Saker att göra i
Port d'Alcúdia

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Port d'Alcúdia

Port d'Alcudia: Katamarankryssning med måltid på norra kusten

Port d'Alcudia: Katamarankryssning med måltid på norra kusten

Med avgång från Puerto de Alcúdia tar denna katamaranresa dig till de vackraste stränderna och hörnen på vår ö för en underbar dag med din partner, familj eller vänner. Boka din resa på vår katamaran på Mallorca nu och missa inte att bada i det kristallklara vattnet vid öns stränder, njuta av vårt utsökta kök ombord och ha roligt med dykning och kajakpaddling runt Mallorcas vackraste vikar. Efter några timmars rundtur längs kusten på vår katamaran under vår båttur kastar vi ankar så att du kan ta ett dopp medan vår besättning förbereder en måltid ombord. Om du följer med på en morgontur kan du se fram emot en utsökt grillad lunch. Under eftermiddagsturerna förbereder vår besättning en magnifik grillmiddag. Njut av din måltid ombord medan du beundrar det magnifika landskapet på Mallorcas nordkust. Du behöver inte oroa dig för någonting. Vår besättning står helt till ditt förfogande och ditt uppdrag är helt enkelt att koppla av och ha roligt.

Alcudia/Can Picafort: Guidad kryssning med delfinskådning i soluppgången

Alcudia/Can Picafort: Guidad kryssning med delfinskådning i soluppgången

Njut av havets lugn tidigt på morgonen på en kryssning i soluppgången. Res från Alcudia med valbara hotelltransfers. Se Cabo  Formentor, där bergskedjan Serra de Tramuntana möter Medelhavet. Håll utkik efter delfiner och stanna till vid Es Coll Baix, en orörd strand i en avskild vik. Gå ombord på din kryssning i soluppgången i Port d'Alcudia och gör dig redo för en 99-procentig chans att se delfiner. Segla till de majestätiska klipporna vid Cabo Formentor, som finns med på Unescos världsarvslista och ligger i Serra de Tramuntana. Upptäck delfiner som simmar i sin naturliga miljö och kom nära de vilda djuren, tack vare båtens speciella utformning. På vägen tillbaka kan du stanna till vid Es Coll Baix, en idyllisk strand omringad av skogsklippor. Bada i det kristallklara vattnet – det bästa sättet att börja dagen på. Därefter återvänder du till Port d'Alcudia där din kryssning i soluppgång avslutas.

Mallorca: Upplevelse av hästridning med matalternativ

Mallorca: Upplevelse av hästridning med matalternativ

Vid ankomsten till Ranxo Ses Roques kommer du att bjudas in till gården för att mata de lokala husdjuren. Du kommer sedan att förses med säkerhetshjälmar och frågas om din nivå av ridning. Därefter kommer kvalificerad personal att hjälpa dig upp på din häst. Börja din ridtur genom träden upp på bergssidan. Beundra utsikten längs vägen över Alcudia-bukten. Din upplevelse kommer att vara 1 timme eller 2 timmar baserat på det valda alternativet. Rutten kan vara en lugn ridtur i naturen för nybörjare, med möjlighet till trav och galopp för de mer erfarna ryttarna. Fotografier kommer att tas av dig på hästryggen, som kan köpas i slutet av din tur om du vill ha en souvenir av din upplevelse. För brunchalternativet kan du njuta av en provsmakning av mallorcanska produkter efter turen, inklusive: bröd med olivolja, Serranoskinka, mallorcansk ost och sobrasada. Njut också av 1 läsk, öl eller kaffe med mjölk. För lunchalternativet väljer du en av våra handgjorda burguers och dricker efter turen.

Alcudia: Båtutflykt till Coll Baix

Alcudia: Båtutflykt till Coll Baix

Följ med på denna sensationella resa runt Alcúdiabukten. Vår båttur med glasbotten tar dig till fantastiskt vackra platser på Mallorca som Alcanada-stranden och dess fyr. Turen går sedan vidare till Coll Baix, en av de mest avskilda naturplatserna på Mallorca, skyddad av ett bergigt landskap och med turkosblått vatten. Vi erbjuder olika avgångspunkter runt Alcúdiabukten varje dag i veckan. Den här båtturen runt Mallorcas nordkust varar i cirka två timmar och inkluderar ett stopp för att simma i det fantastiska vattnet vid öns stränder.

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Borda på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din guide ombord. Börja med upphämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in soluppgångens färger. Skapa bestående minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteenden och deras miljö. Ta del av ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återgå till ditt boende i slutet av din turné.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

Ge dig ut på ett adrenalinfyllt äventyr och utforska Mallorcas magnifika kustlinje och hisnande vyer. Kör en spännande fyrhjuling genom olika terränger med avgång från Port d'Alcudia. Välj mellan privata alternativ och gruppalternativ, samt enkel eller dubbel fyrhjuling. Hoppa ombord på ditt fordon och ta in sevärdheterna i hamnen medan du följer din guide mot Alcanada, ett högklassigt område som är känt för sin golfbana. Gör ett stopp för att beundra den vackra Alcudia-bukten innan du tar dig till Bon Aire, ett annat högklassigt område med utsikt över Pollensabukten. Lämna stadens gator bakom dig för att börja klättra längs en bergsväg, ackompanjerad av det slående kustlandskapet. Du kommer fram till La Victoria-kyrkan och tar en paus för att utforska omgivningarna. Om du väljer alternativet med privat rundtur kan du njuta av utsökt spansk skinka, salami och ost. Kör tillbaka genom Es Barcares, ett kustnära område med semesterhus, och möt Alcudias gamla stadsmur medan du beundrar skönheten i den spanska 1500-talsarkitekturen. Återvänd till utgångspunkten för att avsluta detta spännande äventyr.

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Ge dig ut på en spännande utflykt med motorbåt och börja med att hämta dig på ditt hotell. Upplev den orörda skönheten i en avskild vik när du unnar dig ett uppfriskande dopp i kristallklart vatten. Utforska fascinerande grottor och förundras över deras fantastiska klippformationer och dolda underverk. Den här turen tar dig till de mest pittoreska platserna i Mallorcas norra region och visar upp dess naturliga prakt. Den rankas som en av de mest populära utflykterna i området och lovar ett oförglömligt äventyr. Fördjupa dig i det hisnande kustlandskapet, njut av solen och skapa bestående minnen när du navigerar i det turkosa vattnet. Med expertguider och toppmodern utrustning garanterar denna speedbåtstur en säker och spännande upplevelse för alla. Upptäck Mallorcas dolda pärlor och njut av en utflykt som kombinerar spänning, avkoppling och naturlig skönhet. Missa inte detta mycket uppskattade och eftertraktade äventyr som har fängslat besökare från hela världen.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Port d'Alcúdia

Vilka är de bästa dagsturerna från Port d'Alcúdia?

De bästa dagsturerna från Port d'Alcúdia:

Se alla dagsturer från Port d'Alcúdia på GetYourGuide

Port d'Alcúdia: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

De mest populära museerna och utställningarna i Port d'Alcúdia är:

Se alla museer och utställningar i Port d'Alcúdia på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Port d'Alcúdia

Att göra i Port d'Alcúdia

Städer i Spanien

Port d'Alcúdia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Port d'Alcúdia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Port d'Alcúdia

Samlat omdöme

4.5
(2 441 recensioner)

Vi hade en fantastisk tid. båtarna var inte överfulla, kommunikationen var tydlig och effektiv, mer än tillräckligt med tid för pauser och njuta av simning, snorkling och kajakpaddling. Maten var riktigt bra, även om de flesta tidigare recensioner säger något annat. Högt rekommenderad.

Stort värde för pengarna! ! Totalt 3 timmar, titta på delfiner vid soluppgången, mycket speciell upplevelse Kaptenen är mycket professionell, introduktionen är mycket detaljerad, och båtfärdigheterna är också mycket bra👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻! 🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Fantastisk ! Vi var nöjda med denna upplevelse. Båtturen är mycket trevlig men du bör inte bli sjösjuk. Ankomsten till delfinplatsen är bara fantastisk. Dessutom fick vi chansen att upptäcka en liten vik med kristallklart vatten.

Super vänlig guide och mycket bra kommentarer Vi såg många delfiner, de kommer nära båten Fantastisk utflykt

Musiken skulle ha varit tystare, den hade varit perfekt. Men jag rekommenderar verkligen