Lägg till datum

Popeye Village

Popeye Village

Popeye Village: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Blå lagunen, stränder och vikar Utflykt med katamaran

1. Malta: Blå lagunen, stränder och vikar Utflykt med katamaran

Vi kommer att stanna på 2-3 olika platser. Det första stoppet är Blå lagunen. Båten kommer att kasta ankar bort från folkmassorna så att du kan uppleva det berömda turkosa vattnet i lugn och ro. Stoppen efter den blå lagunen beror på väder och havsförhållanden. Några av våra möjliga stopp är: 1. Crystal Lagoon, omgiven av branta, dramatiska klippor. Dess kristallklara vatten är mycket djupare än Blue Lagoon, vilket gör området fantastiskt för snorkling och simning i och runt grottorna. Under detta stopp kan du njuta av en valfri grillning. 2. Anchor Bay för att se filmkulissen för Popeye's Village, som ligger gömd i en charmig vik. Andra stopp som kan göras är Mellieha Bay, Golden Bay, GHajn Tuffieha Bay, Ramla Bay, Imgiebah Bay eller Half Rock. Alla dessa platser är utmärkta för snorkling och bad. Tillbaka på båten kan du lyssna på dansmusik och köpa cocktails i baren. Om du har valt eftermiddagsalternativet kan du koppla av och titta på solnedgången vid horisonten. Efter en underbar dag till sjöss börjar resan tillbaka till Bugibba.

Mellieha: Inträdesbiljett till Popeye Village

2. Mellieha: Inträdesbiljett till Popeye Village

Ta din entrébiljett och besök Popeye Village för ett spännande äventyr där du får utforska Popeyes värld. Hoppa över kön för att komma in i parken och få tillgång till alla attraktioner, från seriemuseet till en uppblåsbar vattenpark på sommaren. Gå in i parken och lär känna Popeye the Sailor Man, Olive Oyl, Captain Bluto och deras vänner medan du tar bilder i Popeyes hus, skola, brandstation, tandläkare och bageri på den ursprungliga 1980-talsinspelningen av filmen "Popeye" med Robin Williams i huvudrollen. Lär dig mer om filmen på Popeyes seriemuseum och titta på en kort dokumentär på byns biograf. Bli filmstjärna för en dag och medverka i en riktig film och gå sedan på din egen filmpremiär. Ytterligare aktiviteter är att få en glimt av hur traditionell maltesisk silverfiligran tillverkas eller delta i en 9-håls minigolfturnering. Dyk ner i sommarnöjet med en uppblåsbar vattenpark i det kristallklara havet i Anchor Bay, eller njut av plaskpoolen eller den täckta lekpoolen från juni till september. Delta i festligheterna under karnevalen, påsken, Halloween och Santa's Toy Town under julen.

Mellieha: Popeye Village med valfria privata transfer

3. Mellieha: Popeye Village med valfria privata transfer

Besök ett av de främsta turistmålen som de maltesiska öarna har att erbjuda: en autentisk originalfilminspelning som förvandlats till en familjevänlig temapark, som ursprungligen fungerade som filminspelning för Robin Williams film "Popeye" från 1980. Vi erbjuder en mängd roliga aktiviteter för människor i alla åldrar och är öppna året runt, vilket garanterar ett trevligt besök för alla våra gäster. Byn har också unika säsongsevenemang med olika teman under hela året; dessa aktiviteter och utsmyckningar hålls ofta runt jul, karneval, påsk och Halloween. Dra nytta av bekvämligheten med transfer tur och retur med upphämtning från ditt boende (transfer är valfritt, endast om transportalternativet väljs). Vi garanterar att du kommer att få en hel dag av njutning, skratt och skoj, oavsett om du reser ensam, med vänner eller med din familj. Vandra runt i hela byn och beundra den över 40 år gamla strukturen som fortfarande är i sin ursprungliga glans. Besök Popeyes hus och ta bilder i sjömanshålan. Ta dig till skolan, brandstationen, tandläkaren och bagaren, som alla är tydligt avbildade i musikalfilmen Popeye från 1980. Träffa Popeye, Olive Oyl, Captain Bluto och alla deras vänner under de mycket trevliga och alltid så roliga animationsshowerna som kontinuerligt pågår i byn. Lär dig mer om filmen och byggandet av filminspelningen i den mycket detaljerade 15-minuters dokumentären som visas kontinuerligt på biografen, och ta dig sedan till Popeyes seriemuseum för att se alla memorabilia som har samlats under årens lopp. Gå med i en rollbesättning och upplev hur det är att vara filmstjärna för en dag genom att medverka i en riktig film. Du och dina kompisar kommer att ha jättekul när ni imiterar era Hollywoodhjältars livsstil och planerar scenerna, övar på dem, väljer kostymer och filmar dem. Besök biografen i slutet av din vistelse för att se världspremiären av din egen film. Efter förhandsvisningen kan du köpa kopior av denna episka thriller. Hoppa i våra hoppbåtar medan du badar i det kristallklara vattnet i Anchor Bay och koppla av på Anchor Bay Lido under en mycket varm maltesisk sommardag. Använd solsängar, parasoller, soldäck, flytande badplattformar och plaskpooler (vattenaktiviteter är endast tillgängliga under sommarsäsongen).

Mellieha: Popeye Village Malta Filmset Inträdesbiljett

4. Mellieha: Popeye Village Malta Filmset Inträdesbiljett

Säkra dina biljetter till Popeye Village, inspelningsplatsen för musikalproduktionen "Popeye" från 1980 som producerades av Paramount Pictures och Walt Disney Productions, 3 km från bykärnan i Mellieħa, Malta. Få tillgång till det övre och nedre komplexet samt seriemuseet. Vandra fritt runt i byn och gå i Robin Williams fotspår, ta en rundtur i filminspelningen, bli underhållen av Popeye och gänget och bli en filmstjärna under en filminspelning. Njut av animationsaktiviteter, silversmedsdemonstrationer och ett serie- och memorabiliemuseum. Titta på en dokumentär och få gratis popcorn och ett vykort. Ta en runda minigolf i det övre komplexet. Du kan också delta i en skattjakt för att hitta Olive Oyls försvunna juvel. På sommaren kan du delta i flera aktiviteter vid viken, inklusive en uppblåsbar hinderbana, en flytande ponton och beduinsängar samt 2 plaskpooler och en plaskpool med rutschbanor för barn.

Från Malta: Seglingstur till Malta, Gozo och Comino tre öar

5. Från Malta: Seglingstur till Malta, Gozo och Comino tre öar

Start från Cirkewwa Malta och bege dig till Paradise Bay. Kasta ankar för ett uppfriskande dopp innan du fortsätter till Anchor Bay. Här kan du fotografera den pittoreska Popeye Village från havet. Sätt sedan segel mot ön Comino och ankra vid Crystal Lagoon. Njut av solskenet på det rymliga däcket eller dyk ner i det kristallklara vattnet. Använd gärna den tillgängliga snorkelutrustningen ombord och njut av en fräsch lunchbuffé med obegränsat med kylt vitt vin och vatten. Därefter kryssar du mot ön Gozo och går in i den natursköna hamnen i Mgarr för att ta några fotografier. Fortsätt till Blue Lagoon, North Comino Channel och runt ön Comino. Passera förbi St Nicholas Bay, Santa Maria Bay och de vackra Santa Maria-grottorna. Efter att ha passerat Elephant Rock gör du ett nytt stopp vid Armier Bay innan du åker tillbaka till Cirkewwa.

Valletta: Malta, Gozo & Comino Privat chaufförstur med bil

6. Valletta: Malta, Gozo & Comino Privat chaufförstur med bil

Resenärer kommer att besöka ikoniska destinationer på Malta under denna budgetvänliga rundtur. Du kommer att dra nytta av en privat chaufför i 8 timmar som han kommer att rekommendera de bästa alternativen för att få ut det mesta av din semester. Du kommer att åka till platser som: Mdina den gamla staden Ta' Qali hantverksby Popeye-byn Templen Hagar Qim och Mnajdra Blå grottan (Il-Hnejja) De vackra Dingli-klipporna Valletta huvudstaden! En halvdags- eller heldagstur på 8 timmar som är fullspäckad med de mest ikoniska platserna på Malta som är omöjliga att missa eftersom dessa attraktioner är vad som gjorde Malta till det Malta du ser idag Anpassade starttider är möjliga, vänligen meddela efter bokning.

Malta: Privat chaufförsservice och bil

7. Malta: Privat chaufförsservice och bil

Besök kända destinationer på Malta med bekvämligheten av en bil med chaufför. Njut av en privatchaufförs tjänster i 4, 5 eller 8 timmar, fyllda med ölandets höjdpunkter, och dra nytta av problemfri upphämtning och avlämning på hotellet. Få rekommendationer om de bästa rutterna för att få ut det mesta av din semester eller anpassa från platser som Mdina Old City, Ta' Qali Crafts Village, Popeye Village, Hagar Qim och Mnajdra Temples, Blue Grotto (Il-Hnejja), Dingli Cliffs och huvudstaden Valletta.

Från Valletta: Privat tur till Maltas höjdpunkter med transfer

8. Från Valletta: Privat tur till Maltas höjdpunkter med transfer

Få en omfattande översikt över Malta på denna heldagstur till öns naturliga och kulturella sevärdheter, med transfer tur och retur för att garantera en problemfri resa. Bocka av de främsta sevärdheterna, som Blå grottan och Mosta församling, och upptäck dolda pärlor, inklusive Popeye-filmstället och den medeltida staden Mdina . Få personlig uppmärksamhet från din privata guide och massor av gratis smakprov på Maltas naturliga produkter. Njut av den spektakulära utsikten över klipporna och havet nedanför vid Dingli Cliffs, Maltas högst belägna punkt. Upptäck Maltas mystiska huvudstad Valletta. Promenera genom och upptäck skönheten i Mdina när vi tar dig genom dess historia och ditt stopp för lunch här också. Besök en av Maltas mest kända och spektakulära stränder, Golden Bay. Få personlig uppmärksamhet och kunskap från din privata lokala guide från början till slut.

Privatchaufför för att resa runt på ön Malta (VIP)

9. Privatchaufför för att resa runt på ön Malta (VIP)

Upplev lyx och personlig service med vår exklusiva privatchaufför på Malta. Från det ögonblick du hämtas på ditt hotell kommer du att ge dig ut på en oförglömlig resa och utforska den förtrollande ön med stil och komfort. Din privata chaufför, en kunnig och tillmötesgående lokal expert, står till ditt förfogande under hela dagen. De kommer att se till att din upplevelse är skräddarsydd efter dina önskemål och skapa en anpassad dagstur som belyser det bästa av Maltas skatter. Vår noggrant utarbetade resplan inkluderar besök på de mest ikoniska och fängslande destinationerna på ön. Förundras över den medeltida charmen i Mdina, strosa genom de smala gränderna och fördjupa dig i stadens rika historia. Bevittna den hisnande skönheten i Blå grottan, ett naturligt underverk känt för sitt azurblå vatten och majestätiska havsgrottor. Det som skiljer vår privata förartjänst från mängden är den flexibilitet den erbjuder. Oavsett om du är intresserad av historiska landmärken, naturliga underverk eller kulturella upplevelser, kommer vår förare att skapa den perfekta resplanen baserat på dina specifika intressen och preferenser. De kommer att dela med sig av sin omfattande kunskap om ön och ge informativa kommentarer under hela resan. För att förhöja din reseupplevelse kommer vår toppmoderna AI-guide att följa med dig. Den kommer att ge fascinerande insikter, berättelser och historiska fakta om varje plats du besöker. Engagera dig i turen på ett djupare plan när du fördjupar dig i Maltas rika arv. Luta dig tillbaka och koppla av i vårt lyxiga fordon som är utrustat med luftkonditionering, vilket garanterar maximal komfort under din utforskning. Njut av ett urval av snacks och förfriskningar, inklusive ett traditionellt maltesiskt mellanmål tillagat med lokala ingredienser, för att tillfredsställa dina begär längs vägen. Vi förstår vikten av att hålla sig hydrerad, särskilt under Medelhavssolen. Det är därför vi tillhandahåller vatten på flaska under hela resan, så att du kan hålla dig fräsch och pigg. För att ytterligare berika din upplevelse erbjuder vi ljud- och videomedia som kompletterar din rundtur. Fördjupa dig i fängslande bilder och engagerande ljudinnehåll, vilket ger en djupare förståelse och uppskattning av de platser du besöker. I slutet av din oförglömliga dag kommer din privata chaufför att släppa av dig på ditt hotell, vilket garanterar en sömlös och stressfri upplevelse från början till slut. Boka vår privatchaufförstjänst på Malta och ge dig ut på en extraordinär upptäcktsresa. Utforska öns dolda pärlor, ikoniska landmärken och naturliga underverk i yttersta lyx och exklusivitet. Låt oss skapa en upplevelse som är skräddarsydd efter dina önskemål och lämna dig med fina minnen från ditt VIP-äventyr på Malta.

Från Sliema: Kryssning Malta runt med lunch och transfer

10. Från Sliema: Kryssning Malta runt med lunch och transfer

Kryssa med stil och komfort ombord på vår vackra turkiska Gullet. Denna härliga heldagskryssning runt de maltesiska öarna avgår från Sliema Ferries kl. 9.30 och går längs den fantastiska kustlinjen i denna pittoreska skärgård, förbi olika byar och sevärdheter längs kusten, som St Thomas Bay med sina slående vita klippor, den charmiga fiskebyn Marsaxlokk, den imponerande Blue Grotto, de höga klipporna vid Dingli, Popeye Village, Anchor Bay, och många fler. Detta är bara några av de hisnande vyer du kommer att njuta av på denna resa. Koppla av på vår vackra båt, njut av solen och ta in skönheten i den fantastiska omgivningen. Vårt första badstopp blir vid den underbara, avskilda viken Fomm Ir-Riħ. Med sitt vackra azurblå vatten och hisnande natur är det den perfekta miljön för en lugn simtur och en avkopplande paus. Efter vårt badstopp i Fomm Ir-Riħ Bay seglar vi mot Comino Island för att besöka den berömda Blå lagunen. Gör dig redo att förundras över det turkosa, kristallklara vattnet i Blå lagunen! Denna pittoreska vik, med sitt genomskinliga cyanblå vatten, vita sandstränder och rika marina liv, är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig semester. Tillbringa eftermiddagen med att njuta av solen, simma, sola, snorkla, koppla av på båten eller bara ta en promenad på landsbygden på Comino Island. Vi stannar vid Blue Lagoon i ca 2-2½ timmar, vilket ger dig gott om tid att varva ner och ha en oförglömlig eftermiddag. Under återresan till Sliema Ferries passerar vi Mellieħa Bay, St Paul's Islands, badorten Qawra, St Julian's Bay och andra vackra platser och når Sliema Ferries ca kl. 18.00. Vår gullet är en av Maltas vackraste båtar, med rymliga däck, en elegant salong och ett barområde. Ytterligare bekvämligheter är badstegar, sötvattenduschar och en kapell för skugga baktill på båten. Under dagen serveras en kall lunchbuffé, inklusive drycker, ombord på fartyget.

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Popeye Village: Fler aktiviteter och sevärdheter

Popeye Village: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Popeye Village

Samlat omdöme

4.7
(1 785 recensioner)

Det var en riktigt spännande turné på ett vackert nytt fartyg. Maten som du kunde boka var mycket välsmakande och badplatserna var verkligen vackra. Jag kan bara rekommendera det!

På toppen, lättillgänglig, inte för trångt jämfört med den stora turistbåten bredvid, rimligt pris för hela dagen

väldigt vackra, underbara platser, mycket trafik för att komma till startområdet så man måste gå iväg i god tid.

Jag vill tacka er besättningen det var en fantastisk resa. Allt var perfekt Jag rekommenderade denna resa

Båtkorståg som gick väldigt bra? Bra besättning, ganska trevlig liten grill. jag rekomenderar