Plaza de España: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: 24 timmars Hop-On Hop-Off busstur

1. Palma de Mallorca: 24 timmars Hop-On Hop-Off busstur

Upptäck höjdpunkterna i Palma de Mallorca på en sightseeingtur med öppen buss och hoppa av vid något av de 16 hållplatserna för att utforska stadens sevärdheter i din egen takt. Köp en 24-timmarsbiljett och anpassa din busstur efter ditt eget schema. Upplev en rik blandning av historia, kultur och nattliv. Utforska det centrala området som består av smala gator mellan höga murar av gamla byggnader. Hoppa av vid sevärdheter som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen och fortfarande är hem för den kungliga familjen. Utforska den verkligt unika stadsdelen Pueblo Espanyol eller Spanish Village, där det finns en samling av många olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Kolla också in Plaza de Espana, en naturskön del av ön, där du kan njuta av skönheten från det öppna däcket, eller hoppa av för att få en ordentlig smak av den lokala kulturen. Välj alternativet Essential Experience om du vill ha inträdesbiljetter till Bellver Castle eller Pueblo Espanyol inkluderade i din 24-timmars bussbiljett. Bussens rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Pueblo Espanyol 9. Slottet Bellver (om alternativ valts) 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Hop-on Hop-off bussbiljetter

2. Palma de Mallorca: Hop-on Hop-off bussbiljetter

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma: Stadsrundtur och spel

3. Palma: Stadsrundtur och spel

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med ett utforskningsspel på denna självguidade smartphone-vandring i Palma. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din resa från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España, en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor ger dig en smak av historia eftersom dess många olika användningsområden visar hur länge denna plats har funnits. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Palma de Mallorca: Självguidad audiotur

4. Palma de Mallorca: Självguidad audiotur

Valsa runt i Palma de Mallorca med en självguidad audiotur på din telefon, utformad av en ackrediterad expert. Lyssna på fascinerande berättelser baserade på ett prisbelönt berättarkoncept och få en fantastisk inblick i de mest ikoniska landmärkena i Palma de Mallorca. Börja turen från Plaza de España, den centrala transportknutpunkten, och fortsätt att möta den lokala gastronomin på Mercat de l'Olivar, bekanta dig med Palmas kulturella hjärta, Plaza Mayor, och bli fascinerad av det historiska Gran Hotel på Plaza de Weyler. Detta är en unik möjlighet att uppleva stadsrundturen i Palma de Mallorca i din egen takt med en fängslande audioguide på din telefon.

Lägg till datum

Saker att göra i
Plaza de España

Utforska i närheten av Plaza de España

Utforska alla

Plaza de España: Fler aktiviteter och sevärdheter

Plaza de España: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Plaza de España

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 337 omdömen

Det var vår första gång i Palma och vi kunde ta oss till alla stora sevärdheter med buss. Du får hörlurar genom vilka du får berättat något om sevärdheterna. Många språk finns tillgängliga för detta. Det enda viktiga är att om du har bokat online kommer du på första platsen för att få dina biljetter!

Resan var väldigt bra, man såg mycket av Palma. Eftersom det är högsäsong var det väldigt trångt under högtrafik vilket ledde till något längre väntetider. Jag trodde att det är som en biljett att ha kupongen på min smartphone, men tyvärr var jag tvungen att köa och skaffa en biljett först.

Det var en mycket underhållande och informativ turné med många höjdpunkter. Vi kan verkligen rekommendera Stefan. Tack för informationen som inte går att läsa.

Allt fungerade bra.Fick hjälp med vår rollator. Bussen gick på tid och det blev en kanonrunda i soligt väder.

Bra app, snabb bearbetning, allt felfritt och rekommenderas varmt.