Lägg till datum

Platja de Palma

Platja de Palma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs sydvästkusten på ön Mallorca. Sola på däck medan du tar dig till skyddade vatten och marina reservat. Ta en titt genom undervattensutsikten på däck. Gå ombord på katamaranen vid din mötesplats och njut av kryssningen. Sippa, snacka och arbeta på din solbränna eller ta en drink från en av de två barerna ombord (drycker tillgängliga mot extra kostnad). Gå ner under däck och titta på havsbotten från det familjevänliga undervattensdäcket. Hoppa i öns klara vatten och utforska det färgglada undervattenslandskapet. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med den snorkelutrustning som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till din mötesplats i slutet av din kryssning.

Palma Bay: Upplevelse med parasailing

2. Palma Bay: Upplevelse med parasailing

Flyg över Palmabukten under ett parasailingäventyr. Svinga dig upp till 50 meter upp i luften ovanför vattnet, dragen av en kraftfull motorbåt. Välj mellan flera starttider under dagen. Starta turen vid kajen. Gå ombord på en motorbåt och ge dig ut i bukten. När det är din tur utrustar du dig med en flytväst och all nödvändig säkerhetsutrustning och går ut på båtens sjösättningsplattform. Känn adrenalinet när du svävar högt upp i luften, upp till 50 meter över vattnet. Från toppen kan du beundra den spektakulära utsikten över kusten och över bukten. Upplev sevärdheterna från ett spännande fågelperspektiv. Efter en 10 minuter lång flygning återvänder du tillbaka till båten full av endorfiner och otroliga minnen. Du kan välja att ta turen på dagen eller vid solnedgången. Till sist återvänder du till kajen.

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

3. Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Följ med oss på detta underbara äventyr! En 3 timmars båt där vi seglar längs sydvästkusten och långsamt kommer in i det öppna havet för att njuta av delfinskådning. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förutsäga var delfinerna finns och även om vi inte kan garantera 100% att vi kommer att se dem, eftersom de är vilda och fria, finns det en stor chans att hitta dem under denna speciella resa. Att se dem i sin naturliga miljö är en helt hisnande upplevelse. Delfiner är extremt sällskapliga, de älskar att simma i båtens bågvåg och överraska passagerarna med sina hopp. Efter delfinskådningen kommer vi att åka till en trevlig vik för att simma. Båtens avgång kommer att vara från Santa Ponsa. Du kan boka denna utflykt med överföringstjänst från Playa de Palma, Arenal och Can Pastilla. Du behöver bara välja bland de tillgängliga upphämtningspunkterna som du hittar vid bokningstillfället.

Från Can Picafort: Ballermann Night Tour med buss

4. Från Can Picafort: Ballermann Night Tour med buss

Ballermann Bus nattutflykt börjar med en upphämtning från ditt hotell eller en närliggande upphämtningsplats. Resan går till Playa de Palma, guiden ombord på bussen ger dig information om vad du kan göra på Ballermann. Vi kommer att nå Ballermann runt 21.00 och du har fri tid fram till 02.30. Partybussen från Playa de Palma släpper av dig nära Megapark, som är den största ölträdgården på Ballermann i Arenal. Megapark-komplexet har ett friluftsområde med 3500m, 6 barer, showscen, 3 storbildsskärmar och en stor pool. Välkända DJ:s och stora hits från schlagerbranschen som Jürgen Drews, Paul Janke, Micaela Schäfer, Buddy, Norman Langen och många fler uppträder i Megapark. Även de andra diskoteken längs festmilen lovar massor av skoj, musik och underhållning under hela kvällen. Välkända festplatser på Ballermann på Mallorca är Bierkönig, RIU Palace, Ballermann 6, Oberbayern och Paradies Beach. Hamngatan och strandpromenaden längs Arenalstranden inbjuder till flanering.

Palma: Cykeluthyrning på Playa de Palma

5. Palma: Cykeluthyrning på Playa de Palma

Gloogs.com-cyklarna är nya för den här säsongen, moderna och idealiska för att åka runt på Playa de Palmas 6 km långa strand, och till och med göra hela resan längs havet för att nå Palma stad. Ett roligt sätt, att kunna göra stopp på många av barerna och restaurangerna i grannstäderna tills man når staden längs strandpromenaden och det första man ser när man kommer till Palma är den underbara katedralen, som besöks av tusentals människor dagligen.

Palma de Mallorca: Palma och Playa de Palma

6. Palma de Mallorca: Palma och Playa de Palma

Vi har flera mötesplatser runt om på Mallorca. Vi hämtar upp dig i närheten av din plats. Sedan åker du en panoramabuss till Palma där du har cirka två timmars fri tid att upptäcka Palma på ditt eget sätt. Omkring kl. 13.15 tar vi bussen till El Arenal och stannar till vid Playa de Palma. Detta kustnära turistområde ligger vid den berömda stranden Playa de Palma. Du har 2 timmar på dig att koppla av på den långa stranden, en av de mest populära på ön, eller promenera längs strandpromenaden, besöka akvariet i Palma (biljetter ingår ej). Passa på att ta en drink eller äta något på någon av de många barerna, kaféerna och restaurangerna. Runt kl. 4.30 väntar din buss för återresa till hotellet.

Playa de Palma: Båtparty med DJ, buffé och underhållning

7. Playa de Palma: Båtparty med DJ, buffé och underhållning

Få ut det mesta av din vistelse på Mallorca och delta i en fest på en båt. Njut av ett live DJ-set och underhållning ombord. Gör ett badstopp längs vägen och hoppa i Medelhavets turkosa vatten. Ät en paellalunch med frukt till efterrätt. Vi träffas på Playa de Palma (nära Ballermann 04, i tredje raden) och tar dig till hamnen i Palma de Mallorca med våra luftkonditionerade bussar, där vårt fartyg ligger. Hoppa ombord på partybåten och segla iväg på ditt äventyr. Ta del av utsikten över katedralen medan du seglar längs Playa de Palma. Ta en dans till en DJ och njut av liveunderhållning och köp drycker från baren. När du kommer fram till klipporna i Cala Delta kastar kaptenen ankaret. Hoppa i vattnet och ta ett dopp, eller stanna kvar på båten och sola och umgås. Efteråt äter ni en lunchbuffé och svalkar er med färsk frukt till efterrätt. Efter måltiden kommer festen verkligen igång. Nästan alla gäster är uppe på dansgolvet och firar i solen, medan DJ:n spelar de hetaste beatsen för dans och fest! Ett oförglömligt ögonblick på havet! Efter tre timmars vild och rolig fest på partybåten återvänder vi till hamnen i Palma de Mallorca. Efter rundturen kör vi dig tillbaka till Playa de Palma med våra luftkonditionerade bussar och släpper av dig bakom Megapark, om du vill fortsätta festa direkt... ;)

Skotertur Mallorca

8. Skotertur Mallorca

Fördjupa dig i den fascinerande mångfalden på denna vackra ö när du åker genom pittoreska byar, längs kustvägarna och genom det hisnande landskapet på Mallorca på våra moderna skotrar. Våra turer erbjuder dig ett oförglömligt äventyr där du kommer att känna den frihet som bara en resa på en skoter kan erbjuda. Upptäck dolda pärlor, utforska pittoreska vikar och upplev den ojämförliga skönheten på Balearerna på ett helt nytt sätt. Oavsett om du reser ensam, med vänner eller familj - våra skoterturer erbjuder äventyr och nöje för alla! Fly från vardagen och upplev Mallorca ur ett nytt perspektiv. Boka din oförglömliga skotertur på Mallorca nu och upptäck öns skönhet på ett mycket speciellt sätt!

Hyr motorcykel 650cc / 1100cc Custom * Easy Rider Mallorca

9. Hyr motorcykel 650cc / 1100cc Custom * Easy Rider Mallorca

Easy Rider Mallorca är den nya verkligheten i Palma de Mallorca för uthyrning av specialanpassade motorcyklar. Var och en av våra motorcyklar har skräddarsytts med stor omsorg om detaljerna, för att erbjuda en annorlunda upplevelse än standardcyklarna, och erbjuda våra kunder unika Custom-cyklar. Allt har utformats för att ge möjlighet att hyra vackra motorcyklar till exceptionella priser och användbara, även för innehavare av A2-körkort. Att resa runt på Mallorca med motorcykel är en oförglömlig upplevelse tack vare det stora utbudet av rutter. Du kör från Playa de Palma till olika områden där du kan titta på landskapet, ta spektakulära bilder av utsikten och naturligtvis ta ett dopp i vårt kristallklara vatten. Bland våra tjänster erbjuder vi också gratis Google Maps-spår som gör att du kan besöka Mallorcas mest karakteristiska platser med rätt humör: Easy Rider! Allt du behöver göra är att hyra din Custom idag och ge dig ut på äventyr! ✌️ Vi väntar på dig i vårt Showroom https://easyridermallorca.com/

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Platja de Palma

Platja de Palma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Platja de Palma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.