Polska flygmuseet

  • Entrébiljetter
  • Stadskort
2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Polska flygmuseet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Polska flygmuseet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Polska flygmuseet

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 296 omdömen

Vi tog med ett 3-dagars Krakow-kort och det gjorde vår semester så lätt, särskilt när du använder spårvagnar. Det undvek behovet av att alltid ha rätt ändring för de automatiska biljettmaskinerna vilket minskade våra stressnivåer avsevärt. Det ger också tillgång till så många museer / intressanta platser: det finns så mycket att göra i Krakow att du är bortskämd att välja.

Vackert museum, planerat att besöka museet från början från Italien! För flyg- och flygentusiaster som jag är det ett måste! Bilder som berättar stöd för de polska piloterna vid RAF under andra världskriget, lokala hjältar och flygplan / jetmotorer som visas, verkligen fantastiskt!

Turistpasset är en bra idé! Vi hoppade av och på spårvagnar utan att behöva köpa en biljett och validera den på varje spårvagn. Vissa museer kräver fortfarande att du får en biljett innan du går in - passet tillåter dig inte att gå rakt in men det var inte en stor del av oss.

Vårt hotell var beläget i ytterstaden så tillgången till kollektivtrafiken (teamet) var fantastisk. Gillade att besöka alla museets men synagogen var under renovering (stänger) och så var också rådhuset

Detta är en fantastisk affär vi använde spårvagn och buss och besökte många av sevärdheterna. Väl värt en titt. Vi kommer men igen när vi går tillbaka.