Lägg till datum

Platja del Coll Baix

Platja del Coll Baix: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Alcudia/Can Picafort: Guidad kryssning med delfinskådning i soluppgången

1. Alcudia/Can Picafort: Guidad kryssning med delfinskådning i soluppgången

Njut av havets lugn tidigt på morgonen på en kryssning i soluppgången. Res från Alcudia med valbara hotelltransfers. Se Cabo  Formentor, där bergskedjan Serra de Tramuntana möter Medelhavet. Håll utkik efter delfiner och stanna till vid Es Coll Baix, en orörd strand i en avskild vik. Gå ombord på din kryssning i soluppgången i Port d'Alcudia och gör dig redo för en 99-procentig chans att se delfiner. Segla till de majestätiska klipporna vid Cabo Formentor, som finns med på Unescos världsarvslista och ligger i Serra de Tramuntana. Upptäck delfiner som simmar i sin naturliga miljö och kom nära de vilda djuren, tack vare båtens speciella utformning. På vägen tillbaka kan du stanna till vid Es Coll Baix, en idyllisk strand omringad av skogsklippor. Bada i det kristallklara vattnet – det bästa sättet att börja dagen på. Därefter återvänder du till Port d'Alcudia där din kryssning i soluppgång avslutas.

Alcudia: 2 timmars utflykt med glasbottenbåt till Coll Baix

2. Alcudia: 2 timmars utflykt med glasbottenbåt till Coll Baix

Följ med på denna sensationella tur runt Alcúdia-bukten. Vår båttur med glasbotten tar dig till fantastiskt vackra platser på Mallorca som Alcanada-stranden och dess fyr. Turen går sedan vidare till Coll Baix, en av de mest avskilda naturplatserna på Mallorca, skyddad av ett bergigt landskap och med turkosblått vatten. Förutom det fantastiska landskapet kan du njuta av att titta på den marina floran och faunan genom vår katamarans undervattensfönster. Vi erbjuder olika avgångspunkter runt Alcúdia-bukten varje dag i veckan. Denna resa med vår glasbottenbåt runt Mallorcas nordkust varar i cirka två timmar och inkluderar ett stopp för att simma i det fantastiska vattnet vid öns stränder. Ruttens karaktär och de undervattensfönster som finns ombord gör detta till en utmärkt utflykt för familjer, även om vi är säkra på att den kommer att tilltala alla.

Alcudia: Båttur till Cap de Formentor & Formentor-stranden

3. Alcudia: Båttur till Cap de Formentor & Formentor-stranden

Beundra Mallorcas magiska landskap på en 4.5-timmars båttur från Port Alcudia till Cap de Formentor. Din tur till Cap de Formentor börjar vid Puerto de Alcudia. Längs vägen får du se några fantastiska vikar, som Aucanada, Coll Baix-stranden och Cap des Pinar. Njut av den unika atmosfären av viken medan du kopplar av i lugnet och beundra utsikten över det glittrande havet. Låt Mallorcas pittoreska landsbygd passera dig innan du tar ett dopp i det uppfriskande vattnet under en badpaus vid Cala Figuera-bukten.

Mallorca: Alcudia Bay Jet Ski Tour med foton

4. Mallorca: Alcudia Bay Jet Ski Tour med foton

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Mallorca Alcudia: Jack Sparrows grotta Jet Ski Tour

5. Mallorca Alcudia: Jack Sparrows grotta Jet Ski Tour

Upptäck ett av de mest pittoreska hörnen av den mallorkinska bukten Alcudia på en jetski-tur till Jack Sparrows grotta. Korsa det fridfulla och genomskinliga Medelhavet i 90 minuter och upptäck den vackra mallorkinska kusten. Efter ett kort träningspass i Alcudias hamn går du ombord på jetski:n och åker till Jack Sparrows grotta. Passera den kustnära delen av golfbanan Aucanada och museet Sa Bassa Blanca tills du når den gömda Jack Sparrows grotta på ön Aucanada. Njut av omgivningarna kring dess grotta och dess märkliga klippformationer. Simma, dyk och närma dig grottan för att utforska den. Åk till Cap de Menorca, där viken Coll Baix är gömd, innan du åker tillbaka till hamnen.

Alcudia: Båttur med mat, dryck och snorkling

6. Alcudia: Båttur med mat, dryck och snorkling

Upptäck de mest pittoreska vikarna och stränderna på Mallorcas norra kust på en kryssning från Puerto de Alcudia. Simma, snorkla, paddla eller bara koppla av ombord. Ta för dig av drinkar från den öppna baren och tanka upp med en läcker lunchbuffé. Möt besättningen vid kajen i Puerto de Alcudia och gå ombord på den 15 meter långa båten som tar dig ut på havet. Segla förbi karga klippor, kristallklart vatten och mystiska grottor. Använd den snorkling- och stand-up paddleboardutrustning som tillhandahålls för att utforska de stränder och vikar som ni stannar till vid. Den öppna baren är öppen under hela kryssningen så att du kan ta för dig av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Vid lunchtid lägger du till i en avskild cala där den färska buffén serveras. Du kommer också att ha tillräckligt med tid att utforska denna cala med ditt valda transportmedel innan du återvänder till Puerto de Alcudia.

Alcudia: Sunset Jetski Ride

7. Alcudia: Sunset Jetski Ride

Ta på dig baddräkten och gör dig redo att njuta av en spännande vattenskotertur i Alcudia vid solnedgången. Träffas i hamnen i Alcudia och ta en kort teoretisk klass om hur man hanterar vattenskotern. Du kommer att vara redo inom några minuter att åka på vågorna som en riktig jetskipilot. När du har bemästrat vattenskotern och korsat Alcudiabukten, gör dig redo att accelerera mot ön Aucanada, där du kommer att njuta av dess vackra solnedgång. Njut av ett gott glas cava för att göra solnedgången oförglömlig. Ta på dig dina snorklingsglasögon när du och din följeslagare dyker i de vildaste områdena på ön. Upptäck exotisk marin fauna i en pulserande undervattensvärld. Dessutom kommer bilder att tas på varje utflykt som du kan köpa på separat i hamnen.

Alcudia: Traditionell träbåtstur med snorkling

8. Alcudia: Traditionell träbåtstur med snorkling

Följ med på en halvdagstur på en llaüt, en typiskt mallorkinsk båt. Upptäck klipporna och stenformationerna längs kusten på norra sidan av ön och passera Aucanda-fyren och Cap Menorca. Ta en simtur på stranden Coll Baix, där du kan använda snorkelutrustningen, eller koppla av ombord medan kaptenen förbereder ett mallorkinskt mellanmål: mallorkinska kex, ost från Balearerna, kallskuret kött och säsongens frukt. Till mellanmålet serveras 2 drycker, antingen öl eller vin. På vägen tillbaka, om det finns tid, kan du ta ett dopp nära Aucanada Island.

Alcudia: Coll Baix strand och grottor Jet ski Tour

9. Alcudia: Coll Baix strand och grottor Jet ski Tour

En utflykt där vi kommer att njuta av att köra de senaste modellerna och nya Jet Skis längs Mallorcas norra kust och vi kommer att passera den fantastiska fyrön Alcanada där vi kan stanna för att ta bilder på denna magnifika plats. Vi fortsätter tills vi når Coll Baix-viken där vi vilar några minuter av denna magnifika rutt och vi kan ta tillfället i akt att svalka oss och simma samtidigt njuta av det otroliga kristallklara vattnet som vi hittar i detta område och återvända till yachtklubben där vi skickar dig de fotografier som tagits helt gratis.

Alcudia: Unik all-inclusive heldags seglingstur

10. Alcudia: Unik all-inclusive heldags seglingstur

Kom och gör oss sällskap för "Den bästa dagen på din semester" Oförglömliga segelturer, kristallklart vatten, bukthoppning och klipphoppning. Du kan antingen följa med andra gäster eller hyra båtarna exklusivt för dig och din grupp. Vi serverar en utsökt medelhavsbuffé ombord på en heldagsutflykt eller tapas med obegränsat antal läskedrycker och öl. Kom och känn dig som hemma. Du kan till och med köra båten! För de romantiska själarna har vi vackra seglingsturer i solnedgången med musik och champagne. Utforska Coll Baix, Cala En Gossalba och till och med Cape Formentor! Vi erbjuder möjligheten att gå med i andra grupper med våra delade resor och även att boka hela båten bara för dig själv och din familj eller vänner. Med alternativ för halvdags-, heldags- och solnedgångsturer Utnyttja möjligheten att utforska Mallorcas fantastiska kustlinje från havet. Boka din båttur nu och ge dig ut på ett oförglömligt äventyr. Våra båtturer är populära, så vi rekommenderar att du bokar i förväg för att säkra din plats för denna extraordinära maritima resa. Vi erbjuder också möjligheten att boka eftermiddagens heldagstur, från 15 till 21 timmar. Med middag och utsikt över solnedgången! Resplanen är densamma som för förmiddagens heldagstur.

19 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Platja del Coll Baix

Platja del Coll Baix: Fler aktiviteter och sevärdheter

Platja del Coll Baix: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Platja del Coll Baix

Samlat omdöme

4.5
(1 249 recensioner)

Motorbåtsfärden är hur bra som helst, men det blåste lite den dagen. Tyvärr såg vi inte många delfiner, vilket var synd, men det finns ingen garanti. Visst finns det några, det var ingen idé att fota, de är så snabba. Men om jag skulle göra det igen och igen skulle jag ha tur och kunna ta 2 megafoton.

Jag rekomenderar. Det är underbart att se delfiner i sin naturliga miljö. Soluppgången på havet är fantastisk. Vi lyckades inte ta oss till stranden på vägen tillbaka, men det störde mig inte alls. Vackra minnen kommer att stanna hos oss länge. En resa värd priset :)

Allt fungerade jättebra. Motorbåtsfärden var väldigt rolig, inte minst på grund av vågorna. Efter en kort stunds väntan såg vi massor av delfiner. Soluppgången var också väldigt vacker. Sammantaget var det en starkt rekommenderad upplevelse.

Det var verkligen trevligt. Delfiner och soluppgång :). På vägen tillbaka var det vågor och vi blev lite blöta. Inga flytvästar!

Det var ett mycket minnesvärt resultat. Att gå upp tidigt är värt det.