Ponte Vecchio

Ponte Vecchio

Ponte Vecchio: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Guidad stadsvandring

1. Florens: Guidad stadsvandring

Följ med på en guidad stadsvandring i Florens, en charmig stad som grundades av romarna år 59 f.Kr. På den här turen får du utforska staden med en professionell guide och följa med på en resa genom dess imponerande historia när du går i fotspåren av ikoniska konstnärer som Botticelli och Michelangelo. Se ikoniska landmärken som katedralen Santa Maria del Fiore, Piazza del Duomo, torget Signoria, Ponte Vecchio och mycket mer. Under hela turen kan du lyssna på din guides fascinerande kommentarer och upptäcka livet för Florens tidigare invånare, från Dante till familjen Medici. I slutet av turen kommer du att ha en bättre förståelse för stadens historia, arkitektur och landmärken, samt en uppskattning för vad som gör Florens till en av världens måste-besöka destinationer.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

2. Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

3. Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

Din resa ombord på Arnoboat har Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annorlunda och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas på sträckan som går från nådebron och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom stadens hjärta tar 1 timme inklusive ombordstigning och åtföljs av en registrerad kommentar som berättar om staden och dess unika historier. Upplev en resa fylld av känslor när du navigerar i Arnos lugna vatten samtidigt som du beundrar skönheten hos de broar och palats som ramar in flodbädden.

Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

4. Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens från vattnet med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas sträckan som går från The Bridge of Grace och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. kryssningen genom stadens hjärta varar 1 timme inklusive ombordstigning, den kommer att åtföljas av en riktig levande konsert violinmusik eller andra instrument eller den söta rösten från en levande sångare som lyser upp din resa med utsikten över det vackra Florens. Beundra reflektionerna av solen eller kvällsljuset på det lugna vattnet i Arno och de varma färgerna som broarna och byggnaderna tar på.

Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

5. Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudrollsinnehavare. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du får chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet, medan du njuter av en aperitivo och mjuk musik. Aperitivon består av toskanska produkter och vitt vin som levereras av La Prosciutteria på Arnboat. För barn under 18 år erbjuds istället en alkoholfri dryck. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt elektrisk. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas längs sträckan som går från Nådens bro och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom hjärtat av staden varar 1 timme inklusive ombordstigning. Upplev en resa fylld med känslan av att navigera i Arnos lugna vatten medan du beundrar skönheten i broarna och palatsen som ramar in flodbädden.

Florens: Guidad stadsvandring

6. Florens: Guidad stadsvandring

Börja din rundtur med att besöka de viktigaste byggnaderna i hjärtat av Florens. Se Duomo, Sankt Johannes dopkapell, Museo dell'Opera del Duomo, som är ett museum med många av de ursprungliga konstverken som skapades för Florens katedral, och Giottos klocktorn som står intill basilikan Santa Maria del Fiore. Gå sedan vidare till Piazza della Signoria där du kan beundra Michelangelos skulptur av David, som placerades utanför Palazzo Vecchio som en symbol för republikens motstånd mot de tyranniska Medici. Besök sedan bron Ponte Vecchio, den mest berömda bron i Florens och utan tvekan ett av stadens mest berömda landmärken. Under hela turen kommer din professionella guide att visa dig dolda platser som de flesta inte lägger märke till när de promenerar i staden. Med en perfekt blandning av information, historia och kuriosa om Medici och renässansen kommer du att förstå kärnan i denna vackra stad.

Från Rom: Dagsutflykt till Florens och Pisa

7. Från Rom: Dagsutflykt till Florens och Pisa

Utforska Pisa och Florens, två av Toscanas viktigaste städer, på denna dagsresa från Rom. Ta en bekväm bussresa och lyssna på den guidade tur som din guide ger dig på bussen. Du reser längs den toskanska landsbygden medan du lär dig om denna fantastiska region och dess imponerande historia, som hade stor betydelse för skapandet av det italienska språket. Det första resmålet är Pisa, och på Piazza Dei Miracoli kan du beundra stadens katedral i romansk stil. På samma torg hittar du det ikoniska lutande tornet i Pisa, du måste stanna för att ta det berömda fotot där du håller tornet! Därefter får du njuta av lite fritid för att utforska staden på egen hand. Därefter hoppar du tillbaka ombord på bussen och fortsätter till Florens, en perfekt renässansstad där du får en panoramisk stadsrundtur med din guide, där du besöker de viktiga landmärkena, som Piazza del Duomo, Mercato Nuovo, Vecchibron och mycket mer. Efteråt har du tid att gå på egen hand genom staden, du kan lägga till en audioguide för att få ut det mesta av din upplevelse. Du måste prova de läckra toskanska delikatesserna och efterrätterna innan du hoppar tillbaka på bussen.

Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

8. Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

Förbi ikoniska sevärdheter i Florens på en miljövänlig tur med elektrisk golfbil. Rulla förbi sevärdheter som Ponte Vecchio, Palazzo Pitti och Brunelleschis kupol. Lyssna på en audioguide medan du åker. Välj mellan en 1 timmes tur eller en 1,5 timmes tur som går till Piazzale Michelangelo. Hoppa på en elektronisk golfbil och åk till Ponte Vecchio och korsa renässansbron Ponte Santa Trinita över Arno till Oltrarno-området, där du kan beundra det majestätiska Palazzo Pitti. Passera under Vasari Coridor på vägen tillbaka till stadens centrum. Beundra den arkitektoniska stilen i basilikan Santa Croce, nationalbiblioteket och baksidan av katedralen med den berömda Brunelleschi-kupolen. Se ett av världens äldsta sjukhus och familjen Medicis högkvarter. Upptäck legenden om "Berta" och glid förbi centralstationen. Fortsätt mot Santa Maria Novella med sin imponerande renässansfasad. Ankom till Ognissanti-distriktet, titta på de gamla stadsmurarna och hör intressanta fakta och historier om florentinska traditioner.

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

9. Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Upplev Florens historia genom att lära dig mer om den ökända Medici-familjens bidrag och se deras inflytande på staden. Besök Medici-kapellet och se de vackra mosaikarbetena. Lyssna när din expertguide tar dig med på en rundtur i det förflutna och hör hur pengar och makt drev en intensiv rivalitet mellan familjerna Strozzi, Pazzi och Medici. Upptäck Medici-familjens hemligheter och mysterier när din engelsktalande guide tar dig genom de gamla gatorna och torgen. Spromenera bland de spår som de mest extraordinära medlemmarna av Medici-dynastin lämnat efter sig. Gå in i Medici-kapellet där de flesta av de kvarvarande resterna av familjen hittade sin sista tillflykt. Se de gnistrande halvädelstenarna i Florentinska mosaiken Commesso Fiorentino.

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

10. Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Upptäck Florens och Pisa med en transfer tur och retur från La Spezia. Utforska Florens, känd som renässansens vagga, i din egen takt eller se staden på en valfri vandringstur. Gå vidare till Pisa och beundra de berömda monumenten innan du återvänder till La Spezia. Efter att ha kommit lätt till mötesplatsen enligt instruktionerna kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personal som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. När du anländer till mötesplatsen kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personalmedlem som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. . När du anländer börjar du utforska staden, renässansens vagga, betraktad som ett friluftsmuseum och dess många mästerverk. Med 3,5 timmars fritid kan du besöka San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica och den gamla bron. . Välj att utforska de små gränderna som ligger mellan medeltida och renässanspalats eller vandra genom shoppinggatorna samt smaka på några typiska lokala rätter. Få ut det mesta av din tid genom att välja alternativet för vandringstur. Denna vandringstur täcker de viktigaste monumenten. Fortsätt till det andra stoppet i Pisa för 1,5 timmars ledig tid där du kan se sevärdheter underverk på Meadow of Miracles. Välj den bästa posen för att odödliggöra din tid vid det lutande tornet i Pisa. Återgå i tid garanterad.

313 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Ponte Vecchio

Ponte Vecchio: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Guidad stadsvandring

Florens: Guidad stadsvandring

Följ med på en guidad stadsvandring i Florens, en charmig stad som grundades av romarna år 59 f.Kr. På den här turen får du utforska staden med en professionell guide och följa med på en resa genom dess imponerande historia när du går i fotspåren av ikoniska konstnärer som Botticelli och Michelangelo. Se ikoniska landmärken som katedralen Santa Maria del Fiore, Piazza del Duomo, torget Signoria, Ponte Vecchio och mycket mer. Under hela turen kan du lyssna på din guides fascinerande kommentarer och upptäcka livet för Florens tidigare invånare, från Dante till familjen Medici. I slutet av turen kommer du att ha en bättre förståelse för stadens historia, arkitektur och landmärken, samt en uppskattning för vad som gör Florens till en av världens måste-besöka destinationer.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

Din resa ombord på Arnoboat har Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annorlunda och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas på sträckan som går från nådebron och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom stadens hjärta tar 1 timme inklusive ombordstigning och åtföljs av en registrerad kommentar som berättar om staden och dess unika historier. Upplev en resa fylld av känslor när du navigerar i Arnos lugna vatten samtidigt som du beundrar skönheten hos de broar och palats som ramar in flodbädden.

Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens från vattnet med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas sträckan som går från The Bridge of Grace och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. kryssningen genom stadens hjärta varar 1 timme inklusive ombordstigning, den kommer att åtföljas av en riktig levande konsert violinmusik eller andra instrument eller den söta rösten från en levande sångare som lyser upp din resa med utsikten över det vackra Florens. Beundra reflektionerna av solen eller kvällsljuset på det lugna vattnet i Arno och de varma färgerna som broarna och byggnaderna tar på.

Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudrollsinnehavare. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du får chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet, medan du njuter av en aperitivo och mjuk musik. Aperitivon består av toskanska produkter och vitt vin som levereras av La Prosciutteria på Arnboat. För barn under 18 år erbjuds istället en alkoholfri dryck. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt elektrisk. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas längs sträckan som går från Nådens bro och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom hjärtat av staden varar 1 timme inklusive ombordstigning. Upplev en resa fylld med känslan av att navigera i Arnos lugna vatten medan du beundrar skönheten i broarna och palatsen som ramar in flodbädden.

Florens: Guidad stadsvandring

Florens: Guidad stadsvandring

Börja din rundtur med att besöka de viktigaste byggnaderna i hjärtat av Florens. Se Duomo, Sankt Johannes dopkapell, Museo dell'Opera del Duomo, som är ett museum med många av de ursprungliga konstverken som skapades för Florens katedral, och Giottos klocktorn som står intill basilikan Santa Maria del Fiore. Gå sedan vidare till Piazza della Signoria där du kan beundra Michelangelos skulptur av David, som placerades utanför Palazzo Vecchio som en symbol för republikens motstånd mot de tyranniska Medici. Besök sedan bron Ponte Vecchio, den mest berömda bron i Florens och utan tvekan ett av stadens mest berömda landmärken. Under hela turen kommer din professionella guide att visa dig dolda platser som de flesta inte lägger märke till när de promenerar i staden. Med en perfekt blandning av information, historia och kuriosa om Medici och renässansen kommer du att förstå kärnan i denna vackra stad.

Från Rom: Dagsutflykt till Florens och Pisa

Från Rom: Dagsutflykt till Florens och Pisa

Utforska Pisa och Florens, två av Toscanas viktigaste städer, på denna dagsresa från Rom. Ta en bekväm bussresa och lyssna på den guidade tur som din guide ger dig på bussen. Du reser längs den toskanska landsbygden medan du lär dig om denna fantastiska region och dess imponerande historia, som hade stor betydelse för skapandet av det italienska språket. Det första resmålet är Pisa, och på Piazza Dei Miracoli kan du beundra stadens katedral i romansk stil. På samma torg hittar du det ikoniska lutande tornet i Pisa, du måste stanna för att ta det berömda fotot där du håller tornet! Därefter får du njuta av lite fritid för att utforska staden på egen hand. Därefter hoppar du tillbaka ombord på bussen och fortsätter till Florens, en perfekt renässansstad där du får en panoramisk stadsrundtur med din guide, där du besöker de viktiga landmärkena, som Piazza del Duomo, Mercato Nuovo, Vecchibron och mycket mer. Efteråt har du tid att gå på egen hand genom staden, du kan lägga till en audioguide för att få ut det mesta av din upplevelse. Du måste prova de läckra toskanska delikatesserna och efterrätterna innan du hoppar tillbaka på bussen.

Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

Förbi ikoniska sevärdheter i Florens på en miljövänlig tur med elektrisk golfbil. Rulla förbi sevärdheter som Ponte Vecchio, Palazzo Pitti och Brunelleschis kupol. Lyssna på en audioguide medan du åker. Välj mellan en 1 timmes tur eller en 1,5 timmes tur som går till Piazzale Michelangelo. Hoppa på en elektronisk golfbil och åk till Ponte Vecchio och korsa renässansbron Ponte Santa Trinita över Arno till Oltrarno-området, där du kan beundra det majestätiska Palazzo Pitti. Passera under Vasari Coridor på vägen tillbaka till stadens centrum. Beundra den arkitektoniska stilen i basilikan Santa Croce, nationalbiblioteket och baksidan av katedralen med den berömda Brunelleschi-kupolen. Se ett av världens äldsta sjukhus och familjen Medicis högkvarter. Upptäck legenden om "Berta" och glid förbi centralstationen. Fortsätt mot Santa Maria Novella med sin imponerande renässansfasad. Ankom till Ognissanti-distriktet, titta på de gamla stadsmurarna och hör intressanta fakta och historier om florentinska traditioner.

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Upplev Florens historia genom att lära dig mer om den ökända Medici-familjens bidrag och se deras inflytande på staden. Besök Medici-kapellet och se de vackra mosaikarbetena. Lyssna när din expertguide tar dig med på en rundtur i det förflutna och hör hur pengar och makt drev en intensiv rivalitet mellan familjerna Strozzi, Pazzi och Medici. Upptäck Medici-familjens hemligheter och mysterier när din engelsktalande guide tar dig genom de gamla gatorna och torgen. Spromenera bland de spår som de mest extraordinära medlemmarna av Medici-dynastin lämnat efter sig. Gå in i Medici-kapellet där de flesta av de kvarvarande resterna av familjen hittade sin sista tillflykt. Se de gnistrande halvädelstenarna i Florentinska mosaiken Commesso Fiorentino.

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Upptäck Florens och Pisa med en transfer tur och retur från La Spezia. Utforska Florens, känd som renässansens vagga, i din egen takt eller se staden på en valfri vandringstur. Gå vidare till Pisa och beundra de berömda monumenten innan du återvänder till La Spezia. Efter att ha kommit lätt till mötesplatsen enligt instruktionerna kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personal som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. När du anländer till mötesplatsen kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personalmedlem som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. . När du anländer börjar du utforska staden, renässansens vagga, betraktad som ett friluftsmuseum och dess många mästerverk. Med 3,5 timmars fritid kan du besöka San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica och den gamla bron. . Välj att utforska de små gränderna som ligger mellan medeltida och renässanspalats eller vandra genom shoppinggatorna samt smaka på några typiska lokala rätter. Få ut det mesta av din tid genom att välja alternativet för vandringstur. Denna vandringstur täcker de viktigaste monumenten. Fortsätt till det andra stoppet i Pisa för 1,5 timmars ledig tid där du kan se sevärdheter underverk på Meadow of Miracles. Välj den bästa posen för att odödliggöra din tid vid det lutande tornet i Pisa. Återgå i tid garanterad.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Ponte Vecchio

Städer i Italien

Ponte Vecchio: Fler aktiviteter och sevärdheter

Ponte Vecchio: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ponte Vecchio

Samlat omdöme

4.6
(8 060 recensioner)

Perfekt eftersom vi hade svårt att gå, då var detta ett ypperligt sätt att ändå få uppleva Florens.