PortAventura

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i PortAventura

Vill du upptäcka vad som finns att göra i PortAventura? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om PortAventura

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 663 omdömen

En mycket, mycket trevlig resa

Vi träffades på Julia Travel klockan 9:15 enligt beskrivningen. Där bytte vi ut de tryckta kupongerna mot en bussbiljett och en entrébiljett. Vid 9:30 började hon köra. Vi körde ca 1h 20min. När vi var där gick vi direkt till parken. Det var väldigt, väldigt många människor där! Lite tänd och vi var i parken! TIPS: köp också Expresspasset !!! Det kostar cirka 30 € men det är värt det! Har tidigare stått i kö i 30 minuter utan pass, sedan avbokat eftersom vi säkert hade stått i 30 minuter. När vi fick passet var vi på tåget på cirka 5 minuter och allt var bra! Så det gick med alla andra attraktioner som anges på kartan. Så: köp ett kort och dina barn så får du en underbar dag! För mat och dryck: priserna är ibland för dyra! Men vadsomhelst! Om du är hungrig och törstig så köper du något ändå! Dessutom är du på semester! Vi åkte tillbaka med buss!

Mycket nöjd med min vistelse på Portaventura, jag älskade det.

Parken är fantastisk, attraktionerna fantastiska! Föreställningarna är väldigt vackra. Mycket positiv åsikt om min vistelse. Några negativa punkter är dock fortfarande vanliga i nöjesparker: bara en väg i parken så du måste gå runt varje gång, priset på souvenirer som är lite höga samt matpriset (förbud att ta med mat och dryck inuti parken). Priset på passagen (79 € i 3 dagar) är enligt min mening fortfarande mycket överkomligt, så de kompenserar för allt inne i parken.

Underbar dag på PortAventura, vädret var fantastiskt vilket gynnade dagen. Skulle rekommendera Hurakan Condor för spänningssökare och även Tutuki Splash för dem som gillar att bli blötlagda. Enda negativa skulle vara att Ferrari Land stänger 17.00 medan den andra parken inte stänger till 19.00. Ferrari Land, enligt min mening, bör också stängas vid 19 -tiden.

Bra åkattraktioner, kul dag ute men förvänta dig långa väntetider.

PortAventura land har några av Europas största och snabbaste åkattraktioner och är en bra dag ute, men på grund av detta är det väldigt hektiskt. Du kan köpa expressarmband som gör att du kan gå före dem som inte gör det men som är väldigt dyra. Räkna med väntan på 1-2+ timmars väntan på de stora åkattraktionerna, ta med en drink och en hatt!

Fantastisk dag ut!

En fantastisk dag ut. Du får goda 8 timmar på temaparken som är god tid att åka på alla åkattraktioner och mer! Även om jag skulle rekommendera att köpa ett snabbkort om du går i de mer livliga månaderna för att undvika stora köer. Bussen är luftkonditionerad och bekväm. Definitivt rekommendera.