Lägg till datum

Port of Palma

Port of Palma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: 5 timmars kryssning med katamaran med lunch och bad

1. Palma de Mallorca: 5 timmars kryssning med katamaran med lunch och bad

Kliv ombord en katamaran och åk från Palma de Mallorca till strandorterna Portal Vells eller Cala Vella, beroende på vindförhållandena. Beundra de lyxiga fartygen och lustjakterna i hamnen Port de Palma och segla längs den spektakulära sydkusten. Kasta ankar och hoppa i vattnet när du anlänt till din destination. Simma i de turkosa vattnen bara några meter bort från en idyllisk strand. Sola i Medelhavets sköna solsken och slappna av i den lugna atmosfären. Låna några gratis snorkelmasker och ge dig ut för att spana efter det lokala marinlivet på en snorklingsäventy r, innan du reser vidare till ditt andra stopp, där du kan ta ett bad igen. På den här turen gör du två stopp, först i Cala Vella eller Portals Vells och sedan i en av vikarna intill. Ta dig sedan tillbaka ombord på båten för att njuta av en lunchbuffé med ett fint urval av grillat kött (med kycklingbröst,  grillspett och goda  korvar), som serveras med fräsch sallad och en god bakelse till efterrätt. Lättdrycker och mineralvatten ingår under hela turen, med sangria och lokalproducerade viner från Mallorca under måltiden.  Välj mellan en avgång på morgonen kl. 10.00 eller en avgång på eftermiddagen kl. 15.30 och ta del av fem timmars fritid. Segla sedan tillbaka till Palma de Mallorca i slutet av dagen.

Palma de Mallorca: Båttur i solnedgången med DJ och dansgolv

2. Palma de Mallorca: Båttur i solnedgången med DJ och dansgolv

Ge dig ut på denna solnedgångskryssning i Palma Bay. Njut av en resa som inkluderar ett dansgolv, live-DJ och 1 kall dryck per person. Träffa andra människor medan du dansar och sjunger i den gyllene timmen. Börja i hjärtat av Palma på strandpromenaden. Titta på utsikten över Palmas hamn med bergskedjan Tramuntana i bakgrunden innan du hoppar ombord på båten. Segla runt viken medan DJ:n spelar optimistiska sommarlåtar som får dig att dansa. Under kvällen har du tillgång till båtens bar, där två drinkar ingår i priset.  Fånga minnen och foton med den fantastiska Medelhavssolnedgången bakom dig i denna unika atmosfär. Återvänd till hamnen efter en trevlig kväll.

Palma de Mallorca: 1 timmes båttur med sightseeing

3. Palma de Mallorca: 1 timmes båttur med sightseeing

Utforska Palmas vackra hamn på en kort 1 timmes båttur. Du utgår från den gamla staden och passerar fiskekajen och varvsområdet. Se Paseo Maritimo, där de flesta lyxiga yachter ligger. Segla till området Porto Pi där den ursprungliga hamnen låg. Passera förbi de stora kryssningsfartygen och fyren Porto Pi som är en av de äldsta fyrarna i Medelhavet. Därefter får du en panoramautsikt över Bellvers slott. Slutligen lämnar du hamnen för en fantastisk utsikt över Palmas mest kända byggnad, katedralen. Beundra en av de bästa vyerna över katedralen från havet, med tid att ta foton och njuta av utsikten, innan du återvänder till hamnen.

Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

4. Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

Utforska Palmabuktens kust på en kryssning från Palma de Mallorca. Segla till Cueva Verde-viken och Cala Vella, ett marint naturreservat, med stopp för att simma, snorkla och koppla av med en aperitif. Njut av en läcker grill på katamaranen och använd baren ombord. Avresa från Palma hamn och gå mot Cueva Verde, en vacker vik där du har ledig tid att simma. Sippa på en aperitif innan du fortsätter till Cala Vella. Här kan du använda de paddleboards som tillhandahålls för att utforska det kristallklara vattnet i det marina naturreservatet. Hoppa tillbaka ombord för att njuta av en nylagad grillmåltid, inklusive aptitretare och dessert. Stanna vid båtens bar för att prova cocktails, blandade drycker och andra drycker. Ta in den fantastiska kusten när du kryssar tillbaka till Palma Bay.

Palma de Mallorca: Deluxe seglingstur med katamaran och måltid

5. Palma de Mallorca: Deluxe seglingstur med katamaran och måltid

Upptäck Mallorca på en utflykt antingen under dagen eller i solnedgången. Njut av ett bad i Cala Vella, njut av en måltid ombord och koppla av med drinkar medan du seglar genom Medelhavet. För dagturen avgår du från Palmas hamn och seglar mot Cala Vella, ett naturreservat med idylliska vikar med kristallklart vatten, för ett badstopp. Njut av en grill som tillagas direkt ombord. Ta ytterligare ett dopp i vattnet med paddleboards och snorkling. Njut av en bar ombord, öppen under hela utflykten, där du kan njuta av cocktails, blandade drinkar och andra alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Segla tillbaka till hamnen genom bukten. För solnedgångsutflykten seglar även mot Cala Vella och stannar för ett bad. Istället för grillning kan du njuta av en middag med tapas och kanapéer medan du beundrar den mallorcinska solnedgången. Segla tillbaka till Palma, medan du njuter av utsikten över den gamla staden och katedralen.

Palma de Mallorca: Heldagstur till de främsta sevärdheterna

6. Palma de Mallorca: Heldagstur till de främsta sevärdheterna

Följ med på en fängslande dagstur till Palma de Mallorca, den pulserande huvudstaden på Balearerna. Du har platsgaranti i en luftkonditionerad buss, vilket bäddar för ett oförglömligt äventyr. När vi åker mot Palma kommer vår kunniga lokala guide att dela med sig av värdefulla insikter om staden och lyfta fram de viktigaste sevärdheterna och dolda pärlorna. Du får också en praktisk karta över gamla stan, komplett med förslag för att få ut det mesta av ditt besök. Vid ankomsten till Palma är vårt första stopp den magnifika katedralen. Allt du behöver göra är att korsa gatan, så befinner du dig i hjärtat av Parc de la Mar, omgiven av de gamla stadsmurarna och den imponerande katedralen. Med fem timmars fritid till ditt förfogande kan du utforska staden i din egen takt. Promenera genom den charmiga gamla stadsdelen, vandra i det historiska judiska kvarteret eller kliv in i den hisnande katedralen. För den som älskar shopping finns det ett stort utbud av butiker och affärer i Palma. Och naturligtvis får du inte missa chansen att njuta av några äkta tapas, en kulinarisk njutning som Mallorca är känt för. Upptäck Palma de Mallorcas rika historia, kultur och livliga atmosfär på denna dagsutflykt och skapa minnen som kommer att dröja sig kvar långt efter din återkomst.

7 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Port of Palma

Port of Palma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Port of Palma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Port of Palma

Samlat omdöme

4.5
(246 recensioner)

Det var så härligt. Vi var tvungna att göra en sista minuten förändring för en bokning av 8 personer och de var så tillmötesgående. Dagen vi gjorde aktiviteten var vacker och väldigt rolig. Skulle definitivt rekommendera

Perfekt resa, mycket god och riklig lunchbuffé (grill), trevlig och trevlig besättning, 2 x badstopp, feststämning på Retouweg. Högt rekommenderad.

FANTASTISK !!!! Att göra igen!!! En galen dag med galna landskap och vatten.

Tillräckligt med tid vid hållplatserna för att äta och bada. Musik ombord

Otrolig och oförglömlig upplevelse. jag rekommenderar verkligen