Port of Cirkewwa

Port of Cirkewwa: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Gozo, grottor, blå och kristallklara laguner Halvdagskryssning

1. Malta: Gozo, grottor, blå och kristallklara laguner Halvdagskryssning

Avresa från Mellieħa till den lilla ön Comino, som ligger mellan Malta och Gozo. Utforska grottorna runt ön, stanna till vid Crystal Lagoon och ta en simtur innan du åker vidare till nästa natursköna stopp Blue Lagoon. Vid varje stopp kommer det att finnas tid för simning, snorkling och solbad. Svalka dig i vattnet eller luta dig tillbaka och njut av det pittoreska landskapet. Fortsätt till Gozo Harbor och kör förbi en avskild plats som kallas "Halfa Rock" -formationen. Kryssning för vårt sista stopp vid St.Marija Bay, en annan förtrollande strand som Comino har att erbjuda! På vår väg tillbaka till Cirkewwa passerar vi St Nickolas Bay och beundrar många vackra klippformationer längs vägen.

Från Malta: Seglingstur till Malta, Gozo och Comino tre öar

2. Från Malta: Seglingstur till Malta, Gozo och Comino tre öar

Start från Cirkewwa Malta och bege dig till Paradise Bay. Kasta ankar för ett uppfriskande dopp innan du fortsätter till Anchor Bay. Här kan du fotografera den pittoreska Popeye Village från havet. Sätt sedan segel mot ön Comino och ankra vid Crystal Lagoon. Njut av solskenet på det rymliga däcket eller dyk ner i det kristallklara vattnet. Använd gärna den tillgängliga snorkelutrustningen ombord och njut av en fräsch lunchbuffé med obegränsat med kylt vitt vin och vatten. Därefter kryssar du mot ön Gozo och går in i den natursköna hamnen i Mgarr för att ta några fotografier. Fortsätt till Blue Lagoon, North Comino Channel och runt ön Comino. Passera förbi St Nicholas Bay, Santa Maria Bay och de vackra Santa Maria-grottorna. Efter att ha passerat Elephant Rock gör du ett nytt stopp vid Armier Bay innan du åker tillbaka till Cirkewwa.

Malta: Privat båtcharter i Blå lagunen, Comino och Gozo

3. Malta: Privat båtcharter i Blå lagunen, Comino och Gozo

Välj att börja från Cirkewwa, Malta, Mgarr Harbor eller Gozo. Gå sedan ombord på båten och ge dig ut till havs på ett privat fartyg med din skeppare. Lyssna på musik och koppla av på soldäcket. Ta skydd i skuggan om det är för varmt. Därefter kastar du dig i vattnet och njuter av en simtur i havet. Bestäm vilka simstopp du vill ha, inklusive The Blue Lagoon i Comino, känd för sitt turkosa vatten och robusta klippor. Åk till Crystal Lagoon, känd för sina 4 grottor och sitt blåa vatten. Åk till Qala Point för att se Promising Rock och mycket mer. Ta en sötvattensdusch efter simningen. Passera också några grottor och historiska landmärken under resan. Anpassa ditt äventyr så att du kan se de bästa platserna på ett 31 fots fartyg. Slutligen återvänder du till hamnen i slutet av aktiviteten.

Mellieha: Malta Jet Ski uthyrning / hyra, ingen licens krävs

4. Mellieha: Malta Jet Ski uthyrning / hyra, ingen licens krävs

Boka din vattenskoteruthyrning och träffa aktivitetsleverantören. Börja sedan med en fullständig säkerhetsgenomgång så att du vet hur du använder den på ett säkert sätt. Ta sedan på dig flytvästen och ge dig ut på vattnet på din helt nya 2024 vattenskoter. Susa fram över vågorna och njut av Maltas kustlinje. Hitta lugna stränder för att koppla av. Tillbringa lite tid ute på vattnet med friheten att utforska i lugn och ro. När det är dags att avsluta går du tillbaka till mötesplatsen för att lämna tillbaka vattenskotern. Boka en längre session om du vill ha mer tid på vattnet, eller välj att betala mer för att ta med dig en annan passagerare.

Från Mellieħa: Jetski-tur till Comino, Blå lagunen och Gozo

5. Från Mellieħa: Jetski-tur till Comino, Blå lagunen och Gozo

Vi möts vid vattnet i Mellieħa och sätter oss i en högkvalitativ jetski av modell 2024 som är känd för sin snabbhet och pålitlighet. Börja med en snabb säkerhetsgenomgång och orientering som gör den här turen perfekt för både nybörjare och erfarna åkare. Känn spänningen när du susar fram över vattnet och beundrar den hisnande utsikten över Blue Lagoons turkosa vatten och Cominos grottors karga skönhet. Glid genom det stalklara vattnet under ledning av din instruktör. Ta in det lugna vattnet i Crystal Lagoon och den historiska Santa Marija Bay. På sommaren har du möjlighet att stanna till för en simtur, en uppfriskande paus från ditt jetskiäventyr. Utforska de ikoniska platserna runt Comino och de mindre besökta men lika fantastiska södra stränderna på Gozo. Turen slutar där den började, i Mellieħa, vilket gör det bekvämt för dig att fortsätta din dag efter en oförglömlig tid på vattnet.

Malta - privat båt Privat båt till Blå lagunen & Kristall lagunen

6. Malta - privat båt Privat båt till Blå lagunen & Kristall lagunen

Utforska Cominos kust på din egen privata båt och gör dig redo för en minnesvärd upplevelse under detta 2 timmars äventyr där du njuter av havsbrisen och simmar i kristallklart vatten. Vi inleder äventyret med att besöka några av Cominos grottor, som Lovers' Caves och Popeye's Cave. Därefter kryssar vi till den förtrollande Crystal Lagoon, där vi utforskar Crystal Lagoon-tunneln. Härifrån kan du också beundra det berömda landmärket "Santa Marija Tower", som var med i filmen "Greven av Monte Cristo". Vi fortsätter sedan till den berömda Blå lagunen där du har möjlighet att simma i det klarblå vattnet. Du kommer att ha ungefär 1 timmes simtid och denna resa kan anpassas efter dina behov så följ med oss på ett extraordinärt äventyr, där havet avslöjar sina underverk och omhuldade minnen skapas. Låt vår skeppare guida dig på en oförglömlig resa, där havets gränslösa skönhet blir din egen berättelse. Lämna folkmassorna bakom dig och omfamna lugnet! Avresa kan ske från Mgarr, Gozo & Cirkewwa, Malta. *Om ni är en större grupp, vänligen kontakta oss så att vi kan göra arrangemang *Rutterna kan ändras beroende på väderförhållanden

Malta - Krystallagunen Comino, Blå/Kristall Lagunen & Grottorna Privat Charter

7. Malta - Krystallagunen Comino, Blå/Kristall Lagunen & Grottorna Privat Charter

Ge dig ut på ett oförglömligt äventyr längs Cominos fängslande kust ombord på din privata båt. Gör dig redo för en 2 eller 3 timmars resa och låt dig uppslukas av havsbrisen och det kristallklara vattnet som omger dig. Under äventyrets gång tar du dig igenom Cominos berömda grottor, inklusive de romantiska Lovers' Caves och den ikoniska Popeye's Cave, som alla har sin egen lockelse och mystik. Fortsätt resan och glid mot den förtrollande Crystal Lagoon, där du kommer att våga dig in i den fascinerande Crystal Lagoon-tunneln. Förundras över synen av "Santa Marija Tower", ett historiskt landmärke som förevigades i filmen "Greven av Monte Cristo", som står stolt mitt i den fantastiska bakgrunden av Cominos kustlinje. Som avslutning på utforskningen anländer du till den berömda Blue Lagoon, som med sitt azurblå vatten inbjuder till ett uppfriskande dopp. Med cirka 1 timme tillägnad simning kan denna resa skräddarsys efter dina önskemål, vilket garanterar en personlig upplevelse som resonerar med dig. Låt vår erfarna skeppare visa vägen och guida dig genom denna extraordinära odyssé där varje våg berättar en historia och varje ögonblick blir ett kärt minne. Fly från liv och rörelse och omfamna lugnet på det öppna havet medan du skapar oförglömliga stunder på denna exceptionella resa.

MALTA Gozo CominoCaves Crystal/BlueLagoon Privata båtturer

8. MALTA Gozo CominoCaves Crystal/BlueLagoon Privata båtturer

Välkommen till en extraordinär resa genom den fantastiska skönheten i den maltesiska skärgården. Vår privata båtutflykt erbjuder en exklusiv möjlighet att utforska några av Maltas mest förtrollande destinationer, inklusive den berömda Blå Lagunen, Kristall Lagunen, Cominotto Island, Gozo och Comino, allt borta från de vanliga folkmassorna. Oavsett om du söker romantik, äventyr eller avkoppling kan du följa med oss på en personlig båttur som är skräddarsydd efter dina önskemål. En av höjdpunkterna med vår privata tur med båt är flexibiliteten att skapa ditt eget äventyr. Oavsett om du vill upptäcka hemliga havsgrottor, koppla av på avskilda stränder eller bara njuta av solen i en lugn vik, är vår erfarna kapten redo att tillgodose dina önskemål. Dela med dig av dina preferenser eller lita på att vår kunniga guide leder dig till dolda skatter och garanterar en oförglömlig upplevelse som är skräddarsydd efter dina önskemål. När du kryssar längs det azurblå vattnet kan du fördjupa dig i Maltas rika historia och naturliga prakt. Lyssna på fängslande berättelser om öarnas förflutna, se lokala fågelarter sväva över huvudet och förundras över det mångsidiga marina livet som trivs under ytan. Få insikt i de geologiska formationer som formar kustlinjen och det kulturarv som definierar den maltesiska skärgården, vilket berikar din resa med en djupare uppskattning för denna unika destination. Förbered dig på spännande upplevelser när du ankrar i det kristallklara vattnet i Blue Lagoon och Crystal Lagoon. Ta med snorkelutrustningen och dyk ner i ett undervattensland där färgglada fiskar dyker upp bland livfulla korallrev. Oavsett om du söker lugn eller spänning, erbjuder vår privata båttur något för alla. Luta dig tillbaka och koppla av i båten, som är utrustad med kuddar, skugga och ett Bluetooth-ljudsystem för din njutning. Du kan vara säker på att säkerheten är vår högsta prioritet, med flytvästar, snorklingsutrustning och andra bekvämligheter som tillhandahålls för din bekvämlighet. Med möjlighet att starta din tur från antingen Cirkewwa hamn Malta eller Mgarr hamn Gozo, ser vi till att din resa börjar och slutar exakt där du vill att den ska göra. Missa inte den här möjligheten att ge dig ut på en resa till ett paradis som inte liknar något annat. Boka din personliga båtcharter med oss idag och låt äventyret börja! 40 Euro för bränsle ingår inte, betalas direkt till skepparen efter turen.

Malta: Blå lagunen, Comino & Gozo Privat båtkryssning & resa

9. Malta: Blå lagunen, Comino & Gozo Privat båtkryssning & resa

Upplev exklusivitet med våra privata båtturer. Din resa blir ett personligt äventyr med bara dig och vår kapten ombord. Välj att skräddarsy din resa efter dina önskemål eller överlåta till vår lokala skeppare att planera utifrån de dagliga väderförhållandena. På varje tur tillhandahåller vi snorklingsutrustning, flytkroppar, en isbox för dina förfriskningar, en dusch, USB-laddning och en Bluetooth-stereo för dina musikpreferenser, allt tillsammans med vår lokala expertkapten och bränsle. Allt du behöver ta med är badkläder, solkräm, handdukar, kameror och din egen mat och dryck. Du kommer att ha möjlighet att simma i det magiska blå vattnet i Blue Lagoon och Crystal Lagoon samtidigt som du besöker de dolda Comino-grottorna. Vi avgår från antingen Cirkewwa på Malta eller Mgarr Harbour på Gozo och erbjuder flexibilitet när det gäller restider. Om du behöver justera schemat är det bara att informera kaptenen i förväg, så ordnar vi det. Följ med oss på ett unikt äventyr!

Mellieha: Gozo, Comino, turer till Blå lagunen

10. Mellieha: Gozo, Comino, turer till Blå lagunen

420 Boat Charters offers an incredible experience exploring Malta's stunning Blue Lagoon, Crystal Lagoon, and the beautiful caves for snorkeling and sightseeing. These locations are widely known for their picturesque views, pristine waters, and diverse marine life. Visiting these beautiful locations with 420 Boat Charters offers an idyllic and immersive experience, allowing guests to connect with nature, unwind in a picturesque setting, and create lifelong memories. Whether you are looking for a relaxing day on the boat, exploration of fascinating caves, or snorkeling in the crystal-clear waters, this adventure has something for everyone. Enjoy complimentary local snacks and sip on the famous Maltese drink, Kinnie, adding a taste of the Mediterranean to your experience. Included in the price: - Skipper - Bluetooth sound system - Ice and cooler - Snorkeling mask - Local soft drinks - Local snacks - Parking on site Excluded in the Price: - €58 Fuel Group size max 15 people Reggae style boat You can share your preferences when booking or discuss them with our skipper during the voyage. Start point for this private boat can be either Cirkewwa Malta or Mgarr Gozo.

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Port of Cirkewwa

Port of Cirkewwa: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Gozo, grottor, blå och kristallklara laguner Halvdagskryssning

Malta: Gozo, grottor, blå och kristallklara laguner Halvdagskryssning

Avresa från Mellieħa till den lilla ön Comino, som ligger mellan Malta och Gozo. Utforska grottorna runt ön, stanna till vid Crystal Lagoon och ta en simtur innan du åker vidare till nästa natursköna stopp Blue Lagoon. Vid varje stopp kommer det att finnas tid för simning, snorkling och solbad. Svalka dig i vattnet eller luta dig tillbaka och njut av det pittoreska landskapet. Fortsätt till Gozo Harbor och kör förbi en avskild plats som kallas "Halfa Rock" -formationen. Kryssning för vårt sista stopp vid St.Marija Bay, en annan förtrollande strand som Comino har att erbjuda! På vår väg tillbaka till Cirkewwa passerar vi St Nickolas Bay och beundrar många vackra klippformationer längs vägen.

Från Malta: Seglingstur till Malta, Gozo och Comino tre öar

Från Malta: Seglingstur till Malta, Gozo och Comino tre öar

Start från Cirkewwa Malta och bege dig till Paradise Bay. Kasta ankar för ett uppfriskande dopp innan du fortsätter till Anchor Bay. Här kan du fotografera den pittoreska Popeye Village från havet. Sätt sedan segel mot ön Comino och ankra vid Crystal Lagoon. Njut av solskenet på det rymliga däcket eller dyk ner i det kristallklara vattnet. Använd gärna den tillgängliga snorkelutrustningen ombord och njut av en fräsch lunchbuffé med obegränsat med kylt vitt vin och vatten. Därefter kryssar du mot ön Gozo och går in i den natursköna hamnen i Mgarr för att ta några fotografier. Fortsätt till Blue Lagoon, North Comino Channel och runt ön Comino. Passera förbi St Nicholas Bay, Santa Maria Bay och de vackra Santa Maria-grottorna. Efter att ha passerat Elephant Rock gör du ett nytt stopp vid Armier Bay innan du åker tillbaka till Cirkewwa.

Malta: Privat båtcharter i Blå lagunen, Comino och Gozo

Malta: Privat båtcharter i Blå lagunen, Comino och Gozo

Välj att börja från Cirkewwa, Malta, Mgarr Harbor eller Gozo. Gå sedan ombord på båten och ge dig ut till havs på ett privat fartyg med din skeppare. Lyssna på musik och koppla av på soldäcket. Ta skydd i skuggan om det är för varmt. Därefter kastar du dig i vattnet och njuter av en simtur i havet. Bestäm vilka simstopp du vill ha, inklusive The Blue Lagoon i Comino, känd för sitt turkosa vatten och robusta klippor. Åk till Crystal Lagoon, känd för sina 4 grottor och sitt blåa vatten. Åk till Qala Point för att se Promising Rock och mycket mer. Ta en sötvattensdusch efter simningen. Passera också några grottor och historiska landmärken under resan. Anpassa ditt äventyr så att du kan se de bästa platserna på ett 31 fots fartyg. Slutligen återvänder du till hamnen i slutet av aktiviteten.

Mellieha: Malta Jet Ski uthyrning / hyra, ingen licens krävs

Mellieha: Malta Jet Ski uthyrning / hyra, ingen licens krävs

Boka din vattenskoteruthyrning och träffa aktivitetsleverantören. Börja sedan med en fullständig säkerhetsgenomgång så att du vet hur du använder den på ett säkert sätt. Ta sedan på dig flytvästen och ge dig ut på vattnet på din helt nya 2024 vattenskoter. Susa fram över vågorna och njut av Maltas kustlinje. Hitta lugna stränder för att koppla av. Tillbringa lite tid ute på vattnet med friheten att utforska i lugn och ro. När det är dags att avsluta går du tillbaka till mötesplatsen för att lämna tillbaka vattenskotern. Boka en längre session om du vill ha mer tid på vattnet, eller välj att betala mer för att ta med dig en annan passagerare.

Från Mellieħa: Jetski-tur till Comino, Blå lagunen och Gozo

Från Mellieħa: Jetski-tur till Comino, Blå lagunen och Gozo

Vi möts vid vattnet i Mellieħa och sätter oss i en högkvalitativ jetski av modell 2024 som är känd för sin snabbhet och pålitlighet. Börja med en snabb säkerhetsgenomgång och orientering som gör den här turen perfekt för både nybörjare och erfarna åkare. Känn spänningen när du susar fram över vattnet och beundrar den hisnande utsikten över Blue Lagoons turkosa vatten och Cominos grottors karga skönhet. Glid genom det stalklara vattnet under ledning av din instruktör. Ta in det lugna vattnet i Crystal Lagoon och den historiska Santa Marija Bay. På sommaren har du möjlighet att stanna till för en simtur, en uppfriskande paus från ditt jetskiäventyr. Utforska de ikoniska platserna runt Comino och de mindre besökta men lika fantastiska södra stränderna på Gozo. Turen slutar där den började, i Mellieħa, vilket gör det bekvämt för dig att fortsätta din dag efter en oförglömlig tid på vattnet.

Malta - privat båt Privat båt till Blå lagunen & Kristall lagunen

Malta - privat båt Privat båt till Blå lagunen & Kristall lagunen

Utforska Cominos kust på din egen privata båt och gör dig redo för en minnesvärd upplevelse under detta 2 timmars äventyr där du njuter av havsbrisen och simmar i kristallklart vatten. Vi inleder äventyret med att besöka några av Cominos grottor, som Lovers' Caves och Popeye's Cave. Därefter kryssar vi till den förtrollande Crystal Lagoon, där vi utforskar Crystal Lagoon-tunneln. Härifrån kan du också beundra det berömda landmärket "Santa Marija Tower", som var med i filmen "Greven av Monte Cristo". Vi fortsätter sedan till den berömda Blå lagunen där du har möjlighet att simma i det klarblå vattnet. Du kommer att ha ungefär 1 timmes simtid och denna resa kan anpassas efter dina behov så följ med oss på ett extraordinärt äventyr, där havet avslöjar sina underverk och omhuldade minnen skapas. Låt vår skeppare guida dig på en oförglömlig resa, där havets gränslösa skönhet blir din egen berättelse. Lämna folkmassorna bakom dig och omfamna lugnet! Avresa kan ske från Mgarr, Gozo & Cirkewwa, Malta. *Om ni är en större grupp, vänligen kontakta oss så att vi kan göra arrangemang *Rutterna kan ändras beroende på väderförhållanden

Malta - Krystallagunen Comino, Blå/Kristall Lagunen & Grottorna Privat Charter

Malta - Krystallagunen Comino, Blå/Kristall Lagunen & Grottorna Privat Charter

Ge dig ut på ett oförglömligt äventyr längs Cominos fängslande kust ombord på din privata båt. Gör dig redo för en 2 eller 3 timmars resa och låt dig uppslukas av havsbrisen och det kristallklara vattnet som omger dig. Under äventyrets gång tar du dig igenom Cominos berömda grottor, inklusive de romantiska Lovers' Caves och den ikoniska Popeye's Cave, som alla har sin egen lockelse och mystik. Fortsätt resan och glid mot den förtrollande Crystal Lagoon, där du kommer att våga dig in i den fascinerande Crystal Lagoon-tunneln. Förundras över synen av "Santa Marija Tower", ett historiskt landmärke som förevigades i filmen "Greven av Monte Cristo", som står stolt mitt i den fantastiska bakgrunden av Cominos kustlinje. Som avslutning på utforskningen anländer du till den berömda Blue Lagoon, som med sitt azurblå vatten inbjuder till ett uppfriskande dopp. Med cirka 1 timme tillägnad simning kan denna resa skräddarsys efter dina önskemål, vilket garanterar en personlig upplevelse som resonerar med dig. Låt vår erfarna skeppare visa vägen och guida dig genom denna extraordinära odyssé där varje våg berättar en historia och varje ögonblick blir ett kärt minne. Fly från liv och rörelse och omfamna lugnet på det öppna havet medan du skapar oförglömliga stunder på denna exceptionella resa.

MALTA Gozo CominoCaves Crystal/BlueLagoon Privata båtturer

MALTA Gozo CominoCaves Crystal/BlueLagoon Privata båtturer

Välkommen till en extraordinär resa genom den fantastiska skönheten i den maltesiska skärgården. Vår privata båtutflykt erbjuder en exklusiv möjlighet att utforska några av Maltas mest förtrollande destinationer, inklusive den berömda Blå Lagunen, Kristall Lagunen, Cominotto Island, Gozo och Comino, allt borta från de vanliga folkmassorna. Oavsett om du söker romantik, äventyr eller avkoppling kan du följa med oss på en personlig båttur som är skräddarsydd efter dina önskemål. En av höjdpunkterna med vår privata tur med båt är flexibiliteten att skapa ditt eget äventyr. Oavsett om du vill upptäcka hemliga havsgrottor, koppla av på avskilda stränder eller bara njuta av solen i en lugn vik, är vår erfarna kapten redo att tillgodose dina önskemål. Dela med dig av dina preferenser eller lita på att vår kunniga guide leder dig till dolda skatter och garanterar en oförglömlig upplevelse som är skräddarsydd efter dina önskemål. När du kryssar längs det azurblå vattnet kan du fördjupa dig i Maltas rika historia och naturliga prakt. Lyssna på fängslande berättelser om öarnas förflutna, se lokala fågelarter sväva över huvudet och förundras över det mångsidiga marina livet som trivs under ytan. Få insikt i de geologiska formationer som formar kustlinjen och det kulturarv som definierar den maltesiska skärgården, vilket berikar din resa med en djupare uppskattning för denna unika destination. Förbered dig på spännande upplevelser när du ankrar i det kristallklara vattnet i Blue Lagoon och Crystal Lagoon. Ta med snorkelutrustningen och dyk ner i ett undervattensland där färgglada fiskar dyker upp bland livfulla korallrev. Oavsett om du söker lugn eller spänning, erbjuder vår privata båttur något för alla. Luta dig tillbaka och koppla av i båten, som är utrustad med kuddar, skugga och ett Bluetooth-ljudsystem för din njutning. Du kan vara säker på att säkerheten är vår högsta prioritet, med flytvästar, snorklingsutrustning och andra bekvämligheter som tillhandahålls för din bekvämlighet. Med möjlighet att starta din tur från antingen Cirkewwa hamn Malta eller Mgarr hamn Gozo, ser vi till att din resa börjar och slutar exakt där du vill att den ska göra. Missa inte den här möjligheten att ge dig ut på en resa till ett paradis som inte liknar något annat. Boka din personliga båtcharter med oss idag och låt äventyret börja! 40 Euro för bränsle ingår inte, betalas direkt till skepparen efter turen.

Malta: Blå lagunen, Comino & Gozo Privat båtkryssning & resa

Malta: Blå lagunen, Comino & Gozo Privat båtkryssning & resa

Upplev exklusivitet med våra privata båtturer. Din resa blir ett personligt äventyr med bara dig och vår kapten ombord. Välj att skräddarsy din resa efter dina önskemål eller överlåta till vår lokala skeppare att planera utifrån de dagliga väderförhållandena. På varje tur tillhandahåller vi snorklingsutrustning, flytkroppar, en isbox för dina förfriskningar, en dusch, USB-laddning och en Bluetooth-stereo för dina musikpreferenser, allt tillsammans med vår lokala expertkapten och bränsle. Allt du behöver ta med är badkläder, solkräm, handdukar, kameror och din egen mat och dryck. Du kommer att ha möjlighet att simma i det magiska blå vattnet i Blue Lagoon och Crystal Lagoon samtidigt som du besöker de dolda Comino-grottorna. Vi avgår från antingen Cirkewwa på Malta eller Mgarr Harbour på Gozo och erbjuder flexibilitet när det gäller restider. Om du behöver justera schemat är det bara att informera kaptenen i förväg, så ordnar vi det. Följ med oss på ett unikt äventyr!

Mellieha: Gozo, Comino, turer till Blå lagunen

Mellieha: Gozo, Comino, turer till Blå lagunen

420 Boat Charters offers an incredible experience exploring Malta's stunning Blue Lagoon, Crystal Lagoon, and the beautiful caves for snorkeling and sightseeing. These locations are widely known for their picturesque views, pristine waters, and diverse marine life. Visiting these beautiful locations with 420 Boat Charters offers an idyllic and immersive experience, allowing guests to connect with nature, unwind in a picturesque setting, and create lifelong memories. Whether you are looking for a relaxing day on the boat, exploration of fascinating caves, or snorkeling in the crystal-clear waters, this adventure has something for everyone. Enjoy complimentary local snacks and sip on the famous Maltese drink, Kinnie, adding a taste of the Mediterranean to your experience. Included in the price: - Skipper - Bluetooth sound system - Ice and cooler - Snorkeling mask - Local soft drinks - Local snacks - Parking on site Excluded in the Price: - €58 Fuel Group size max 15 people Reggae style boat You can share your preferences when booking or discuss them with our skipper during the voyage. Start point for this private boat can be either Cirkewwa Malta or Mgarr Gozo.

De mest populära sevärdheterna i Il-Mellieħa

Att göra i Port of Cirkewwa

Städer i Malta

Port of Cirkewwa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Port of Cirkewwa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.