Lägg till datum

Platja del Coll Baix

Platja del Coll Baix: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Alcudia: 2 timmars utflykt med glasbottenbåt till Coll Baix

1. Alcudia: 2 timmars utflykt med glasbottenbåt till Coll Baix

Kliv ombord på båten vid Port d'Alcudia. Njut av en avkopplande båttur med hela familjen längs den fantastiska bukten av Alcudia. Bege dig under däck och titta genom katamaranens utsiktsfönster under vattnet. Beundra undervattensvärlden med dess vackra flora och fauna från utsiktsfönstret nedsänkt under vattenytan. Upplev skönheten av Mallorca medan du njuter av utsikten över det glittrande havet. Beundra de idylliska vikarna av den norra kusten på Mallorca. Se Mallorcas pittoreska landsbygd passera dig under din båttur till stranden av Coll Baix. Väl framme, ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet.

Alcudia: Båttur till Cap de Formentor & Formentor-stranden

2. Alcudia: Båttur till Cap de Formentor & Formentor-stranden

Beundra Mallorcas magiska landskap på en 4.5-timmars båttur från Port Alcudia till Cap de Formentor. Din tur till Cap de Formentor börjar vid Puerto de Alcudia. Längs vägen får du se några fantastiska vikar, som Aucanada, Coll Baix-stranden och Cap des Pinar. Njut av den unika atmosfären av viken medan du kopplar av i lugnet och beundra utsikten över det glittrande havet. Låt Mallorcas pittoreska landsbygd passera dig innan du tar ett dopp i det uppfriskande vattnet under en badpaus vid Cala Figuera-bukten.

Mallorca: Rundtur av Alcudia Bay och Jet Ski upplevelse

3. Mallorca: Rundtur av Alcudia Bay och Jet Ski upplevelse

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Mallorca Alcudia: Jack Sparrow Cave Jet Ski Tour

4. Mallorca Alcudia: Jack Sparrow Cave Jet Ski Tour

Upptäck ett av de mest pittoreska hörnen av den mallorkinska bukten Alcudia på en jetski-tur till Jack Sparrows grotta. Korsa det fridfulla och genomskinliga Medelhavet i 90 minuter och upptäck den vackra mallorkinska kusten. Efter ett kort träningspass i Alcudias hamn går du ombord på jetski:n och åker till Jack Sparrows grotta. Passera den kustnära delen av golfbanan Aucanada och museet Sa Bassa Blanca tills du når den gömda Jack Sparrows grotta på ön Aucanada. Njut av omgivningarna kring dess grotta och dess märkliga klippformationer. Simma, dyk och närma dig grottan för att utforska den. Åk till Cap de Menorca, där viken Coll Baix är gömd, innan du åker tillbaka till hamnen.

Alcudia: Sunset Jetski Ride

5. Alcudia: Sunset Jetski Ride

Ta på dig baddräkten och gör dig redo att njuta av en spännande vattenskotertur i Alcudia vid solnedgången. Träffas i hamnen i Alcudia och ta en kort teoretisk klass om hur man hanterar vattenskotern. Du kommer att vara redo inom några minuter att åka på vågorna som en riktig jetskipilot. När du har bemästrat vattenskotern och korsat Alcudiabukten, gör dig redo att accelerera mot ön Aucanada, där du kommer att njuta av dess vackra solnedgång. Njut av ett gott glas cava för att göra solnedgången oförglömlig. Ta på dig dina snorklingsglasögon när du och din följeslagare dyker i de vildaste områdena på ön. Upptäck exotisk marin fauna i en pulserande undervattensvärld. Dessutom kommer bilder att tas på varje utflykt som du kan köpa på separat i hamnen.

Platja del Coll Baix: Fler aktiviteter och sevärdheter

Platja del Coll Baix: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Platja del Coll Baix

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 249 omdömen

En riktigt mycket lyckad resa. Vår resa började 07.30 så att vi trots några moln kunde uppleva en vacker soluppgång mitt ute i havet. Den äventyrliga resan till delfinerna tog ungefär en timme, men när vi kom fram kunde vi uppleva djuren på nära håll i cirka 20 minuter. Ibland simmade de under båten och de 3 båtarna var alltid placerade på ett sådant sätt att man hade god utsikt över delfinerna. Allt också i djurens intresse, de var inte konstgjorda attraherade eller liknande.Sedan gick vi vidare till den avskilda viken där vi också kunde bada. Denna turné var bara fantastisk och definitivt värd pengarna! Bara att rekommendera! :-)

Absolut rekommendation!! Mycket trevligt team. Den går ut med tre båtar. Bara den snabba turen över vågorna var redan väldigt rolig. Men egentligen inte lämplig för personer med känslig rygg. Man ska inte vara för tjock heller, eftersom stolarna är smala. Tyvärr hade en dam i vår båt stora problem med det. Som utlovat såg vi många delfiner, en dröm! Efter det körde vi in i två grottor vid kusten och vidare till hållplatsen för att bada. Det var bara 10 minuter kvar till det, men det störde mig inte. Till slut kom vi tillbaka till bryggan efter lite över 3 timmar. Jag skulle boka turnén igen när som helst!!

Det var verkligen väldigt trevligt. Hastighetsbåtturen var rolig, delfinerna var vackra och mycket imponerande. Vår skeppare var försiktig. Djuren behandlades med respekt. Vi simmade sedan mycket i en vik med klart vatten. Till och med en familj av till synes vilda getter gick förbi. Vi kommer att boka denna turné igen nästa gång.

Trevlig kryssning, en fantastisk tid med barnen! Soluppgång över havet, möte med delfiner (magiskt!), kryssa längs Cap de Formentor och ett plask i en fantastisk vik! Vår kapten var väldigt trevlig, tack för i morse! Inte för många båtar klockan 06:30, det är att föredra!

Fantastisk upplevelse. Den snabba och guppiga båtturen var rolig, sedan såg vi en massa delfiner och till sist åkte vi runt en massa grottor och fick bada i havet.