tillbaka till hotellet. Toppen betyg för alla

Skjuts från öst och senare resa till Porto Christo funkade mycket bra. Ett minus för guiden som pratade fyra språk och han tjatade hela tiden under resans gång då gruppen var flerspråkig ( har bokat en engelsk grupp). Tillträde till grottorna , lite fritid för mat och egen sightseeing var rätt bra arrangerat. (Kunde slippa pearl factory egentligen).Rekommenderas.

Fungerade väl med guiden i bussen samt upphämtning samt avlämning. Vi kände dock inte till stopet hos pärltillverkaren men det var ett trevligt stop, blev dock lite dyrare än planerat. Många trappor och jag som är höjdrädd och brutit armen hade lite problem men klarade av det bra.

Mycket trevlig heldagstur till marknaden, pärlfabriken och drakgrottan! Guiden var mycket trevlig och kunnig! Vi kan verkligen rekommendera turen.

Första grottan bestod mest av filmvisningar. Jag uppskattar historia men inte mina tonåringar.