Lägg till datum

Saker att göra i
Port d'Andratx

Våra mest rekommenderade saker att göra i Port d'Andratx

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs sydvästkusten på ön Mallorca. Sola på däck medan du tar dig till skyddade vatten och marina reservat. Ta en titt genom undervattensutsikten på däck. Gå ombord på katamaranen vid din mötesplats och njut av kryssningen. Sippa, snacka och arbeta på din solbränna eller ta en drink från en av de två barerna ombord (drycker tillgängliga mot extra kostnad). Gå ner under däck och titta på havsbotten från det familjevänliga undervattensdäcket. Hoppa i öns klara vatten och utforska det färgglada undervattenslandskapet. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med den snorkelutrustning som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till din mötesplats i slutet av din kryssning.

Andratx: Jetski-tur till Cala en Bassets strand och grottor

2. Andratx: Jetski-tur till Cala en Bassets strand och grottor

Adrenalin och fart i 60 minuter där vi kommer att njuta tills vi når den otroliga Basset-viken där vi kan stanna för att njuta av dess otroliga kristallklara vatten snorkling, vi fortsätter turen tills vi besöker den berömda s'Argilau-grottan dit vi kan gå till föreviga ögonblicket med fantastiska fotografier som instruktören kommer att ta, vi fortsätter turen tills vi når Andratx segelklubb igen där monitorn skickar bilderna gratis till alla sina kunder. Kom för att njuta av det bästa ögonblicket på din semester!

Andratx: Jetski-tur

3. Andratx: Jetski-tur

Upptäck Andratx hamn på en spännande vattenskoterresa. Segla i full fart längs Andratxkusten för utsikt över böljande kullar och vajande palmer. Träffas i hamnen i Andratx och ta dig tid att lära dig grunderna i jetski-kontroll. När du är redo, hoppa på din jetski och ta av. Kryssa i högsta hastighet bakom din lokala guide genom djupblått vatten. Se den naturliga skönheten på ön Dragonera och få en glimt av Tramuntana-kusten. Stanna för att njuta av fantastisk utsikt över kusten och havet. Låt din guide ta bilder av både utsikten och dig, så att du kan ta in varje vacker syn och förbli i ögonblicket. När dina 30 minuter är över, återvänd till hamnen och få dina bilder från din guide.

Ibiza: Formentera på en segelbåt. Privat eller liten grupp

4. Ibiza: Formentera på en segelbåt. Privat eller liten grupp

Sätt segel på en oförglömlig resa längs de pittoreska kusterna på Ibiza och Formentera ombord på vår lyxiga segelbåt. Oavsett om du är med vänner eller familj garanterar denna dagsutflykt en minnesvärd upplevelse. Dyk ner i det orörda vattnet på Esplamadors strand och Ses Illetes strand, perfekt för simning och solbad. Ta med din egen picknick och varva ner i Formenteras hisnande natur. Vår rymliga segelbåt rymmer bekvämt upp till 9 gäster, plus kaptenen. Den är utrustad med moderna bekvämligheter som kylskåp och Bluetooth-stereo, vilket garanterar en bekväm resa fylld med underhållning och avkoppling. Medan du seglar kan du njuta av den fantastiska utsikten över Balearerna och skapa bestående minnen mot bakgrund av azurblått vatten och natursköna landskap. Dyk ner i det kristallklara vattnet vid stränderna Esplamador och Ses Illetes och njut av lugnet och skönheten på dessa orörda platser. Njut av en lugn picknick ombord, omgiven av Formenteras pittoreska landskap. Upplev komforten och lyxen i vår segelbåt när du kryssar genom de lugna vattnen och tar in sevärdheterna och ljuden från Balearerna. Detta seglingsäventyr utlovar en oförglömlig upplevelse som kombinerar avkoppling, utforskning och naturens skönhet. Så kom ombord och ge dig ut på en upptäcktsfärd längs de fantastiska kusterna på Ibiza och Formentera.

Peguera: Fyrhjulingstur

5. Peguera: Fyrhjulingstur

Gör dig redo för en oförglömlig Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar ditt äventyr. Här är vad du kan förvänta dig: Din resa tar dig genom pittoreska vägar, inklusive de charmiga byarna Es Capdella, Andratx, S´Arracó, Sant Elm, Port d´Andratx och Camp de Mar. Längs vägen njuter du av fantastiska vyer och har möjlighet att stanna till vid viktiga sevärdheter. Alla fyrhjulingar har automatisk växellåda för enkel användning, vilket garanterar en smidig körning. Vi prioriterar säkerhet och komfort, så du kommer att få hjälmar och kallt vatten för att hålla dig uppfriskad under hela turen. Observera att även om vi inte kräver någon deposition måste du visa upp ditt körkort i original på vårt kontor 30 minuter innan turen börjar. Detta är en förutsättning för deltagande. Tänk också på att fyrhjulingarna inte är lämpliga för terrängäventyr; vi utforskar den vackra öns vägar.

Port Andratx: Vandringstur i solnedgången till Sant Elm

6. Port Andratx: Vandringstur i solnedgången till Sant Elm

Vi erbjuder dig denna guidade vandring från den vackra hamnen i Port Andratx via Cap Vermell till Sant Elm. Du kan förvänta dig hisnande vyer över Port Andratx, Cala Egos, S'Arraco-dalen, den mystiska ön Dragonera och Sant Elm. Från en utsiktsplats njuter vi av den spektakulära solnedgången med typiska mallorkinska tapas och drycker. I skymningen går vi ner till den charmiga fiskebyn Sant Elm, där en taxi tar oss tillbaka. Du kan förvänta dig att lära dig mer om historia och kultur samt den fantastiska floran och faunan i denna region. Taxin tar oss tillbaka till utgångspunkten. En oförglömlig upplevelse!

Mallorca: exklusiv seglingstur på privat katamaran

7. Mallorca: exklusiv seglingstur på privat katamaran

Utgångspunkten är den vackra naturhamnen Port Andratx. Vi börjar med en kort säkerhetsgenomgång. Därefter kommer kaptenen att koordinera rutten med dig. Vi är flexibla och tillgodoser gärna dina individuella önskemål. Naturligtvis tar vi alltid hänsyn till våra största mästare: naturen och vind- och vågförhållandena. Det finns inget bättre tillfälle än på en segelbåt för att fira Konfucius visdom "vägen är målet". Din skeppare känner till området som sin egen ficka och kommer att hitta din perfekta blandning av segling och avkoppling i några av våra otroligt vackra vikar. Du har gott om tid att simma, kanske prova stand-up paddle boards eller snorkla genom det klaraste vattnet, sola på det rymliga fördäcket och chilla på den täckta loungesängen. För dina kulinariska önskningar kan du välja att laga mat själv, i vilket fall du har ett fullt utrustat kök till ditt förfogande, inklusive två stora utomhusgrillar. Eller så kan du låta oss skämma bort dig. Vi har en privat kock som förbereder en utsökt måltid med färska livsmedel från marknaden, direkt ombord. Vi lagar mat med massor av kärlek, så att din kropp och din själ blir ompysslad. Och vi tillgodoser gärna dina individuella önskemål också. Efter att ha skämt bort dig "siestaseglar" vi lite till till en annan av våra fantastiska Calas, för att ta ytterligare ett bad, ytterligare en klunk av de läckra cocktailsna och låta dagen gradvis närma sig sitt slut. Det är vårt personliga mål att förbereda dig för en fantastisk, oförglömlig dag till sjöss och vi ser mycket fram emot att välkomna dig ombord. Observera att vi inte är en "partybåt". Vår vackert utrustade katamaran är omsorgsfullt inredd. Starksprit eller okontrollerat beteende tolereras inte ombord. I händelse av massiv, okontrollerad alkoholkonsumtion kommer kryssningen att ställas in omedelbart av säkerhetsskäl.

Peguera: Quad heldagstur

8. Peguera: Quad heldagstur

Gör dig redo för en oförglömlig Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar ditt äventyr. Här är vad du kan förvänta dig: Gör dig redo för en oförglömlig heldags Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar äventyret. Här är vad du kan förvänta dig: Er resa tar er genom pittoreska vägar, inklusive de charmiga byarna Es Capdella, Gailea, Puigpunyent, La Granja, Esporles, Valdemossa, Port de Canonges, Banyalbufar, Estellencs, Mirador de Ricardo Roca, Andratx, Port d´Andratx och Camp de Mar. Längs vägen njuter du av fantastiska vyer och har möjlighet att stanna till vid viktiga sevärdheter. I Port de Canonges gör vi ett stopp vid stranden, där du har möjlighet att ta ett dopp i havet. Alla fyrhjulingar har automatisk växellåda för enkel användning, vilket garanterar en smidig körning. Vi prioriterar säkerhet och komfort, så du kommer att få hjälmar och kallt vatten för att hålla dig uppfriskad under hela turen. Observera att även om vi inte kräver någon deposition måste du visa upp ditt körkort i original på vårt kontor 30 minuter innan turen börjar. Detta är en förutsättning för deltagande. Tänk också på att fyrhjulingarna inte är lämpliga för terrängäventyr; vi utforskar den vackra öns vägar.

14 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Port d'Andratx: Fler aktiviteter och sevärdheter

Port d'Andratx: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.