Lägg till datum

Port O'Call, Palma Nova

Port O'Call, Palma Nova: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

2. Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Följ med oss på detta underbara äventyr! En 3 timmars båt där vi seglar längs sydvästkusten och långsamt kommer in i det öppna havet för att njuta av delfinskådning. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förutsäga var delfinerna finns och även om vi inte kan garantera 100% att vi kommer att se dem, eftersom de är vilda och fria, finns det en stor chans att hitta dem under denna speciella resa. Att se dem i sin naturliga miljö är en helt hisnande upplevelse. Delfiner är extremt sällskapliga, de älskar att simma i båtens bågvåg och överraska passagerarna med sina hopp. Efter delfinskådningen kommer vi att åka till en trevlig vik för att simma. Båtens avgång kommer att vara från Santa Ponsa. Du kan boka denna utflykt med överföringstjänst från Playa de Palma, Arenal och Can Pastilla. Du behöver bara välja bland de tillgängliga upphämtningspunkterna som du hittar vid bokningstillfället.

Palma: Stadsrundtur och spel

3. Palma: Stadsrundtur och spel

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med ett utforskningsspel på denna självguidade smartphone-vandring i Palma. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din resa från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España, en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor ger dig en smak av historia eftersom dess många olika användningsområden visar hur länge denna plats har funnits. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Alcudia: privat båttur i naturreservatet Llevanthalvöns naturreservat

4. Alcudia: privat båttur i naturreservatet Llevanthalvöns naturreservat

Ta del av en oförglömlig upplevelse på en kryssning runt naturreservatet Llevanthalvön. Känn dig avslappnad i den exklusiva atmosfären på din egen privata båt. Betrakta havets lugn i gryningen och beundra soluppgången. Håll ett öga på vågorna och upptäck delfiner i deras naturliga miljö. Öva på snorkling i grottorna och det kristallklara vattnet i ett av Mallorcas vackraste marina reservat. Upptäck naturparken Llevant. Koppla av på stranden i Formentor och upptäck Mallorcas mest kända fyr.

Paddelboardtur till havsgrottan Cueva Verde

5. Paddelboardtur till havsgrottan Cueva Verde

Den 2-timmars Stand-Up Paddle-turen till havsgrottan Cueva Verde paddlar i livfullt turkost vatten och snorklar i områden med sjögräsängar, särskilt med Posidonia, den mest viktiga växten i Medelhavet på grund av dess betydelse för att bevara hela den marina faunan. Det kommer att finnas en paus för att ta ett mellanmål och lite vatten på ett särskilt område för att njuta av ett mellanmål, vila och ta fotografier. Gruppen leds av en instruktör som kommer att ge alla instruktioner till deltagarna under hela aktiviteten. En motordriven båt följer med deltagarna längs hela rutten. Den medföljande guiden väntar på gruppen vid mötesplatsen innan han beger sig ner till stranden för att tillhandahålla all utrustning: Komplett paddelboardutrustning, speciella bergsskor, vattenskor, snorkelmask och flytväst. Vi har våtdräkter tillgängliga om temperaturen kräver det. Deltagarna kan förvara sina kläder och tillhörigheter i guidens fordon, men vi rekommenderar att man inte tar med sig värdeföremål eller originaldokument. Aktiviteten avslutas vid startpunkten, där deltagarna kan byta foton som tagits av andra deltagare. Deltagarna kan få möjlighet att observera det marina livet i och runt grottorna och uppskatta kustens skönhet från en annan utsiktspunkt. Turen kan också innehålla stopp för vila, avkoppling, fotografering eller till och med snorkling för att ytterligare njuta av den marina miljön. Gör dig redo att skapa bestående minnen av ren spänning och avkoppling!

Solnedgångstur med fullmånefest

6. Solnedgångstur med fullmånefest

2 timmars solnedgångstur och Full Moon Party på BonaOna Surf bar inklusive en tíquet för en drink efter aktiviteten. Mötesplats Ca'n Pastilla Beach.

Dagssegling i Port de Soller, Mallorca

7. Dagssegling i Port de Soller, Mallorca

Man kan inte säga att man har sett Mallorca utan att ha besökt öns nordkust. Och vad passar bättre än att göra det på en segelbåt med vänner och familj. Det blir en heldag med segling omgiven av Tramuntana-bergen och klarblått vatten. Under denna utflykt kommer vår kapten att visa dig de hemligheter som denna kustlinje döljer. Om vinden tillåter seglar vi norrut från Port de Sóller till Cala Tuent eller söderut till Sa Foradada och stannar på vägen för att njuta av det klara vattnet med snorkling eller paddelsurfing. Är du en spänningssökare? Om du letar efter undervattensgrottor eller klipphoppning, låt vår kapten veta så kommer han gärna att följa med dig.

8 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Port O'Call, Palma Nova: Fler aktiviteter och sevärdheter

Port O'Call, Palma Nova: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Port O'Call, Palma Nova

Höga beats och en fullsatt båt motsvarade inte riktigt våra förväntningar på en "avslappnad atmosfär" plus marknadsföringsbilder, men resan blev riktigt lyckad med både badstopp i kristallklart turkost vatten och grillning tillsammans med en lysande blandning av gäster. Nästan alla använder hållplatserna för att hoppa av ombord, snorkla eller bara simma, det finns förresten en toalett ombord. Dansande och sång, vi lämnade skeppet lite längtansfullt... kommer att upprepas!

Vänlig och empatisk besättning eftersom jag var sjösjuk, Å andra sidan, om du vill avboka så är det korset och banderollen, sidan är väldigt dåligt skött mr. Inget bekräftelsemail. Använd WhatsApp-kontakt, annars får du aldrig någon återbetalning. Annars bra aktivitet! Undvik bara att dricka innan du går ombord.

Stämningen var fantastisk, inte för många människor, det kunde finnas fler vegetariska alternativ vid BBQ. Priset är lite högt med tanke på att de lokala priserna är ganska höga. Men det var en trevlig upplevelse allt som allt! :)

Jag rekommenderar, mycket trevlig personal... Mycket otrolig promenad, landskapet är magnifik. Under stoppen där vi simmar matar personalen fiskarna så att vi kan se dem omkring oss, det är magnifikt 😍

Dynamik, bra musik, lugn... besättningen är fantastisk. Vi hade kul