Playa de Muro

16 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Alcudia

104 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Playa de Muro

Playa de Muro: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Njut av havets lugn tidigt på morgonen på en kryssning i soluppgången. Res från Alcudia med valbara hotelltransfers. Se Cabo  Formentor, där bergskedjan Serra de Tramuntana möter Medelhavet. Håll utkik efter delfiner och stanna till vid Es Coll Baix, en orörd strand i en avskild vik. Gå ombord på din kryssning i soluppgången i Port d'Alcudia och gör dig redo för en 99-procentig chans att se delfiner. Segla till de majestätiska klipporna vid Cabo Formentor, som finns med på Unescos världsarvslista och ligger i Serra de Tramuntana. Upptäck delfiner som simmar i sin naturliga miljö och kom nära de vilda djuren, tack vare båtens speciella utformning. På vägen tillbaka kan du stanna till vid Es Coll Baix, en idyllisk strand omringad av skogsklippor. Bada i det kristallklara vattnet – det bästa sättet att börja dagen på. Därefter återvänder du till Port d'Alcudia där din kryssning i soluppgång avslutas.

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Få adrenalinet att pumpa på en spännande tur med jetski från Can Picafort med en guide. Segla genom Playa de Muro och Alcudia Bay och ta del av unika vyer från vattnet. Mötes på aktivitetsleverantörens kontor i Can Picafort innan du ger dig ut på havet. Upptäck de vackraste platserna i området, varav en del är otillgängliga från land. Under hela turen kommer din guide att ta professionella foton av din grupp som levereras i slutet av turen.

Alcudia: Coll Baix strand- och havsgrottkryssning med snorkling

Alcudia: Coll Baix strand- och havsgrottkryssning med snorkling

Börja dagen med en bekväm upphämtning från ditt hotell i Alcudia. Efter en kort, naturskön bilresa kommer du att få gå ombord på en oförglömlig resa på denna lyxiga båttur. Beundra hisnande vyer, oklanderlig service och en lugn atmosfär. Vi börjar vårt äventyr ombord på en modern och välutrustad båt och seglar mot den vackra jungfrustranden Coll Baix. Under resan kommer du att kunna njuta av fantastiska vyer över kusten och Medelhavets djupblå färg. Vid ankomsten stannar vi till vid denna avlägsna och lugna strand. Du får tid att koppla av, simma och utforska området. Coll Baix är känd för sin orörda natur och sitt kristallklara vatten. Beundra det omgivande landskapet och njut av vattenbaserade aktiviteter som snorkling och paddelbrädor. Vi återvänder till båten för att bege oss mot de fascinerande havsgrottorna. Vi går in i dessa klippformationer som döljer geologiska underverk och unika landskap. Efter en dag full av äventyr återvänder vi till hamnen och njuter av solen och havsbrisen.

Alcudia Vinkällartur: Besök på vingård, provsmakning av 5 viner

Alcudia Vinkällartur: Besök på vingård, provsmakning av 5 viner

Fördjupa dig i Mallorcas vinkultur med vår Alcudia Winecellar Tour med vingårdsbesök, som ger en sällsynt inblick i den konstnärliga och traditionella boutique-vinframställningen. Denna intima vingård ligger i den idylliska utkanten av Mallorcas norra semesterorter och producerar en begränsad mängd på cirka 30 000 flaskor per år och prioriterar kvalitet framför kvantitet - ett bevis på det orubbliga engagemanget hos dess passionerade vinodlare. Din resa börjar med ett varmt välkomnande från vår kunniga vinguide, som också råkar vara en av ägarna, vilket garanterar en personlig och autentisk upplevelse från början till slut. Utforska varje aspekt av vinframställningsprocessen när du vandrar genom vingårdens frodiga vidder och njuter av kustens influenser och terroir som ger varje druvsort unika egenskaper. Fördjupa dig i vingårdens innersta helgedom, där århundraden gamla tekniker sömlöst blandas med modern innovation i strävan efter excellens. Från det ekfyllda fatrummet till den omsorgsfullt utformade provningsterrassen med utsikt över den vidsträckta landsbygden är varje ögonblick en hyllning till Mallorcas rika arv av vinframställning. Förbered gommen för en sensorisk symfoni när du njuter av en guidad provning av fem utsökta viner, omsorgsfullt ihopkopplade med läckra smårätter tillverkade av lokalt framställda ingredienser. Upptäck nyanserna i de inhemska druvsorterna och ta del av historierna bakom varje flaska, medan vår expertguide berättar om tradition, innovation och vinframställningskonst. Avsluta din oförglömliga resa med en lugn stund mitt i vingårdens fridfulla skönhet, där du kan njuta av de minnen som skapats och kanske till och med ta hem en bit av Mallorcas vinodlingsarv med specialprisade flaskor som finns att köpa. Oavsett om du är en erfaren oenofil eller en nyfiken nybörjare, lovar vår Alcudia Winecellar Tour en enastående upplevelse som kommer att dröja kvar i ditt hjärta långt efter att den sista klunken har avnjutits.

Alcudia: 1 timmes katamaranupplevelse med monitor för 2 personer

Alcudia: 1 timmes katamaranupplevelse med monitor för 2 personer

Förbered dig på mötesplatsen på Port d'Alcúdia och möt din kvalificerade monitor. Sätt segel på Hobie 16-katamaranen i en timme, som når höga hastigheter och ger fantastiska vyer. Din övervakare hjälper dig att navigera och ser till att du får ut det mesta av upplevelsen. Hobie 16-katamaranen är för närvarande den snabbaste och därmed mest spännande båten i världen. Dess fördel är att den kan nå stor hastighet med lite vind, vilket ger en spännande båtupplevelse varje dag. Den här utflykten för 2 personer är idealisk för barnfamiljer, vuxengrupper och par. Drivs av de termiska vindarna och navigerar bekvämt i sällskap med en instruktör som ser till att du får en så bra och säker upplevelse som möjligt. Beundra de vackra landskapen i bukten och kusten i Alcúdia, Playa de Muro och ön Aucanada.

Mallorca: Upptäck paradiset: Formentor och Playa de Muro

Mallorca: Upptäck paradiset: Formentor och Playa de Muro

Det ultimata äventyret på norra Mallorca: Formentor-utsiktspunkten och Playa de Muro-turen Upptäck norra Mallorcas bästa sevärdheter på en exklusiv rundtur Upplev det ultimata äventyret på norra Mallorca med vår unika rundtur, som tar dig till den ikoniska utsiktspunkten Formentor och den prisbelönta Playa de Muro. Utsiktspunkten Formentor: Ett paradis med panoramautsikt Börja dagen vid den hisnande utsiktspunkten Formentor, känd för sin fantastiska panoramautsikt över dramatiska klippor och det glittrande Medelhavet. Ta fantastiska bilder och fördjupa dig i den naturliga skönheten på denna berömda plats. Playa de Muro: Spaniens bästa strand Därefter beger du dig till Playa de Muro, som har utsetts till den tredje bästa stranden i Europa och den bästa i Spanien av "Traveler's Choice 2022". Koppla av på den orörda vita sanden, simma i det kristallklara vattnet och njut av den livliga atmosfären. Förbättra din upplevelse med en gourmetpicknick med lokala mallorkinska delikatesser, exklusivt uppdukade för våra resegäster direkt på stranden. Oförglömlig rundtur på norra Mallorca Denna exceptionella tur kombinerar de mest fantastiska naturupplevelserna med en förstklassig strandupplevelse och erbjuder en oförglömlig dag på norra Mallorca. Boka nu och upptäck det bästa av Mallorcas norra kust!

Lär dig surfa på Mallorca! Surf-lektioner i Medelhavet

Lär dig surfa på Mallorca! Surf-lektioner i Medelhavet

Surflektioner i Medelhavet - Surfskola på Mallorca Medelhavet är den perfekta platsen att börja surfa på. På Mallorca har vi många surfställen för alla nivåer och modaliteter. Från sandiga platser med lugnare vågor som är mer inriktade på longboard, Stand Up paddle surf eller initiering. Även klippspots, vågor med mer kraft för att öva med korta brädor, korkbrädor eller mer avancerade longboarders. På Mallorca har vi vågor under hela året, men den bästa tiden för att träna surfing och större vågor är koncentrerad till månaderna september till maj. Under sommarmånaderna hålls de flesta klasserna på den norra delen av ön, som är den som får flest vågor.

Lätt segling med instruktör

Lätt segling med instruktör

Denna 1 timmes utflykt för minst 2 personer är idealisk för familjer med barn, grupper av vuxna och par. Du kommer att njuta av denna unika och ojämförliga upplevelse som, driven av de konstanta termiska vindarna, vi kommer att segla bekvämt med sällskap av vår monitor, som ger dig möjlighet att upptäcka den trevliga känslan av segling. Du kommer att kunna beundra skönheten i landskapet i bukten, den privilegierade utsikten över Alcúdias kust där hav och berg möts, Playa de Muro och ön Aucanada.

Can Picafort: Privat resa - Solnedgång på stranden + Seabob -6 personer

Can Picafort: Privat resa - Solnedgång på stranden + Seabob -6 personer

Upplev en exklusiv båttur i premiumklassen med max 6 personer, inklusive Seabob-ridning och drycker. Njut av en privat båttur i en klass för sig! Starta i Can Picafort och kör längs kusten. Se Playa de Muro och Port de Alcudia från vattnet. Kör längs Port de Alcudia till Coll Baix-stranden, som endast är tillgänglig med båt. Väl där kan ni använda den exklusiva seaboben och snorkla. Njut av havets skönhet och låt dig förtrollas av det hisnande landskapet. Skapa oförglömliga stunder och minnen som varar livet ut. Förlängning av båtturen är naturligtvis möjlig! Snacks kan också tillhandahållas på begäran! Du bestämmer vad du vill ha!

Playa de Muro: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Njut av havets lugn tidigt på morgonen på en kryssning i soluppgången. Res från Alcudia med valbara hotelltransfers. Se Cabo  Formentor, där bergskedjan Serra de Tramuntana möter Medelhavet. Håll utkik efter delfiner och stanna till vid Es Coll Baix, en orörd strand i en avskild vik. Gå ombord på din kryssning i soluppgången i Port d'Alcudia och gör dig redo för en 99-procentig chans att se delfiner. Segla till de majestätiska klipporna vid Cabo Formentor, som finns med på Unescos världsarvslista och ligger i Serra de Tramuntana. Upptäck delfiner som simmar i sin naturliga miljö och kom nära de vilda djuren, tack vare båtens speciella utformning. På vägen tillbaka kan du stanna till vid Es Coll Baix, en idyllisk strand omringad av skogsklippor. Bada i det kristallklara vattnet – det bästa sättet att börja dagen på. Därefter återvänder du till Port d'Alcudia där din kryssning i soluppgång avslutas.

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Få adrenalinet att pumpa på en spännande tur med jetski från Can Picafort med en guide. Segla genom Playa de Muro och Alcudia Bay och ta del av unika vyer från vattnet. Mötes på aktivitetsleverantörens kontor i Can Picafort innan du ger dig ut på havet. Upptäck de vackraste platserna i området, varav en del är otillgängliga från land. Under hela turen kommer din guide att ta professionella foton av din grupp som levereras i slutet av turen.

Alcudia: Coll Baix strand- och havsgrottkryssning med snorkling

Alcudia: Coll Baix strand- och havsgrottkryssning med snorkling

Börja dagen med en bekväm upphämtning från ditt hotell i Alcudia. Efter en kort, naturskön bilresa kommer du att få gå ombord på en oförglömlig resa på denna lyxiga båttur. Beundra hisnande vyer, oklanderlig service och en lugn atmosfär. Vi börjar vårt äventyr ombord på en modern och välutrustad båt och seglar mot den vackra jungfrustranden Coll Baix. Under resan kommer du att kunna njuta av fantastiska vyer över kusten och Medelhavets djupblå färg. Vid ankomsten stannar vi till vid denna avlägsna och lugna strand. Du får tid att koppla av, simma och utforska området. Coll Baix är känd för sin orörda natur och sitt kristallklara vatten. Beundra det omgivande landskapet och njut av vattenbaserade aktiviteter som snorkling och paddelbrädor. Vi återvänder till båten för att bege oss mot de fascinerande havsgrottorna. Vi går in i dessa klippformationer som döljer geologiska underverk och unika landskap. Efter en dag full av äventyr återvänder vi till hamnen och njuter av solen och havsbrisen.

Alcudia Vinkällartur: Besök på vingård, provsmakning av 5 viner

Alcudia Vinkällartur: Besök på vingård, provsmakning av 5 viner

Fördjupa dig i Mallorcas vinkultur med vår Alcudia Winecellar Tour med vingårdsbesök, som ger en sällsynt inblick i den konstnärliga och traditionella boutique-vinframställningen. Denna intima vingård ligger i den idylliska utkanten av Mallorcas norra semesterorter och producerar en begränsad mängd på cirka 30 000 flaskor per år och prioriterar kvalitet framför kvantitet - ett bevis på det orubbliga engagemanget hos dess passionerade vinodlare. Din resa börjar med ett varmt välkomnande från vår kunniga vinguide, som också råkar vara en av ägarna, vilket garanterar en personlig och autentisk upplevelse från början till slut. Utforska varje aspekt av vinframställningsprocessen när du vandrar genom vingårdens frodiga vidder och njuter av kustens influenser och terroir som ger varje druvsort unika egenskaper. Fördjupa dig i vingårdens innersta helgedom, där århundraden gamla tekniker sömlöst blandas med modern innovation i strävan efter excellens. Från det ekfyllda fatrummet till den omsorgsfullt utformade provningsterrassen med utsikt över den vidsträckta landsbygden är varje ögonblick en hyllning till Mallorcas rika arv av vinframställning. Förbered gommen för en sensorisk symfoni när du njuter av en guidad provning av fem utsökta viner, omsorgsfullt ihopkopplade med läckra smårätter tillverkade av lokalt framställda ingredienser. Upptäck nyanserna i de inhemska druvsorterna och ta del av historierna bakom varje flaska, medan vår expertguide berättar om tradition, innovation och vinframställningskonst. Avsluta din oförglömliga resa med en lugn stund mitt i vingårdens fridfulla skönhet, där du kan njuta av de minnen som skapats och kanske till och med ta hem en bit av Mallorcas vinodlingsarv med specialprisade flaskor som finns att köpa. Oavsett om du är en erfaren oenofil eller en nyfiken nybörjare, lovar vår Alcudia Winecellar Tour en enastående upplevelse som kommer att dröja kvar i ditt hjärta långt efter att den sista klunken har avnjutits.

Alcudia: 1 timmes katamaranupplevelse med monitor för 2 personer

Alcudia: 1 timmes katamaranupplevelse med monitor för 2 personer

Förbered dig på mötesplatsen på Port d'Alcúdia och möt din kvalificerade monitor. Sätt segel på Hobie 16-katamaranen i en timme, som når höga hastigheter och ger fantastiska vyer. Din övervakare hjälper dig att navigera och ser till att du får ut det mesta av upplevelsen. Hobie 16-katamaranen är för närvarande den snabbaste och därmed mest spännande båten i världen. Dess fördel är att den kan nå stor hastighet med lite vind, vilket ger en spännande båtupplevelse varje dag. Den här utflykten för 2 personer är idealisk för barnfamiljer, vuxengrupper och par. Drivs av de termiska vindarna och navigerar bekvämt i sällskap med en instruktör som ser till att du får en så bra och säker upplevelse som möjligt. Beundra de vackra landskapen i bukten och kusten i Alcúdia, Playa de Muro och ön Aucanada.

Mallorca: Upptäck paradiset: Formentor och Playa de Muro

Mallorca: Upptäck paradiset: Formentor och Playa de Muro

Det ultimata äventyret på norra Mallorca: Formentor-utsiktspunkten och Playa de Muro-turen Upptäck norra Mallorcas bästa sevärdheter på en exklusiv rundtur Upplev det ultimata äventyret på norra Mallorca med vår unika rundtur, som tar dig till den ikoniska utsiktspunkten Formentor och den prisbelönta Playa de Muro. Utsiktspunkten Formentor: Ett paradis med panoramautsikt Börja dagen vid den hisnande utsiktspunkten Formentor, känd för sin fantastiska panoramautsikt över dramatiska klippor och det glittrande Medelhavet. Ta fantastiska bilder och fördjupa dig i den naturliga skönheten på denna berömda plats. Playa de Muro: Spaniens bästa strand Därefter beger du dig till Playa de Muro, som har utsetts till den tredje bästa stranden i Europa och den bästa i Spanien av "Traveler's Choice 2022". Koppla av på den orörda vita sanden, simma i det kristallklara vattnet och njut av den livliga atmosfären. Förbättra din upplevelse med en gourmetpicknick med lokala mallorkinska delikatesser, exklusivt uppdukade för våra resegäster direkt på stranden. Oförglömlig rundtur på norra Mallorca Denna exceptionella tur kombinerar de mest fantastiska naturupplevelserna med en förstklassig strandupplevelse och erbjuder en oförglömlig dag på norra Mallorca. Boka nu och upptäck det bästa av Mallorcas norra kust!

Lär dig surfa på Mallorca! Surf-lektioner i Medelhavet

Lär dig surfa på Mallorca! Surf-lektioner i Medelhavet

Surflektioner i Medelhavet - Surfskola på Mallorca Medelhavet är den perfekta platsen att börja surfa på. På Mallorca har vi många surfställen för alla nivåer och modaliteter. Från sandiga platser med lugnare vågor som är mer inriktade på longboard, Stand Up paddle surf eller initiering. Även klippspots, vågor med mer kraft för att öva med korta brädor, korkbrädor eller mer avancerade longboarders. På Mallorca har vi vågor under hela året, men den bästa tiden för att träna surfing och större vågor är koncentrerad till månaderna september till maj. Under sommarmånaderna hålls de flesta klasserna på den norra delen av ön, som är den som får flest vågor.

Lätt segling med instruktör

Lätt segling med instruktör

Denna 1 timmes utflykt för minst 2 personer är idealisk för familjer med barn, grupper av vuxna och par. Du kommer att njuta av denna unika och ojämförliga upplevelse som, driven av de konstanta termiska vindarna, vi kommer att segla bekvämt med sällskap av vår monitor, som ger dig möjlighet att upptäcka den trevliga känslan av segling. Du kommer att kunna beundra skönheten i landskapet i bukten, den privilegierade utsikten över Alcúdias kust där hav och berg möts, Playa de Muro och ön Aucanada.

Can Picafort: Privat resa - Solnedgång på stranden + Seabob -6 personer

Can Picafort: Privat resa - Solnedgång på stranden + Seabob -6 personer

Upplev en exklusiv båttur i premiumklassen med max 6 personer, inklusive Seabob-ridning och drycker. Njut av en privat båttur i en klass för sig! Starta i Can Picafort och kör längs kusten. Se Playa de Muro och Port de Alcudia från vattnet. Kör längs Port de Alcudia till Coll Baix-stranden, som endast är tillgänglig med båt. Väl där kan ni använda den exklusiva seaboben och snorkla. Njut av havets skönhet och låt dig förtrollas av det hisnande landskapet. Skapa oförglömliga stunder och minnen som varar livet ut. Förlängning av båtturen är naturligtvis möjlig! Snacks kan också tillhandahållas på begäran! Du bestämmer vad du vill ha!

De mest populära sevärdheterna i Alcudia

Att göra i Playa de Muro

Städer i Spanien

Playa de Muro: Fler aktiviteter och sevärdheter

Playa de Muro: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Playa de Muro

Samlat omdöme

4.4
(185 recensioner)

Soluppgångsturen är en sann dröm. Det är definitivt värt att gå upp så tidigt. Vi såg en hel del delfiner, men hade gärna velat veta mer om dem. Det fanns inga förklaringar från guiden, men han försökte få oss på gott humör genom att göra några roliga körmanövrar. Tips 1: Sitt längst fram! Många tror att man blir blöt, men så är det inte när havet är lugnt. Framifrån har du en fantastisk utsikt och du kan ta fantastiska bilder. Tips 2: Display varm. Det börjar bli kallt. Tips 3: Om havet är lugnt kan du enkelt ta med dig den dyrare fotoutrustningen.

Otroligt 🤩 Vi tog 11:00-tiden, vi såg många delfiner inklusive en mamma och hennes bebis som passerade flera gånger precis nedanför och bredvid båten, det var magiskt. Sedan stannade vi till i en av de vackraste vikar på ön, turkost vatten, fullt av fisk, strålande solsken, kort sagt var det min favoritaktivitet under vår vistelse. Naturligtvis är priset högt men det är en unik upplevelse.

Vi hade en fantastisk tid och såg en mängd delfiner, det var fantastiskt. Vår guide var superrolig och tog sig tid att få oss att uppskatta delfinerna och kusten med ett litet stopp för att ta ett dopp i detta kristallklara vatten. TACK

Det är väldigt vackert. Jag såg många delfiner. Det är värt att gå upp tidigt.

Superenkelt att boka. Allt fungerade perfekt. Underbar resa!