Lägg till datum

Saker att göra i
Porreres

Våra mest rekommenderade saker att göra i Porreres

Mallorca: Biljett till Bodega Blanca Terra - valfri vinprovning

1. Mallorca: Biljett till Bodega Blanca Terra - valfri vinprovning

Fördjupa dig i den mallorkinska vinkulturen när du upptäcker Blanca Terra vingård och museum. Lär dig mer om hur detta familjeprojekt föddes och om vintillverkning. 2014 fattade Don Bernat Febrer beslutet att dra sig tillbaka från sin verksamhet efter en livstid av hårt arbete och hängivenhet. Med sin karaktäristiska energi började han om från början och köpte mark i Porreres. Med hjälp av en känd vinmakare inledde han denna satsning. Lär dig mer om vingården som är utrustad med toppmoderna maskiner och moderna anläggningar, med huvudfokus på vinturism. Dessutom har man köpt in antika maskiner och verktyg med anknytning till vinodling för ett nytt museum. Förutom att besöka museet kan du förhöja din upplevelse genom att välja mellan följande alternativ: - Besök på museet och vingården med provsmakning av 3 viner - Besök på museet och vingården med provsmakning av 6 viner - Besök på museet & vingården med provsmakning av 6 viner och ost - Besök på museet & vingården med provning av 6 viner och choklad - Besök på museet och vingården med ett typiskt mallorkinskt mellanmål

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

2. 1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik, annorlunda, underhållande och mycket bekväm upplevelse. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

3. 2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 8 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker den gamla staden med sina vackra smala kullerstensgator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser, gamla byggnader från olika kulturer genom åren. Vi tar också en tur längs strandpromenaden där vi kan njuta av en vacker utsikt över den gamla staden på ena sidan och Medelhavet på den andra sidan. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

4. 2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

Ge dig själv möjligheten att lära känna Palma, dess historia och dess emblematiska gamla stad på det mest kompletta och roliga sättet. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

3 timmars historisk E-Bike-tur i Palma de Mallorca

5. 3 timmars historisk E-Bike-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 15 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker gamla stan med sina vackra smala gator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser inklusive slottet Bellver som ligger 112 meter över havet med hisnande utsikt. till slottet kommer vi genom att ta en cykelväg mot havet med fantastiska vyer. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

6. 1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

Det här är en aktivitet för alla typer av målgrupper. Har du någonsin åkt på semester med dina barn och inte vetat vad ni ska hitta på för aktiviteter tillsammans? En vandringstur kan vara för mycket för barnen, men de vuxna skulle också vilja veta lite om historien på den plats där de befinner sig. Här har du svaret. Med hjälp av de underhållande och innovativa elscootrarna åker vi genom gatorna i gamla stan i Palma och njuter av dess skönhet och enastående utsikt över Medelhavet. Och naturligtvis berättar vi också lite historisk information för att underhålla de äldre.

Porreres: Fler aktiviteter och sevärdheter

Porreres: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.